Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-тема/

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
Нели
Философска система

Re: Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-т

Мнение от Нели »

Kleo написа:Толкова сериозни теми подхванахме, приятелки.
А на мен ми е лежерно и неделно, въпреки че съм болна и с температура.
Сетих се, че на 22-ри почва официално Зимата, хайде да си измислим ново хубаво име дотогава на спам-темата ни. Нещо зимно и в същото време уютно. Защото студът навън предполага да ни е топличко вкъщи и ... в душите. Давайте идеи, аз все още не съм измъдрила нищо подходящо.
"Бяла зима, студ и сняг, във бърлогата сме пак"

:954 :954 :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Супер е, Нели :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Ver

Мнение от Ver »

Добрютро момичета :)

[img]http://elidea.blog.bg/photos/95470/coffe%20smile(1).jpg[/img]

Как сте :) Делници, а?
Форума празнее. Разбирам.

Аз предприемам действия по
отношение намаляване на заетостта ми
и засега имам успех :)
Ще си освободя петъка, че да мога да водя
дете насам-натам, да отида на фризьор и прочее :)
БЕЗ бързане :!:
И преместих прегледа при пулмоложката (личната каза, че
ще ми да копие на направлението :1062 ) в свободния
ден на Явката :1028
Хитро ;)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Аз съм си вкъщи. В болничен съм. Вчера личният ми лекар ми даде 5 дни, тоест цялата седмица ще съм си у дома. Кашлям и кихам, и ме болят мускулите по цялото тяло. От вчера пия и антибиотик Зинат 500 мг и пробиотик БиоГая. Пия много билкови чайове с мед. И ям доста малко като цяло, защото нямам апетит. Така че сега ежедневието ми е малко по-различно от обичайното делнично - до обяд виждам Алекс и му помагам с уроците, после сготвям нещо, чета и пиша из форумите, подготвям си астро-прогнозите и пиша един възложен ми Наръчник /служебна задача/. С Хри излязохме вчера да напазаруваме и той ме заведе да пием кафе в едно заведение в Северния парк, "Катеричката", там има камина и беше много уютно. И така, слушам музика, чета си разни неща, почивам си, лекувам се...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добър вечер!!!! Е......, тя тая край няма!!! Лудогорец играе срещу ПСЖ в момента, но........ ще играят и без мен. Очевидно :1062 :1062 . Или поне докато си пусна поста тук... Не искам да завъртам колелото в обратна посока..... не ща никога през живота си да връщам тая проклета неделя, дето мина........ и затова се връщам тук с 2 реплики, които ме разсмяха много:
cvety_rz написа:
Ver написа:Вчера си казах: "Тази нощ ще се наспя, като хората".
...и станах в 4 часа :plezya se
Вер, така като те прочетох веднага си дадох сметка, че не искам да се наспивам като хората, защото така спа поне с 2 часа повече :1062 :1062 :1062
Ver написа:Аз мога да го правя, но после след мен е потоп :1062
А, аз пулвам :1028

.................... Явката дойде с един приятел вкъщи и лющим
уиски и играем на "Вещиците" :1062 (загубих, ама ще го
преодолея).
Значи, Верче, и аз това с "наспя като хората" го разбирам по-иначе..... Затова смятам или да НЕ спя като хората или да спя като НЕхората, но каквото и да е - да НЕ ставам в 4 сутринта :1069 :1069 ........ Ужас! Иначе..... и у дома е потоп след мене и лошото е, че и аз плувам, т.е. мога да плувам..... щото сама си създавам потопа, сама си го и преплувам... :221 :221

Абе, кво да говоря!?! Привет от Колчо Слепеца :mrgreen: :mrgreen: ........ онзи ден направихме цайси на Коко - вече е Закс :955 :955 . Струва ми се, обаче, че ако аз продължавам така да се взирам и да чета лекции през компа, ще съм достойна за майката на Закс........ :221 :221 ...... Но, не влязох да се оплаквам. НЕ! БАСТА! Ей, хора, сама на себе си омръзнах!!!! Няма как да съм расла толкова много, за да се чувствам, но най-вече да изживявам нещата така, както го правех на 20 години, когато също бях така претоварена!!! Малко, много......... все някаква вселенска мъдрост трябва да съм натрупала!!!

А, между другото, Лудогорец вкараха на ПСЖ ей сега :fan :fan :fan ....... Ебаси кефа!!! Май тази вечер пак няма да си легна с кокошките, какъвто беше плана...... По-вероятно е да се излея в леглото пак към полунощ.... и с едно единствено вдишване да "удуша" съня докъдето Господ е решил...... Само се моля да не сънувам тюториъли за фотошоп :1069 :1069 ...... Стигнах върхове в кошмарните си сънища - след като се карах с треньорката на Бела по гимнастика, скубах косите на една майка на дете от нейния клас, продължих самоизтезанията с видео-урок за един инструмент на фотошоп....... вече съм напълно луда....... Да идва деня на Вечния съд - казват, че невменяемите закон (дори и Божи) не ги лови :955 :955 .

Цвет, аз разбирам напълно угризенията ти за това, че си се скарала на Райчето...... разбирам къде виждаш проблема!.... и какво да ти кажа?! Опитвам се да броя до 10 преди да викна! Ако това не стане, задържам дъха за известно време. Онова, което чувствам обаче, е че така ще се спомина не от друго......, ами от ...... недишане! Да, от съзнателно недишане..... Пък той керванът ще си продължи...... нека кучето (кучката :oops: ) си лае. Ако знаех къде точно е разковничето, щях да пиша. Но сега не ми остава нищо друго освен да ти кажа,че... и това търпи промяна!!! И аз съм на тази права..... А за Бела и нейната неорганизираност какво да ти кажа?!?! Да, тя е.... много, много живо дете..... и какво ли не още.... и да ти призная честно - аз самата, бидейки нейна майка, не мога да си отговоря в какво се корени проблема с нея. НЕ ЗНАМ :1044 :1044 ..... признах си!

Нелка, щеше ми се поне веднъж да напиша името на твоя бивш (след още малко време) съпруг правилно.... Но ми се струва, че докато успея, и той вече ще се е изнесъл.... така че...... да не се напъвам, а?! :221 Сигурна съм, че си била разочарована от това да видиш Христозко в ресторанта със Златка (как пък все Златки в тази държава, бре!)...... какво ли ѝ е на душичката на Ани?! Сложна работа....... И знаеш ли, да, навярно си права за това.... че тая въртележка, дето я карам, е породена от желанието ми да не се спирам, за да се замислям..... Нямам нищо конкретно на ум, но..... се имам за сензитивен човек и вътрешно усещам, че нещата са такива....... Да му се!!!..... И при все - надежда не губя! НИКАК даже!

Декс, какво става с Яна?! Разбра ли се какво провокира тази Т?! Бела също вчера се оплака, че я боли гърло.... но то има ли пролука да се тръшне и да боледува :955 :955 ..... Мазах я със сода два пъти снощи.... и днес вече няма оплаквания, но пак ще я намажа... Честно...., съчувствам ти за това, че детето ти е стоварило и този проблем със разболяването!!! Точно за това си мислех снощи..... (и за вас в частност), че ако при Бела нещата се влошат, няма да ми е хич добре....

Деска, ти май си най-куражлия тук....... от 15 ноември се влачиш с болест..... и го раздаваш весело и неглиже :221 :221 . Поне така ми се струва... Ама пък, какво?!? То колкото и да ѝ се взираш и да ѝ баеш на една болест, докато не се оправиш от нея, ще си все болен.... така че предлагам този "проблем" да бъде счетен за решен: болният е болен, а сега какво да правим?! :221 :221

Пропуснах някого....., за което се извинявам. Минавам назад по постовете, ама ми се сливат нещо.... Но пък...... без да бъда конкретна, искам да ви кажа, че това, че бяхте тук миналата седмица...... тази също ...... беше невероятна подкрепа за мен! Без да сте го правили с тази цел!!! И да сте го замисляли. Исках да напиша нещо окуражително на Верката, пък се наоплаквах като кардарашки циганин на пазар. Опитах се да вкарам нещо весело и в този пост, получи се демо-версия на предишния :221 :221 . И при все..... ми е приятно, че има кого да прочета! Има към кого да обърна компаса! Да сверя посоката.... или пък дори само...... да разсея натрупаното в мен! БЛАГОДАРЯ!!!

Да ви призная - нямам никакво, дори елементарно малко настроение за Коледа. Никаква не ми е..... направо го ненавиждам този празник..... Не разбирам защо всички са весели, защо е украсено, защо блести по витрини и прозорци и тази Коледна музика с привидно повдигнатото настроение, което носи.... днес Кауфланд беше озвучен така и щях да се гътна докато изчакам да платя на касите.... Този празник ми действа ужасно!!! А..... трябва да се преодолея и да украсим елхата вкъщи - Бели ме пита вече за десети път кога ще го правим това....... мисля, че ѝ го дължа!!!

ЗА СЪБОТАТА - ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАПАЗЯ МЯСА В "ТАЛПА"-та за 17 часа?! Какво ще кажете?! Ще се видим, ще изпием по 1 бира и към 19.30 тръгваме за Арената?! Деска, ти искаш ли да се присъединиш към нашата импровизирана среща?! Ако кажете, може и от 16 часа да се видим...... Аз имам само една неяснота, а именно...... госпожица балет-гимнастика-английски..... кога ще е приключила с ангажимента си към БНТ..... Щели сутринта да ги снимат с танца им от балета.... Но..... каквото и да е с нея, все един от нас - аз или Момчил ще дойде на срещата, така че..... предлагам да запазвам и да не го мислим! :922

От танците тази вечер ми се заби една песен, на която танцувахме....... даже не помня кое хоро :1069 :1069 ....... хахаха...... вече ме е смях..... даже не ме е яд...... Пускам ви я и ви казвам лека нощ!!! :923

[youtube]60O4X7GNQCM[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа: ЗА СЪБОТАТА - ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАПАЗЯ МЯСА В "ТАЛПА"-та за 17 часа?! Какво ще кажете?!

Ще кажа - да :)
За сега толкова :)
:923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:
cchery написа: ЗА СЪБОТАТА - ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАПАЗЯ МЯСА В "ТАЛПА"-та за 17 часа?! Какво ще кажете?!

Ще кажа - да :)

Оки! И това ми е достатъчно! Значи за 17 часа запазваме!!!

Добро утро!!! Я вижте на какво попаднах днес....... просто за разтуха и добро, неангажиращо начало на деня:

ЗОДИИТЕ НАЙ-ДОБРИ ДОМАКИНИ

ЛЪВ

Като цар на животните , той владее и своя дом . Лъвовете са прекрасни родители, които имат фантастична връзка с децата си. Справедливи и силни, те дават блестящ пример как би трябвало да се държат. Те обичат компанията и къщата им е често пълна с гости, които винаги си изкарват страхотно. Когато идвате при лъва на гости , спокойно можете да изключите кафето и сладките, но в никакъв случай не трябва да идвате без напитка. Предпочитат доброто старо вино или домашна ракия .

Телец

Ако в квартала имате луксозна вила с голям двор, в който често се устройват забави, тук най-вероятно живее поне един телец. Може и да се предположи, че и Великият Гетсби е роден в този знак. Те винаги държат семейството заедно, а къщата е обикновено луксозно оборудвана и с много детайли. Когато празнуват рожден ден , кръщене или друго, никога не пестят и няма да им бъде трудно дори да заемат пари, за да бъде честването голямо. Те винаги се грижат за добрата атмосфера.

Скорпион

Обичат своята подбрана компания и винаги ще ги нагостят. Те винаги са в центъра на вниманието на събирания и не без причина. Те винаги са тук, за да създадат добро настроение и интелигентна организация, затова не е чудно, че хората ги държат толкова дълго на трон. Не обичат традиционното и винаги посягат към алтернативата, която вероятно ще направи впечатление. При скорпионите къщата е като при Дионис, винаги има вино, и то червено. Скорпионът ще бъде много обиден ако не изпиете поне едно питие с него, дори и някой обикновен ликьор .

Риби

Обратно на Скорпионите, рибите се наслаждават на традиционния дух . Родените в този знак могат да бъдат и малко пасивни, но все пак може да планират и организират рождени дни и празници. В къщата им всичко е според обичаите, а гостите са винаги добре дошли. От тяхната врата никой няма да бъде върнат.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

ЗНаех си, че не съм сред добрите домакини :1062
И днес съм на педал,
станала съм в 5, за да мога да сърша задачите.
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

cchery написа: Декс, какво става с Яна?! Разбра ли се какво провокира тази Т?! Бела също вчера се оплака, че я боли гърло.... но то има ли пролука да се тръшне и да боледува :955 :955 ..... Мазах я със сода два пъти снощи.... и днес вече няма оплаквания, но пак ще я намажа... Честно...., съчувствам ти за това, че детето ти е стоварило и този проблем със разболяването!!! Точно за това си мислех снощи..... (и за вас в частност), че ако при Бела нещата се влошат, няма да ми е хич добре....
Какво да става с Яна - нищо особено, но в случая липсата на новини е добра новина :lol: . Вчера пак имаше Т - 37,2 :1215 - не мога да се начудя какво е това нещо. Ходихме при хомеопата (час и половина чакане вечерта на празника.....) - малко червено гърло и стичащ се секрет в гърлото. Нищо страшно, но няма да мине за ден-два. Особено при диетата на Яна, в която липсват всякакви (наистина всякакви) плодове и пресни сокове. То и аз вече не се тревожа, защото макар да не се подобрява, не се и влошава. Тя и друг път е била така, минава й за около 10тина дни. Ходи на училище, ходи си на английски, в събота ще ходи на коледното математическо състезание. Животът си върви :). Обаче ми се вижда поуморена, дали от болестта преди 2 седмици, дали от училище, не знам. Чакам с нетърпение ваканцията, а до тогава ще се надявам да няма повече изненади.

В понеделник доживях да чуя от Яна как на английския е било страхотно :lol: . Тя по принцип доста се опъва на ученето на чужд език, най-вече заради не дотам приятния опит от часовете в училище. Но явно в Британика са успели да я заинтригуват, харесва децата и преподавателката, харесва атмосферата.

Колкото до коледен дух - никакъв го няма, тази година е по-зле от всякога. Изобщо не съм готова с подаръците, даже идея си нямам. Обикновено до това време вече съм опаковала :). Нямаме елха, нямаме украса - абе нищичко! Сега съм в дълбока морална дилема - дали да си купим изкуствена елха. Цялата ми същност се противи на идеята. Но живите елхи, които купувахме предни години или умират, или няма къде да ги садим, та една още седи в саксия в двора ни (не може да се използва пак, защото е напишкана от коти и смърди :plezya se ). А без елха просто няма как - съвсем няма да е Коледа :).

Хубав ден от мен - не остана много до почивните дни :923 !
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, на мен пък ми е коледно и весело, а преди малко и ето тази песен искрено ме разсмя, пусни си я, ако искаш, но е супер шантава, да го имаш предвид:

[youtube]NYirVVdrYbw[/youtube]

:lol: :lol: :lol:

Колкото до срещичката в събота, с огромно удоволствие, но още не зная дали дотогава кашлицата ми ще е спряла. Ако съм оздравяла напълно - ще дойда с кеф :1211 Но ако още бухам, ще се въздържа. Щото не искам да бъда ходещ бацил за вас, приятелки! :940

Искам панда за Коледа! Моля ва!
Да пия с нея вино пред камина за нова година.
Бях много послушен, изобщо ненапушен
през живота си не съм бил толкова добродушен!
Да бе, хора, Маната е добричък
дарете го с панда да не е така самичък,
че не мога да го гледам вече толкова нацупен,
с физиономия на трактор верижен, счупен!
Прати ми мойта панда по пощата до поискване
и стига стискане не видиш ли тъгата ми потискам я
аз искам нея да зърна тия очи ъ тоест копчета ето ти мечти.
Да ходиме в парка и да пиеме сокчета,
да гледаме мадами готини с високи токчета
и вечер да си удряме по няколко юмрука,
ей така за да няма скука.
Помогнете на Мана в беда-да-да
ще обърна и света с главата надолу.
Aз искам мойта панда повече от жена на голо!
Ако слушаш тази песен и си жената гола,
обличай се и бягай да търсиш панда в мола!
Опаковай ми я в кашон, достави ми я лично
да отпразнуваме заедно. Колко епично!
Ех, само колко щях да съм готин,
ама нямаш панда и съм толкова самотен!

Имаш коледна елха, но аз нямам панда!
Стават чудеса. Къде е мойта панда?
Искам си панда. Дарете панда на Мана.
Обичам коледната панда.
Панда. Аз нямам панда. Пандализъм.
Къде е мойта панда? Ееее Искам си панда.
Обичам коледната панда.

Слушателю скъп, нямам никъв бъг!
Просто искам панда. Младене тоя трак е тъп.
Тихо е Керан, ти нищо не разбираш.
Слушателю, години мои песни колекционираш.
Нима не мислиш,че заслужих мойта коледна панда?
Представи си само, Маната с панда на веранда.
Чоплиме семки и мечтаеме за банда.
Да имаме фенки, да ни пускат на аванта.
Да танцуват секси мамба около нас в кръг,
докато пиеме бира и гледаме Рамбо: Първа кръв.
Да ядеме шам фъстък обелен, скъп ,на тъгъдък.
Какво те прихвана е? Огладнях, заболя ме стомаха уе.
Мойта панда може да е произведена в Китай,
но важното е да е с любов подарена и да прави чай.
Кво? Чайчето е полезно като греяна ракия.
Ох, Керане, честно ти казвам ща пребия.
Моля ви, пишете ни на нашата фен страница,
а аз ще сложа всичките късмети в тая баница.
Ще ви кажа къде да пратите пандата на Маната.
Докато я чакаме ще наредим софрата.
Ако знаеш колко много искам панда с тиранти
на аванта, ако може да е ще я кръстя Панда.
Ех,само колко щях да съм готин,
ама нямаш панда и съм толкова самотен!

Имаш коледна елха, но аз нямам панда!
Стават чудеса. Къде е мойта панда?
Искам си панда. Дарете панда на Мана.
Обичам коледната панда.
Панда. Аз нямам панда. Пандализъм.
Къде е мойта панда? Ееее Искам си панда.
Обичам коледната панда.

Т'ва утро.. в т'ва утро аз тря'а да кажа
да ви запозная с това къде може да изпращате вашите средства
ааа.. и панди!
Пандите се изпращат чрез Български пощи!
Чрез колет към..ъъ до пощата
или до адрес до поискване, до поискване аъм
Иначе може да дарявате средства за панди
на аа Айбан, Айбан!
С номер BG12CBUN91951000395524
Там може да изпращате вашите средства за панди и други дарения,които..
и бамбук да! Плюшен бамбук, за да не стои плюшената панда гладна!
ааъ защото плюшените падни от глад мрат като пилци!
Направо им се е*ава майката
аа тази сметка където дадох е валидна до.. аа до септември 2014
тоест имате време за 2 коледи напред да дарите панда!
Дари панда, спаси Мана!
Благодаря!

[youtube]_vyzlXC8ReU[/youtube]

:221 :221 :221
Ver

Мнение от Ver »

ААААггггггггггрррррррррххххххх,
Аз май свърших за днес работа.
Обаче съм съклетясала яко :fan
След малко изфърчам да водя Авка на игли.

Чери, Декс споко :)
То не е задължително да ви е коледно :)
Аз никви подаръщи не съм купувала и не смятам,
само нещо малко ще измисля за децата (дори ощ не
знам какво). Ех, защо не искат книжки ....

Елхичка си имам (изкуствена) от мн години, и
ми харесва :)
Вече я накичихме, вечер лампичките светят,
уютно е.
Но иначе, коледна истерия не ме налазила.
Ще гледам да се опазя :1062

Май намерих гледачка за децата за сб/нед.
И очаквам петъка с нетърпение (удължих си уикенда
аз, пак) :plezya se Ще вървя на фрозьор и вече не знам
какво искам да ми направят с косата ..., на нищо не приличам.

Деси оправяй се.
Прегръдки за всички :923
Публикувай отговор