cvety_rz написа:Чери, ти колко килограма искаш още да смъкнеш?
Цвети, реално не съм била никога идеално слаба. Дори не знам колко точно трябва да тежа, за да постигна това "идеално". Което пък не е нещо манекенско или тем подобно. Просто моето виждане за моето тяло
. Все си мисля, че 58 кг биха могли да се класират за това "идеално". Но повече от това имам желание да изглеждам стройна, а не закръглена. Оформена, а не желеподобна. С изчистени и добре очертаващи се пропорции. Абе...... нещо като това "нещо"
:
Майтапът настрана - поствам снимката на Бела, т.к. тя носи в гените си моето телосложение (което би трябвало да имам). Момчил е с по-удължен торс и масивни крайници и гледам, че Коко го копира аха на 100% - слава Богу неговият торс е нормален
. Малкото чудо има диаметрално различно телосложение спрямо това на баща си. И т.к. очевидно не е взела гените от него, си мисля, че са моите. Съдейки и по снимките на майка от нейните детски години. За съжаление аз напълнях много, когато бях на 11 години ииииии нямам нито една снимка, на която да е видно как би следвало да изглеждам без излишни килограми.
cvety_rz написа: Изглеждаш МНОГО добре на снимките и на клипчетата.Като се сетя за първите ти снимки, когато съм те виждала.Не знам дали си даваш реална представа колко много си постигнала.Продължавай все така
Аз като се сетя за тези първи снимки...... иииии ъъъъъъ......