Хайде сега и малко по-разточително! Прибрахме се от Горна в неделя и след около час почивка, се "метнах" в детската стая. До 9,30 вечерта успях да оправя на Коки бюрото, етажерките и комодите в стаята...... преподредих и някои кутии с играчки и съм адски щастлива, че децата вече са готови за училище! Зор си беше, ама..... има нужда и от такива следобеди.
В Горна изкарахме доволно! Видяхме се с Елисчето и двете й слънца - Анджи и Ивето! Имам снимки, но ще ме почакате до утре, за да имам време да ги намаля и постна тук. Успяхме да се запознаем и със съпруга й - Боби! И най-вече да се наговорим така все едно никога не сме се разделяли и до вчера сме си пили заедно кафето след училище. Не знам защо, но с това момиче нямам никакви задръжки... нещо, което да смущава спокойния ни разговор. Видяхме се на 2 пъти и може би, ако си идем и октомври, ще се видим и трети път, защото Елис ще си остане там до края на октомври.
Ходихме на плаж на една река в близко до Горна село. Направихме и по едно топване в Черно море - толкова мръсно и заблатено отдавна не бях го виждала, но все пак си беше море

. А и бяхме заедно със Зори

. Водата беше топла, слънцето грееше.... само дето не можах да поплувам, ама някой друг път.
Видях се и с мацките във Варна и срещата беше великолепна....... но за това ще пиша в другата тема. И верно -
Нелката да внимава какво си пожелава

, щото...

... Всъщност
Нелка пожелай си в скоро време да имаме цяла магистрала до Варна и тогава ще можем да се виждаме през 2-3 месеца - не ми тежи пътуването. Тежат ми ограниченията на скоростта по малките пътища и вечната необходимост да се изпреварва.
Фютанче, много съжалявам за този обир! Направо не знам какво да кажа! Просто се сещам как се чувстваш сега без документи - нали само преди месец и аз си бях изгубила портомонето! Дано успееш да си извадиш нови без допълнителни перипетии! Що се отнася до Юлката - наистина има вирус в момента.
МариКо, и вие да се оправяте, ако вече не сте! Аз си изкарах дежурния ротавирус в Горна и сега съм чиста-пречистена!

Някакви снимки от срещата с Верчето няма ли да предложите на нашето внимание?!?
Оставям ви, защото просто трябва да излизам..... но пък ви поздравявам с една хубава песен на новия ми любимец - Желко Йоксимович:
[youtube]AN7_LxLvnLE[/youtube]