Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от mari_ko »

Добро утро :528
Ver написа:Но пък преминах пак през Бургас, Марианче :329 и :923
Това никак не е малко /поне за мен е много по-добре от йога-лагер :1046 / Знаеш, че се радвам, че го направи :329 :923
Цони, Нели :326
Тук има някакъв вирус с гърло и температура. И през последните 4-5 дни /т.нар. "почивни" :1044 /, му се отдадох без задръжки :1028
Фюти, това е ужасно. Наистина най-важното е, че вие сте добре. Но се надявам да няма и много сериозни финансови последствия. Стискам палци да ги хванат и да ти възстановят щетите :923
Успешна нова седмица на всички :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте момичета . Ето ме след отпуската. Жива здрава и напълняла с 5 кг . Боляха ме гърдите та даже се усъмних ,че може да съм забременяла. Правих и тест ,разбира се отрицателен и кантара ми каза какво се случва .Кога съм си похапнала не знам. Сега обаче трябва да се опитам да ги махна. Ще е трудно . Иначе на Сандански беше много приятно . Препоръчвам хотел МЕДИТЕ. Ползвахме луксозна стая която ми допадна с вана и хубав стъклен балкон, басейни с минерална вода . Има и спа но беше в ремонт.Гледката от ресторанта е много красива . Вечер сядаш или в шатра или някъде из градината с приятна музика всичко в бяло и наблюдаваш в далечината светещия град . Много романтично . После малко на село да затворим зимнина . За първи път оставих Юлий при баба му за три дни и то при положение ,че беше вдигнал 39.5 T докато бях там . Цяла седмица бях сама.Онзи флирт за който споменах и който сякаш мина в друга фаза ме разочарова . Мога да разкажа подробно ,но едва ли е необходимо . Явно не съм достатъчно привлекателна щом се появи друга за което случайно разбрах . Както и да е . Сега предстои менюто , детската градина и операцията на Юлий. покрай това вчера като се прибрах у дома докато съм в банята на отворена врата и мия джапанките на Юлий у нас влезнал крадец . Излизам аз и виждам външната врата отворена и веднага питам Кики къде е Юлий защото си помислих ,че може той да е отворил,но те двамата си бяха в стаята на отворена врата. Детето е казало на Кики страх ме е ! А той е попитал от какво -От човека с бялата коса ето там . Кики не му е повярвал. После като ги питах защо е отворено и кой е излизал никой не знаеше. Юлий ми разказа за човека ,но си помислих че говори за призрак. Почнах да паля свещи да обикалям с един кръст даже мислех да окадя с тамян .След около 40 мин тръгваме да излизаме и тръгвам да си взимам дамската чанта и хоп няма я ! Усетихме се . Кики слезе по стълбите да гледа долу входа и намери чантата захвърлена долу ,изчезнало само портмонето ми. Обадих се на 112 и ми казах да отида в районното да подам жалба . Никой не дойде на място . Разбира се отидох ,но полицията каза - Заключвайте се ! Еми това е . Сега вадене на нови документи и така .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ЕМИ написа:Изображение
Изображение
:1106 :1040 :1106 :1040 :1213 :1040 :1106 :1040 :1106

Емка първо на теб да честитя РД на Криско! Помня много ясно радостта ти от това малко бебенце с пухкави крачета, когато се срещнахме в Борисовата. Сещам се и често за думите ти, че няма нищо по-хубаво от това да си имаш бебче! И как макар хич да не ги споделям, се почувствах зарадвана, защото има баланс в природата, защото има майки като тебе! И днес на патерица искам да пожелая на Криско да расте здрав! Да те радва поне толкова, колкото ти му се радваше в онзи кратък следобед в Борисовата! Честит рожден ден, Криси!

:1106 :1040 :1106 :1040 :1213 :1040 :1106 :1040 :1106
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хайде сега и малко по-разточително! Прибрахме се от Горна в неделя и след около час почивка, се "метнах" в детската стая. До 9,30 вечерта успях да оправя на Коки бюрото, етажерките и комодите в стаята...... преподредих и някои кутии с играчки и съм адски щастлива, че децата вече са готови за училище! Зор си беше, ама..... има нужда и от такива следобеди.

В Горна изкарахме доволно! Видяхме се с Елисчето и двете й слънца - Анджи и Ивето! Имам снимки, но ще ме почакате до утре, за да имам време да ги намаля и постна тук. Успяхме да се запознаем и със съпруга й - Боби! И най-вече да се наговорим така все едно никога не сме се разделяли и до вчера сме си пили заедно кафето след училище. Не знам защо, но с това момиче нямам никакви задръжки... нещо, което да смущава спокойния ни разговор. Видяхме се на 2 пъти и може би, ако си идем и октомври, ще се видим и трети път, защото Елис ще си остане там до края на октомври.

Ходихме на плаж на една река в близко до Горна село. Направихме и по едно топване в Черно море - толкова мръсно и заблатено отдавна не бях го виждала, но все пак си беше море :954 . А и бяхме заедно със Зори :) . Водата беше топла, слънцето грееше.... само дето не можах да поплувам, ама някой друг път.

Видях се и с мацките във Варна и срещата беше великолепна....... но за това ще пиша в другата тема. И верно - Нелката да внимава какво си пожелава :1058 , щото... :1062 ... Всъщност Нелка пожелай си в скоро време да имаме цяла магистрала до Варна и тогава ще можем да се виждаме през 2-3 месеца - не ми тежи пътуването. Тежат ми ограниченията на скоростта по малките пътища и вечната необходимост да се изпреварва.

Фютанче, много съжалявам за този обир! Направо не знам какво да кажа! Просто се сещам как се чувстваш сега без документи - нали само преди месец и аз си бях изгубила портомонето! Дано успееш да си извадиш нови без допълнителни перипетии! Що се отнася до Юлката - наистина има вирус в момента.

МариКо, и вие да се оправяте, ако вече не сте! Аз си изкарах дежурния ротавирус в Горна и сега съм чиста-пречистена! :1062 Някакви снимки от срещата с Верчето няма ли да предложите на нашето внимание?!? :razz:

Оставям ви, защото просто трябва да излизам..... но пък ви поздравявам с една хубава песен на новия ми любимец - Желко Йоксимович:

[youtube]AN7_LxLvnLE[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:... Някакви снимки от срещата с Верчето няма ли да предложите на нашето внимание?!?
Аз ще изпреваря Марианка с предложнието да не показва снимките (единствените от вечерта), който Вики направи, след като ме фризира :1062 Просто някои неща трябва да останат скрити :423 :221
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте момичета . Как сте ?Аз искам да видя тези снимки , без забрани моля )))) Как си Вер?Черитка :923 благодаря за съчувствието.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехо, как сте бандата?! Днес денят е слънчев, неветровит и все пак септемврийски...... Есента дойде тихо, скромно и без фанфари ни накара да метнем връхните дрехи отгоре си. Поне вечер. И както обикновено тя носи усещането за първия учебен ден. За съжаление ваканцията привършва. Едно време, когато аз самата бях ученичка, винаги се чувствах тягосно в тези последни дни на лежерно спокойствие. И това, мисля, е нормално. Но ето сега отново се чувствам по този начин. Заради Коки и Бели. Защото от понеделник те тръгват на училище..... Дали някога ще свикна с този край (на ваканцията) не е ясно! Ще ви кажа, ако доживея внуци и тази вътрешна мешавица :lol: отново се обади.

Ще ми трябва повече време, за да се върна назад и да прочета постовете от миналата седмица. Успях да мерна само, че Цони и Цецо са герои в блога на Йоли и най-скромното, което мога да кажа по случая е, че го заслужават. Точно те ДВАМАТА! Цони, отдавна не съм те "виждала" тук - сигурно предстартовата петнадесетосептемврийска треска е завладяла и теб! Само информативно да питам - нали знаеш за снимката ни с теб, която Нели ни е направила - ти и аз, Сиренце и Чери:

Изображение

Вляво е сладко от чери доматчета, а вдясно има сиренце! :1062 :1062

Бубкааааа, овладяхте ли проблема с Чача?! Сигурна съм, че да, но все пак мини да драснеш някой и друг ред!

Ще се радвам и Цвети да мине насам, и Дидката - отдавна отдавна един дроид не ни е посещавал! :1062

За този постинг - толкова! В другият повече!

А и като за последно - още нещо интересно:

Изображение

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ще се опитам набързо със снимки да разкажа за нашата едноседмична ваканция:

Направихме едно прощално къпане на реката. Прощално, защото за тази година това беше всичко - водата вече става все по-хладна, а температурата на въздуха едвам превишава 30 г. За течащ водоем си е студ. Тук сме с брат ми, снаха ми и техните деца:

Бела, Стефания и потопеният хипопотам - моят брат:

Изображение

Бела и Стефи в гръб:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Децата ловят рибки с пластмасови бутилки:

Изображение

Красотата на реката:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Скок от брега:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Понякога намирам Горна за красива - това са снимки от обновения парк "Христо Ботев":

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тези двамата долу видят ли вода, са готови и с гащите да нагазят в нея: :plezya se

Изображение

Изображение

Изображение

Ето ни тук заедно с Елисчето и нейните Анджи и Ивайла:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И още форумни срещи - знаете, че Зори си имат "котенце" вкъщи. Е котьо всъщност е един голям, пухкав и много симпатичен персиец на име Тайсън. Дори и мачкането на Бела не го изкара от равновесие:

Изображение

Изображение

Коки, Бела и Дари:

Изображение

Изображение

Изображение

А тук вече и Жорко се включи в групата:

Изображение

Изображение

Дари и Ани на Нелката:

Изображение

Отзад, застанали прави отляво надясно - Нели, Тита и Джазмин. Отпред отляво надясно - Декстър, моа и Зори:

Изображение

Тук се виждат добре Нелката и Титка, Декс е в гръб:

Изображение

А тук са Вили на Нели, Нели и Тита (и Митко, разбира се :954 ):

Изображение

Зори и Декс:

Изображение

Тук можете да видите във вихъра им Яна на Дексър, Ани на Нелката и главата на Коки :1062 :

Изображение

Малко морски страсти, представени от Дари, Жорко, Бели и Коки:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Последната снимка я оставям без коментар...... това са нещата от живота все пак :221 :221 :

Изображение

Ver

Мнение от Ver »

futarela написа: Как си Вер?
Добре Фютка :)
Както мога да бъда в края на едно шеметно лято, в което 2 месеца се прибирах вкъщи по изключение :222
На теб пожелавам спокойствие (щото напоследък май те тресе нещо) и всичко което предстои да мине безпроблемно! :524
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,попрочетох ви набързичко.
Приятно и спокойно е било на срещичката ви :954
Бубе,как е бебоче? :922
Верка,е радвам се за теб,че си имала шеметно лято!Само така!Така да ми липсват постовете ти,мило момиче! :922
Чери,,определено си свободна .......щом толкова пътуваш :222 Разказчето ти ме плени,трогна и напомни за моето детство,с единстваната разлика,че мен не ме караха да работя на полето :222 :922
Сиренце,започва учебната година,дано ти е успешна......ех,така искам и аз след години да си намеря място,но като знам ,че всичко е с връзки.........нищо! :922
И на всички други :922
Деска,хайде появи се и ти тук :922
Ver

Мнение от Ver »

valrus написа:Така да ми липсват постовете ти,мило момиче! :922
Споко Вале :)
Ще дойде есента, ще се застоим повече пред компютрите, от нямане какво да правим и едно житене ще спретнем и ако е речено пак ще си хортуваме, както си можем :)
Заключено