Добро утро!!!! Пия си кафето в момента и мозъкът ми обрабова на бързи обороти последователността от действия, които трябва да ме доведат до финалната готовност, изтрелваща ме на пътя за Горна

. С две думи - от днес съм в отпуска и си отиваме с децата при майка. Мога да кажа, че тази отпуска я чувствам като пролетната роса..... свежа глътка свобода и отсъствия на ангажименти преди новото начало на една луда учебна година... и не само учебна. Целият август месец мина в подготовката на какво ли не - сватби, пътувания, планински преходи, почистване вкъщи - почти не го усетих като почивка. Макар че.... като се замисля само децата са във ваканция, аз - не

. Но когато те не са на училище ми е по-спокойно при всяко едно положение.
Както и да е. Днес си отиваме при майка. Събота ще пътуваме към гр. Плиска, където сме на сватба. Ще останем да пренощуваме там и неделя сме планирали да разгледаме руините и на двете стари български столици - Плиска и Преслав. Ако имаме късмет, към нас ще се пръсъединят
Цвети и Зори.
Иначе учениците са готови за началото на учебната година. С някои дребни изключения, които ще набавим от Горна. Намерих учителка на Коки за частни уроци по БЕЛ

, имам и уговорка с учител по математика - трябва просто да се срещнем с него. Смятам, че направих правилното решение с избора си на частни уроци за него, а не курс. Но това ще стане ясно през годината.
Друго от мен няма. Пак ще ви пиша, но ......... от Горна!