Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от cchery »

Kleo написа:Какво ще кажете за това послание:

[img]http://static.bez-cenzura.com/images/pomiar.jpg[/img]
Ами...... баш така е!!!!!!! :???:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честит Рожден Ден, Бобичан! Искам да ти пожелая да си постигнеш целите! Да видиш мечтите си в реалност!
И успех с новата фирма.
cchery написа:
Kleo написа:Какво ще кажете за това послание:

[img]http://static.bez-cenzura.com/images/pomiar.jpg[/img]
Ами...... баш така е!!!!!!! :???:
Точно така е за съжаление :cry:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит Рожден Ден, Бобка! Бъди жива, здрава, успешна, обичана, обичаща и много щастлива! Весело празнуване на празника! Сбъдвай мечтите си с радост и с лекота! И ... наздраве :1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро!!!! Пия си кафето в момента и мозъкът ми обрабова на бързи обороти последователността от действия, които трябва да ме доведат до финалната готовност, изтрелваща ме на пътя за Горна :1062 :1062 . С две думи - от днес съм в отпуска и си отиваме с децата при майка. Мога да кажа, че тази отпуска я чувствам като пролетната роса..... свежа глътка свобода и отсъствия на ангажименти преди новото начало на една луда учебна година... и не само учебна. Целият август месец мина в подготовката на какво ли не - сватби, пътувания, планински преходи, почистване вкъщи - почти не го усетих като почивка. Макар че.... като се замисля само децата са във ваканция, аз - не :1062 . Но когато те не са на училище ми е по-спокойно при всяко едно положение.

Както и да е. Днес си отиваме при майка. Събота ще пътуваме към гр. Плиска, където сме на сватба. Ще останем да пренощуваме там и неделя сме планирали да разгледаме руините и на двете стари български столици - Плиска и Преслав. Ако имаме късмет, към нас ще се пръсъединят Цвети и Зори. :954

Иначе учениците са готови за началото на учебната година. С някои дребни изключения, които ще набавим от Горна. Намерих учителка на Коки за частни уроци по БЕЛ :222 , имам и уговорка с учител по математика - трябва просто да се срещнем с него. Смятам, че направих правилното решение с избора си на частни уроци за него, а не курс. Но това ще стане ясно през годината. :954

Друго от мен няма. Пак ще ви пиша, но ......... от Горна!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

danid
Философска система

Мнение от danid »

Чери, поздрави Цвети и Зори ако се видите. Да си починеш добре и заредиш за новата учебна и всякаква година.

Понеделник започнахме танците и странно не беше трудно, въпреки няколкото месеца почивка. На 17 ще имаме участие на откриването на Северния парк, така че няма време за умора. Трябва да си припомним хорцата. Трети ден съм и на зелева супа, но не бързам да се хваля, като се знам какво магаре съм с диетите и режимите...

Нищо не съм купувала за училище, утре е родителската и след това ще планирам кога и какво трябва да се купи. От понеделник ще пускам и Боби на детска, така че влизам в нормален ритъм, че лятото и повечето свободно време не се отразиха добре нито на физическата, нито на психическата ми форма.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ани, хубаво да си починеш преди голямото учене.За неделя ние сме навити и смятаме да дойдем.Ще се чуем, за да се доуточним.
Дани, лятото и на мен ми е трудно организирането. Уж е време за почивка, но ми е най- натоварено :1044 Ти защо се мъчиш с тази "зелева" диета?Лично аз от такъв вид диети после качвам и се завъртам на оня кръг дето не ми споменава дори.
Ели, видях ти снимката във фейса.Много си хубава :1206
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Снимка в реално време- на път за Горна:

[img]http://s9.postimg.org/tafv92zx7/IMG_20150909_141505367_HDR.jpg[/img]

ellyto

Мнение от ellyto »

Ей ама Чери ти си луда глава, караш и позираш :1069 :1069 :1069 :1069 а пък Артьо е голям сладур, определено

Цвети благодаря ти! :329

Дани, надявам се новия сезон да ти донесе повече положителни неща! Не успях да разбера на каква тема сте си говорили с Чери миналата седмица, но подкрепям с 2 ръце това човек да търси начини да се справя с вътрешните си състояния! ако имаш нужда от нещо, с което мога да ти бъда полезна, знай че съм насреща.

Желая ви хубав ден и до скоро :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:Чери, поздрави Цвети и Зори ако се видите. Да си починеш добре и заредиш за новата учебна и всякаква година.
Дани, благодаря!!! Вече чувствам как спокойствието и релакса ме обхващат... абе друго си е да съм си у дома. Радвам се, че и най-големите ни противоречия с майка са назад във времето!!!!! :!: :!: :!: :!:

Дани, айде честито начало с танците!!! И нека хорото бъде с вас! :D

danid написа:............влизам в нормален ритъм, че лятото и повечето свободно време не се отразиха добре нито на физическата, нито на психическата ми форма.
Уф, Дани, това все едно аз съм го писала...... но с едногодишна давност..... Това лято - 2015 година, ми е първото от много поредни, в които се чувствам... идея по-добре .... Дано да е така очакваното от мен начало!!! И за всички нас!!!
cvety_rz написа:Ани, хубаво да си починеш преди голямото учене.За неделя ние сме навити и смятаме да дойдем.Ще се чуем, за да се доуточним.
Ехаааааааааа........ много се радвам да прочета това, Цвети!!! :954 :954 :954 Дано само и времето бъде с нас!! Ще ни се получи страхотно. Нямам търпение вече!
ellyto написа:Ей ама Чери ти си луда глава, караш и позираш :1069 :1069 :1069 :1069 а пък Артьо е голям сладур, определено
Не само е сладур, имам чувството, че се изживява като канарче..... сума ти време ми стоя на рамото :221 :221 :221 . Днес предприех точно 2 изключително рискови изпреварвания :oops: . Принципно не карам много прилично, но това като днес е изключение.... Изненадах се колко много трафик има по пътя за Варна и то основно камиони :1044 :1044 . Абе важното е, че стигнахме и сме си тук. Елисче, утре ще се чуем! :222

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честит рожден ден на Кристиян на ЕМИ, да расте жив, здрав и много щастлив!

Изображение

Изображение Изображение
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Добро утро на всички!

Изображение

Изображение

Ани, как е в Горна при мама :524

Момичета, вижте какъв смях:

Изображение

Изображение

[youtube]4Mv7FphghRw[/youtube]
Заключено