Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-тема/

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Пролет, Лято, ЕСЕН, Зима - радваме се, че ни ИМА /спам-т

Мнение от cchery »

Добро утроооо!!!! Аз почвам лека-полека да изплувам....... :1062 :1062 ..... Мъча се, де! Да си налагам спокойствие и смятам, че скоро ще стигна дотам, докъдето няма да ми се налага, а просто ще се чувствам така!!!

Сега бързам да отида да сменя 1 крушка на форда, после трябва да купя на Бела бяло боди с къс ръкав, че ѝ трябва за балета утре...... Ще се опитам и да купя подарък на една нейна приятелка, на която сме на РД в неделя..... и после към офиса.... Там дойдоха едни документи от Топлофикация..... бакия трябва да се оправя. Служебната кола не е в движение и си е направо за морга - още от месец май..... Трябва да се чуя с някой репатрак какво-що покрай това, да получа разрешение за бракуване от шефовете..... и ще гледам да го оправя и този проблем до края на годината, че да не ѝ дължим данък от 2017. Иначе сега е спряна от движение в КАТ, ама данъкът си се дължи... :1044 :1044 . Луда работа.

И останалото е - ако успея, да си направя задачата за изпита по илюстратор, че срокът мина и премина. А задачата е анимационен герой. Смятам да направя Сой Луна на такъв герой :954 :954 . Най-много да ми се получи Сой ......... маймуна :1069 :1069.

Ето вчера какво направих - отново задача за изпит и отново с много изтекъл срок, но поне я предадох. Трябваше да си изработим собствено лого - черно/бяло и цветно. Пуснах го във ФБ и получих такива коментари за цветното, че почти открих ниша, в която да се позиционирам и да работя...... :221 :221 :221 :221 ..... Но няма да казвам на хората във ФБ на какво им прилича цветното ми лого, да видя и чрез вас - истина ли е :955 :955 :

Изображение

:939 :1088 :824 :1088 :932

Дани, честит ти голям Боби :). Желая му да си остане дете, колкото се може по-дълго!!! Да е любознателен и откривател! Да се научи да чува гласа на сърцето си и да следва начертаната от него пътека!!! Мъжете са истински мъже не когато ходят в казарма, а когато определят себе си чрез сърцата си!!!! Късмет в училище! Честит ви празник!

:939 :1088 :824 :1088 :932
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Дани, честит рожденик!
Да е здрав и весел :)
Успех с организирането на празника :222

Изображение
Ver

Мнение от Ver »

И в памет на един прекрасен творец:

Imagine ....
" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

НОВИНА ОТ ПОСЛЕДНАТА МИНУТА - имаме резервация за събота, 17 часа в р-т "Талпа", на името на Момчил е. :1216 :1216

Ето и карта с адреса, където е заведението: https://wego.here.com/directions/mix//% ... cale=en_GB" onclick="window.open(this.href);return false;

Ако някой има проблеми с намирането му, знаете ми номера :222 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:НОВИНА ОТ ПОСЛЕДНАТА МИНУТА - имаме резервация за събота, 17 часа в р-т "Талпа", на името на Момчил е. :1216 :1216
Оки-доки :)
Увидимся тогда :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ДаниД, жив и здрав да ти е Боби! Много да те радва твоето момченце! Да расте щастлив и усмихнат! Весел празник на цялото семейство от мен! Наздраве :1211

Сигурно няма да дойда на срещата в събота, защото още кашлям и искам да се стабилизирам напълно, а и не желая да пръскам зарази около себе си. На вас - приятно изкарване, момичета :1211

Днес е студентският празник :1211 Десетки спомени нахлуват в главата ми... Освен това е годишнина от рождението на Никола Вапцаров, както и годишнина от убийството на Джон Ленън... Преди 9 години коварната болест, наречена рак, отне кума ми... Замислена съм.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Дани, да ти е жив и здрав рожденика, да расте щастлив, любознателен и много усмихнат! Много успехи в живота! :923
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ЧЕРИТАС, Честит Имен Ден, скъпа моя! Бъди весела и щастлива, и много здрава, това ти желая! Естествено - истински приятели, достатъчно пари и време да им се радваш! Наслаждавай се на живота и на пътя, по който вървиш! Обичам те :922

Изображение

Днес е Анинден. Всеизвестно е, че дамите, носещи името Ана, са доста доверчиви, но изключително надеждни и верни приятели, готови да ви подкрепят в трудни времена. Благодарение на интуицията и умението си, всяка Ани, Ана или Анна намира общ език с всеки от нас. Струва си на днешния празничен ден да поздравим подобаващо нашите обичани момичета:

Щом кръстена си на Светата Ана,
за жена специална си избрана.
И тъй като си ти специална и за мен,
изпращам ти прегръдки в този ден.
Желая ти много здраве и удачи,
и смело да преборваш всякакви задачи.

Честит имен ден, Ани!

Нели, честит имен ден на твоята прекрасна Ани от мен! :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Вер, Деска, благодаря ви за пожеланията!!! Верче, много е оригинално това с пожелАНИята :524 .Деска, интересна инфо си дала за жените с имена Ани..... :954 . Може и така да се каже. Но всъщност, аз съм твърдо убедена, че е нещо средно между кармична определеност и Вселенска заповед, когато името ти започва с първата буква на азбуката, да си.... пръв в доста неща, да се стремиш към това първенство ииии да си водач... Така се чувствам аз. Това е моята същност... Имало е години, когато съм бягала от това си усещане от страх да не загубя някого или много хора.... но кръгът всъщност няма край и начало..... и всеки път се оказваш на мястото, от което си тръгнал.......

И в тази връзка, искам да пожелая на Ани на Нелката - винаги да бъде в себе си и интуитивно да следва "повелите", с които името ѝ я зарежда!!! :954

:1107 :1092 :1107
Цвет, честит рожден ден на Сами-младши. Желая здраве и любов! Искреност и щастие в отношенията ви и все така да виждам меката светлина в очите ти, когато гледаш децата си... С една дума, тя може да бъде описана като ДОБРИНА!!! вЕСЕЛ ПРАЗНИК! Дано само рожденикът не се окаже големия Самуил, че много ще се изложа..... загубих представа за всичко вече.....

:1107 :1092 :1107

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

За първенството и естествения стремеж към лидерство може би си права, Ани.
Нумерологично е точно така: хората, родени на 1-во число /като мен/ :222 и тези с първа буква на първото име А /като теб и като Алекс/ наистина се стремят да бъдат номер 1. На моменти просто е по-силно от тях самите :222
Така че бъди себе си, аз ще бъда самата себе си и всеки да бъде себе си, и съм сигурна, че за всеки от нас има място под :954
Публикувай отговор