Привет, мацки!
Ние вече започнахме новата учебна година - миналата седмица в сряда!
С такова голямо нетърпение я чаках, а пък стана така, че хабя яко нерви от 10-ина дена насам. Все се случва нещо дето да ни обърка плановете...
Гого 3 дни преди старта ни заяви, че изобщо не му се ходи на училище...!
Бях в потрес ! До сега винаги е ходил с такова огромно желание, че не съм и предполагала, че мога да чуя нещо подобно от него!
Но след първия ден вече всичко е наред. Припомнил си е колко е хубаво на училище

и вече не мрънка.
Марти пък в момента все още е в "процес на свикване". Миналата седмица ходи 3 дни по 45 мин на ден. Сега следват 3 дни по час и полина. После три дни по 2 часа... И така чак до 23-ти, тогава ще започнат по цял ден. За моя изненада се представя много добре и не плаче за мен когато го оставям. Но днес влезе трудно - не знам дали защото не е ходил 2 дни или защото имаше две дечица дето плакаха, но нещо даде малко на задна...

Но учителката го хвана и влезе с нея, нямаше проблем.
Днес като цяло ми е нервен ден, не знам защо.
А за капак на всичко като се прибрахме Мартин ми изпусна телефона и той се счупи. Сега поне няколко дни ще съм без мобилно устройство, защото отново Марти още миналата година ми счупи и стария и просто нямам апарат, който да ползвам докато си купя нов...
Елисче, много апетитна зимнина слагаш... Видях снимките във фейса - лютенички, туршии... Супер!
Успех на Анджи утре! И не само утре - дано цялата година и върви като по вода!
Елито, и твоите снимки от фотосесията видях... Очарователна си...!
УСПЕХ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ УЧЕНИЦИ! СПОРНА И БЕЗПРОБЛЕМНА УЧЕБНА ГОДИНА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ И ВИСОКИ ОЦЕНКИ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ МЕЧЕНЦА !!!