Хех, имам "капка" свободно време

. Ще ми се да разкажа за съботния семинар ФИЗКУЛТУРА, на който бяхме. Действително, основната задача, която са си поставили неговите организатори - да вдъхновява и мотивира бягащите, а също така - да ражда нови идеи за както за обединение между общностите на бегачите, така и за нови предизвикателства и състезания, е изпълнена. Като цяло - тазгодишната ФИЗКУЛТУРА беше като миналогодишната :lol: , ала щом в края ѝ си мислех, че е добре това събитие да се случва веднъж на половин година, а не както досега - веднъж годишно, значи.... идеята, смисъла и реализацията му са се случили. Т.к. едва ли имам време в момента, защото моята "капка" от минутки е вече съвсем тъничка, ще ви пусна разказа за съботния ден на единия от лекторите - бегача и професионален фотограф (основно на ултрамаратонци) - Иън Корлес:
https://iancorless.org/2017/03/19/fizku ... -and-more/" onclick="window.open(this.href);return false;. На английски е, но вярвам, че няма да затрудни повечето от вас.
И всъщност да допълня разказа за събота - ние "откраднахме" час и половина от семинара, за да избягаме и да гледаме поредния мач на Коко от пролетния полу-сезон на шампионата им. И..... те взеха, че биха!!! След някаква много тежка серия от поредни загуби, които натрупаха като "актив", събота радостта беше огромна

. И биха не кого да е, ами "Царско село".