Ох, здравейте привечерно..... По това време принципно трябва да съм вече в леглото, ама кога ли пък съм успявала с тази задача?!?
Нелка, едно огромно браво за изпита и оценката от него...... Не знам какво да кажа.... Спомням си как преди време писа, че си много болна, че имаш служебни главоболия на главата ииии че трябва да учиш..... Как се справи, не знам!!!! Но си перфектна просто! БРАВО!
Бъни, какво да ти кажа за шините?! Ами при Коки много добре му се получава подредбата на зъбите - направо си е с почти перфектна усмивка. Обаче има "дълбока" захапка, което ще рече, че долната челюст е малко по-назад от горната - около милиметър и половина иииии тази шина трябваше да работи и за това да придърпа долната челюст към горната и да оправи захапката. Да, ама..... Коко не е сериозен да я носи повече време. И сега..... пак му отпуснаха месец и половина, за да е сериозен

. Ще трябва да го натискам, ама не знам как да стане..... Бела още ще почака за шини евентуално - трябва да смени още 2 горни резеца и да порасне малко, защото с порастването, се уголемяват и челюстите и тогава зъбите намират място.
Бъни, страхотно звучи факта, че си имате вече местенце за лятната почивка...... Ние още се мъчим тук да разберем ще го бъде ли ол инклузива или пак ще се правим на шеф Манчев

. Лично аз не искам, ама кой ме пита?! Ще я видим, де, тази работа.......
Пускам ви нещо за разтуха...... от тази вечер:
[youtube]YtbIAIln_Vk[/youtube]