Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Нели
Философска система

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Нели »

Здравейте, момичета!
Аз също ще съм лаконична, но все пак да кажа, понеже говорихме с някои от вас на лични тези дни: днес имах изпит, мина добре, имам 6,00. :plezya se
Лудницата е почти пълна, но ще гледам да намеря време да погледна какво сте писали назад, че май не съм се появявала тук тази година, т.е. поне 20 дена. Засега от мен толкова.
:954 :954 :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, Нели, много се радвам за твоя успех! :922 :922 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа: започнах да се оглеждам вече и за морската почивка през лятото. Знам, че е далеч месец юли, но....
Аз пък да взема да се похваля, че ние вече сме готови с нашата почивка през лятото! Намерихме страхотно апартаментче с три спални в които идеално ще се съберем две семейства! Вече е резервиран и капариран! Ще го обитаваме от 7-ми до 14-ти юли. А моята приятелка и мъжът и вече са си купили билетите за самолета! Не остава друго освен да чакаме с нетърпение да дойде лятото! Дори витаещата напоследък около нас несигурност не може да помрачи радостта ми от предстоящото моренце с най-добрата ми приятелка и семейството и! Много съм щастлива, ако знаете само от кога си го мечтаем аз и тя...! :1216

Нели, браво! Отличничка си значи! Поздравления! :524

Чери, със шините на децата какво се случи?
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нищо, че е януари, и ние още отсега обмисляме и почваме да планираме майско-юнското си моренце в Гърция :954 :1216 :1028 Дано всъщност не сме закъснели де, така като се замисля...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ох, здравейте привечерно..... По това време принципно трябва да съм вече в леглото, ама кога ли пък съм успявала с тази задача?!? :1062 :1062

Нелка, едно огромно браво за изпита и оценката от него...... Не знам какво да кажа.... Спомням си как преди време писа, че си много болна, че имаш служебни главоболия на главата ииии че трябва да учиш..... Как се справи, не знам!!!! Но си перфектна просто! БРАВО! :326 :326

Бъни, какво да ти кажа за шините?! Ами при Коки много добре му се получава подредбата на зъбите - направо си е с почти перфектна усмивка. Обаче има "дълбока" захапка, което ще рече, че долната челюст е малко по-назад от горната - около милиметър и половина иииии тази шина трябваше да работи и за това да придърпа долната челюст към горната и да оправи захапката. Да, ама..... Коко не е сериозен да я носи повече време. И сега..... пак му отпуснаха месец и половина, за да е сериозен :1062 :1062 . Ще трябва да го натискам, ама не знам как да стане..... Бела още ще почака за шини евентуално - трябва да смени още 2 горни резеца и да порасне малко, защото с порастването, се уголемяват и челюстите и тогава зъбите намират място.

Бъни, страхотно звучи факта, че си имате вече местенце за лятната почивка...... Ние още се мъчим тук да разберем ще го бъде ли ол инклузива или пак ще се правим на шеф Манчев :221 :221 . Лично аз не искам, ама кой ме пита?! Ще я видим, де, тази работа.......

Пускам ви нещо за разтуха...... от тази вечер:

[youtube]YtbIAIln_Vk[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Линди, честит рожден ден! Жива, здрава и много щастлива бъди! Обградена с любов, приятели и усмивки! Весело празнуване на празника! Сбъдване на мечтите!

Цвети, да ти е живо и здраво Райчето! Щастливо детство й желая, да расте все така мила и красива! Успехи, сила, приятелства, осъществяване на желанията й! А днес весело празнуване!

[img]http://i719.photobucket.com/albums/ww20 ... 471404.jpg[/img]

[img]http://www.bis.bg/fsh/e/0/5/b/e/76234/a ... 73.jpg?v=0[/img]

[img]http://www.bis.bg/fsh/6/8/d/5/b/23451/a ... 68.gif?v=0[/img]

Добро утро на всички ни! Приятна и ползотворна сряда /не се сяда/ :plezya se Всичко най-хубаво и добро от мен!

Очаква ме натоварен работен ден от... до... Три индивидуални консултации и една групова беседа. Темата на днешната беседа е Прошката, как да простим, на кого да простим, митове за прошката и какво всъщност е прошката. Вълнувам се от предстоящото, затова споделям с вас. Спорен ден, мацки! Която каквото си пожелае - нейно да е!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Рая!!! Желая ти дълго време да съхраняваш огънчето, което гори в очите ти! Да си все така чаровна, упорита и впечатляваща! И много успехи на спортния фронт!!!

Цвети, весел празник и страхотен ден ти желая! :954 :954 :954

[img]http://t1.pozdravi.net/data/media/70/de ... tichka.png[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Линди, честит рожден ден! Желая ти здраве, усмивки, вдъхновение и мнооооооого, много обич! Остани си все така загадъчната жена с ореол от цикламена мъгла! :954 :954

[img]http://i57.tinypic.com/2qlh2wz.jpg[/img]

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://www.daskalo.com/pgkoroljov/files/2012/07/001.jpg[/img]

Хубава статия и хубав сайт като цяло

http://www.edna.bg/svobodno-vreme/iz-ed ... ta-4637008 - Когато свърши Любовта, тема за размисъл

Днес празнуват Максим и други хора, но трябва да проверя.

Освен това е Бабинден.
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Нели, браво за изпита! :923
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Честит рожден ден, Рая!