Това с кръвта и аз го преживях - вчера. В тази връзка имам нужда от помощ. Изследвах TSH - по принцип е в норма, но пише в скоби за мониториране на терапия и други стойности. Предполагам за тези, които го регулират с лекарства важат те. Ако има някой в час да сподели.
Нормално ли е на 18,9 още да не знаем какви учебници искат на Мария. Много лежерно го раздават нещо. Търся учебници за 8 клас, но май тук нямаме толкова големи деца, а и за един колега за 9-ти. Не ми се дават пари за нови, като знам колко пъти ще ги отваря моята мързеланка.
danid написа:Това с кръвта и аз го преживях - вчера. В тази връзка имам нужда от помощ. Изследвах TSH - по принцип е в норма, но пише в скоби за мониториране на терапия и други стойности. Предполагам за тези, които го регулират с лекарства важат те. Ако има някой в час да сподели.
Нормално ли е на 18,9 още да не знаем какви учебници искат на Мария. Много лежерно го раздават нещо. Търся учебници за 8 клас, но май тук нямаме толкова големи деца, а и за един колега за 9-ти. Не ми се дават пари за нови, като знам колко пъти ще ги отваря моята мързеланка.
Дани, идея нямам какво е това, което е вписано в изследването ти!!! А личен лекар или ендокринолог не го ли разчете?!?
Хм, ами.. би следвало да си знаете вече учебниците на този етап. При нас, и при Коко, и при Бела, са ясни... Аз също нямам познати с дете, което е било 8-и клас миналата година и няма как да ти помогна. Но принципно има борси за употребявани учебници - защо не провериш там?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Добро утро,мили мецанки!
Деска,браво за изследването,хубаво е човек да чува такива неща.
Дани,и на мен тези цифри не ми говорят нищо.Най-добре се обърни към специалиста,към който са изледванията и дано всичко е наред.
При нас всичко е нормално.Моята първокласничка ходи с огромно желание на училище.Ням проблеми със сутрешното ставане,но това е за сега.Аз пък съм спокойна,когато видя усмихнатото и личице.Аз си работя в старата фирма.А това ме зарежда положително.А и имам време за децата си.
желая ви приятни почивни дни
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
На мен заглавието на темичкара ми допада,някак внушаваща ни за прекрасни бъдещи емоции,а и доста тиквена в предвид цвета,в който си я написала.Сигурна съм,че не е случаен
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю