ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН, МИЛИ МОМИЧЕТА!!! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, УСПЕХИ!!! Все бални неща, нали ... но да не се отървем от тях!!!
Цонииииииии 
Наистина се получи страхотен купон и двете вечери при вас!!! Такова празнуване и аз не си спомням да сме имали, всички сме много доволни. За миг не ни е било скучно или тъпо, или да ни омръзне. НЕ!!! Даже изобщо не ни се тръгваше, но ... нямаше как. Беше великолепно!!! Безкрайни благодарности на
Поли за всичко, което направи за нас!!! За мен тя е ангел в човешка обвивка, наистина!!! За миг не слезна лъчезарната усмивка от лицето й, въпреки всички претенции от наша страна

... Как само се грижеше за нас всичко да ни е наред, каква трапеза беше спретнала, каква украса, подаръчета за децата, какви условия за вихрени танци .... не се спря това момиче! Искам да й пожелая да имат страшно много клиенти за процъфтяващ бизнес!!! Оттук нататък хотела да е все пълен!!! ...Ох, още ме държат емоциите от празнуването и не мога да си събера акъла
Черитаааааааа, що така ич не ни уважи? Не че не те "одумахме" с Цонито

Жалко за перипетиите ви
Фютииииииии, благодаря за всички поздравления, които получих от теб! Оправи ли се малкия сладурко? И с Марти така борихме яко зачервено и налепено гърло - с изварения компрес, чай и гаргари ... макар, че веднага му изписаха антибиотик .. и аз го бях купила :128 .... но си викам - няма температура, може пък да не е гнойна ангина, а само херпангина и не ми се даваше АБ ... та така, преборихме се /надявам се/ каквото и да било, цяла седмица обаче го държах дома
Деска, ти оправи ли се? Той Велинград ... да ти кажа под секрет ... няма да избяга

А, между другото имаме обща позната по неведоми пътища, ма тя не си спомня откъде ... ти ако си спомняш - сподели

Силвия Пешева се казва...
Цветка

Какво стана с вашето пътуване?
Ако съм пропуснала някой ... моля да не ми се сърдиииии ...