Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от Орхидея »

Хайде и аз тук :), да се опитам да мотивиам Дани :923 .

За втори път се "пробвам" с този хранителен режим. Първия път за 30 дни нямах никакви свалени килограми, даже правейки я съм забременяла. Продължих още около 15 дни и я зарязах. Може и заради нея да не съм качила много килограми по време на бременността, а може и заради детоксите да съм ги поддържала в нормални граници ...

Както и да е. Преди 3 седмици започнах този режим, но от седмица насам свалих и грамажа на консумираната храна, но нищо и половина, не мърдам и това е ... а имам килограми за смъкване още от миналата зима, когато бях "затворена" у нас с беболина и попрекалих с някои благини ...

Та така - ИСКАМ да сваля излишното, защото не се чувст :923 ам в кондиция. За съжаление от грижи по домочадието време за гимнастика не остава, даже и сега си пия кафето с вас и после се мятам на ютията :fan .

Хайде ще ви наглеждам, днес ми е ден на варива :).
danid
Философска система

Мнение от danid »

Не се отказвай Орхидея, ефекта идва с натрупване така да се каже. И аз вървях уж бавно, но за 2 месеца свалих 9 кг. Точно това ме подхлъзна обаче и така до днес, когато върнатите кг са почти 6. Срам не срам такава е истината. Знам, че мога, че диетата работи и точно това ме кара все да отлагам започването... И този шоколад - вчера 200 грама някъде изядох, как няма да дебелея.

Днес съм планирала ПОД, ама никак не вярвам да стане, а от сряда се надявам добрия стар детокс да ме върне в правия път.

Може да стартирам и тук, другата седмица, кой знае...
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Днес и утре ще детоксвам, а в петък ще го "пиша" бобов ден :), за да мога да се захраня с картофена салата или ориз с тиквички и др. зеленчуци.

Ще очаквам да се включи още някой тук :)!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Орхидея написа:Днес и утре ще детоксвам, а в петък ще го "пиша" бобов ден :), за да мога да се захраня с картофена салата или ориз с тиквички и др. зеленчуци.

Ще очаквам да се включи още някой тук :)!
Значи в събота ще си на тестен, неделя плодов? Аз засега мисля да се захраня чак в събота и едва ли ще имам сили неделя да се хвърля на плодов, но кой знае. С теб съм готова да стартирам всичко :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

danid написа: Значи в събота ще си на тестен, неделя плодов? Аз засега мисля да се захраня чак в събота и едва ли ще имам сили неделя да се хвърля на плодов, но кой знае. С теб съм готова да стартирам всичко :329
Ей така те искам :524 !

Аз си мислех и друг вариант - да се зхраня със салатки и в събота да започна белтъчен, но има време - ще реша дотогава.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз обмислям и вариант с 2 ПОД-а седмично и стриктен режим по дни, почти като 90-дневната, но с по-малко въглехидратни дни, ама сигурно още по-лесно ще кръшкам, а ако сме заедно се надявам да ме е срам и да се въздържам.

Ето така например:
Пон и Пет - белтъчни
Вто и Чет - ПОД
Сряда и неделя - варива
Събота - въглехидратен
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Аз мисля да карам стандартно 90-дневната, така да не оплескам кога какъв ден ми е, но ако на теб ти се иска другия вариант пак ще те "следя" :1095
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Пак ааааз :).

Ще трябва да видя по какъв начин да стимулирам засилването на обмяната на веществата, че нещо явно там съм зациклила. Почнах си Калкарея карбоника сутрин, от другата седмица дано се наканя да започна и някаква гимнастика у дома, но ... с тези две сладки дечица ... време не ми остава пусто да остане.

Хайде до скоро :1216 !
danid
Философска система

Мнение от danid »

Мислех от днес да си завъртя диетата, но колежката такива хубави бонбони и козунаци донече, че...

и утре е ден :1062
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Ха ха ха
Дани и аз съм така, прецаках си диетата по празниците, но пак ще я започна :).
danid
Философска система

Мнение от danid »

аз днес започвам с ден 1, надявам се вече нищо да не ме препъва
Публикувай отговор