Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
metsababa
Site Admin

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от metsababa »

Баба Меца подочу, че Марчи също е почнала диетата.... ама ха да видим дали сама ще си признае :1062 :1062 .
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Я да се пиша пак!
Започнах я на 8.05. До сега резултата е само -6 кг. Струват ми се много малко, но колкото - толкова! Сега детоксвам, а след това продължавам.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравеййте! Цоп и аз тук. Започнах я на 15.05.2013 с малки издънки, но ще добавя 2 четворки след края. Днес съм на вариваааааа.
Булка Марулка

Сладуранка, справила си се без мен, докато видя :326 Аз съм на въглехидрати. Тъкмо ги поемам :mrgreen:
Sladka Debelanka

Булке, а, няма да се излагаме я. Утре съм на въглехидрати .
pepa777

Мнение от pepa777 »

Здравейте и ние с моя мъж сме на диетата от 07.05 - досега сме свалили по около-5 кг. И на нас днес ни е въглихидратен ден. Правим диетата за втори път. Пожелавам ви успех. :954 :954 :954
Булка Марулка

Събираме компания :1216 :954
Добър ден! Аз съм в плодов днес. Оказва се, че въглехидратния ми се отразява много добре. Все след него свалям. Знам, че е грешно да се тегля всеки ден, ама сърце не трае :lol:
Успешен и лек ден на всички ни :922
Sladka Debelanka

Булке, и аз се тегля всеки ден, защото попълвам една таблица с резултатите всяка сутрин и седна ли да ям все за таблицата мисля :oops:
Пепи, успех на теб и мъжо ти! :923

Ехооооо, къде сте всички?????
Булка Марулка

Sladka Debelanka написа:... попълвам една таблица с резултатите всяка сутрин и седна ли да ям все за таблицата мисля :oops:
Аз нямам таблица. Не ми е дошло на ум да си направя. Ама ти се смях, че като седнеш да ядеш все за таблицата мислиш :)
Днес съм само на половин кг череши. не ми остана време за повече ядене. Утре ми е протеин.
Sladka Debelanka

Май само трите си пишем. :328 Както и да е - аз днес съм на плодов ден - досега една голяма ябълка и 2 фурми, че ми стана зле. Стискайте палци да не се затрия :221
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Sladka Debelanka и Булка Марулка,момичета,аз не спазвам диетата,но редовно ви чета и ви стискам палци,дано успеете да я издържите и най-важното,да постигнете желания резултат,успех,успех,успех :329 :329 :329
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Публикувай отговор