Я да се пиша пак!
Започнах я на 8.05. До сега резултата е само -6 кг. Струват ми се много малко, но колкото - толкова! Сега детоксвам, а след това продължавам.
Здравейте и ние с моя мъж сме на диетата от 07.05 - досега сме свалили по около-5 кг. И на нас днес ни е въглихидратен ден. Правим диетата за втори път. Пожелавам ви успех.
Събираме компания
Добър ден! Аз съм в плодов днес. Оказва се, че въглехидратния ми се отразява много добре. Все след него свалям. Знам, че е грешно да се тегля всеки ден, ама сърце не трае :lol:
Успешен и лек ден на всички ни
Булке, и аз се тегля всеки ден, защото попълвам една таблица с резултатите всяка сутрин и седна ли да ям все за таблицата мисля
Пепи, успех на теб и мъжо ти!
Sladka Debelanka написа:... попълвам една таблица с резултатите всяка сутрин и седна ли да ям все за таблицата мисля
Аз нямам таблица. Не ми е дошло на ум да си направя. Ама ти се смях, че като седнеш да ядеш все за таблицата мислиш
Днес съм само на половин кг череши. не ми остана време за повече ядене. Утре ми е протеин.
Май само трите си пишем. Както и да е - аз днес съм на плодов ден - досега една голяма ябълка и 2 фурми, че ми стана зле. Стискайте палци да не се затрия
Sladka Debelanka и Булка Марулка,момичета,аз не спазвам диетата,но редовно ви чета и ви стискам палци,дано успеете да я издържите и най-важното,да постигнете желания резултат,успех,успех,успех
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю