cchery написа: хората подписват и не вярват, че ще излезе нещо......... Може и така да стане........ макар че ще се опитам да докарам нещата до край, поне доколкото мога......
Чери,за съжаление в нашата мила родина така стоят нещата.Хората са обезверени.Те са смачкани от системата,която години наред ни манипулира.Колко правителства се смениха.Народът очакваше своя месия,но за съжаление правителствата идват и си отиват,но никой нищо не направи за народа си.Всеки гледа лично да се облагодетелства.А народа...да духа супата.Аз съм човек оптимист и знам,че нещата ще станат по-добри,но кога...
Големи надежди имах за последното ни правителство,защото се опитаха да правят нещо.За съжаление цялата система е "вмирисана".Съда,който пуска престъпниците,...какво да кажа за него.Интриги,мръсни ходове-борба за власт...На кого да вярвам,когато знам как може да бъде манипулирано всичко...А там горе са концентрирани много пари.Парите,който диктуват положението...
Преди години наш приятел го канеха да участва в някое от правителствата/вече не помня коя партия беше/.Съвета,който ние му дадохме,беше да не се включва в системата,защото тя ще го "омаскари".Той е чист човек,но влизайки в тази порочна система,ти или трябва да се слееш със стадото,или стадото ще те очерни,за да не изглеждаш като бяла врана.Защото бялата врана ще промени имиджа на масата,а това не е допустимо...
Разсъждавайки по този начин,аз мисля,че ситуацията около разговорите е манипулирана.Може и да греша,естествено,но до сега не съм чула да дадат под съд бивш управник,бивш човек на властта...Че даже има и прецедент на осъден...Мисля си,че може би са застрашени доста интереси,затова се случват всички тези неща.Най-вероятно ще има още...Котката,когато й настъпят опашката показва дълги нокти и драска...
Ако мислите ми са верни,има надежда...