ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Свобода на словото
Заключено
олеся

Re: ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Мнение от олеся »

emi-1 написа:Когато всички си мълчим,няма кой да дойде да ни "оправи".Ние сме хората.Но повлечени от сивото ежедневие,не можейки да вдигнем глава от работа за да осигурим материалните си нужди,които непрекъснато се увеличават,ние оставяме нещата да минат покрай нас и си траем.За съжаление си мисля,че и ситуацията,в която ни поставят също сякаш е планирана.Един човек,който е беден,той няма сили да мисли.Той се бори за собственото оцеляване и за оцеляването на семейството си.За съжаление при нас средната класа е поставена на колене.А тази класа е движещата сила на всяко общество...
:524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте. Благодаря за гласовете на всички, които се включиха! Този цитат е най-точен във връзка с писмото:

"Когато всички си мълчим,няма кой да дойде да ни "оправи".Ние сме хората."

А когато сме бедни какво да правим?!?! Едва ли...... ще станем по-богати, ако подминем този проблем, а вече успях да прочета, че хората подписват и не вярват, че ще излезе нещо......... Може и така да стане........ макар че ще се опитам да докарам нещата до край, поне доколкото мога......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Бубе, бъди жива и здрава, щастлива, много обичана :1109 :1109 :1109
emi-1

Мнение от emi-1 »

cchery написа: хората подписват и не вярват, че ще излезе нещо......... Може и така да стане........ макар че ще се опитам да докарам нещата до край, поне доколкото мога......
Чери,за съжаление в нашата мила родина така стоят нещата.Хората са обезверени.Те са смачкани от системата,която години наред ни манипулира.Колко правителства се смениха.Народът очакваше своя месия,но за съжаление правителствата идват и си отиват,но никой нищо не направи за народа си.Всеки гледа лично да се облагодетелства.А народа...да духа супата.Аз съм човек оптимист и знам,че нещата ще станат по-добри,но кога...
Големи надежди имах за последното ни правителство,защото се опитаха да правят нещо.За съжаление цялата система е "вмирисана".Съда,който пуска престъпниците,...какво да кажа за него.Интриги,мръсни ходове-борба за власт...На кого да вярвам,когато знам как може да бъде манипулирано всичко...А там горе са концентрирани много пари.Парите,който диктуват положението...
Преди години наш приятел го канеха да участва в някое от правителствата/вече не помня коя партия беше/.Съвета,който ние му дадохме,беше да не се включва в системата,защото тя ще го "омаскари".Той е чист човек,но влизайки в тази порочна система,ти или трябва да се слееш със стадото,или стадото ще те очерни,за да не изглеждаш като бяла врана.Защото бялата врана ще промени имиджа на масата,а това не е допустимо...
Разсъждавайки по този начин,аз мисля,че ситуацията около разговорите е манипулирана.Може и да греша,естествено,но до сега не съм чула да дадат под съд бивш управник,бивш човек на властта...Че даже има и прецедент на осъден...Мисля си,че може би са застрашени доста интереси,затова се случват всички тези неща.Най-вероятно ще има още...Котката,когато й настъпят опашката показва дълги нокти и драска...
Ако мислите ми са верни,има надежда...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И мен да ме поканят, и аз не бих влязла във властта..... защото няма да изляза жива оттам. Също вярвам, че има невидими сили, които не разбираме, но си играят с живота ни. Как иначе хора биват застреляни!!! Но на мен натурата ми е такава: шило в торба не седи. Не мога да седя и да гледам как нещо е нередно, но се случва!!! И да го подмина и......... Сигурно пропускам много такива нередности, защото не виждам всичко, но...... твърдо вярвам, че когато се обединим, ще виждаме повече, ще поместваме повече, ще печелим повече па макар и с малко.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
emi-1

Мнение от emi-1 »

След като имам време да пиша толкова,значи свеки е по-добре :221 .Снощи поне температура нямаше,а днес стана да хапне след 3-дневен глад...Има надежда :221
Аз покрай нея и хилядите ангажименти,забравих за подаръка на Док.Но трябва наистина да вземем да се организираме,че времето си върви.Ако има друг желаещ да събира пари,да казва.Ако не,който реши да се включва,да ми пише-може и тук във форума,може и на лични,за да изпратя банковата си сметка.
Чери,знаеш ли горе-долу колко струва тази рамка,за да се ориентираме каква сума минимум трябва да съберем.Ако има пари и за торта,ще бъдем велики...Док ни икономисва много пари за лекарства с ценните си съвети,затова не ми е неудобно да апелирам да му се отблагодарим с голяма доза признателност.Аз лично не съм се срещала с него,но познавайки го задочно,смятам,че заслужава много,защото е човек с главно Ч.Хубаво е да му засвидетелстваме признателност.Дори и да е скромен подаръка,той трябва да е от сърце-това е важното!!!
Затова и предложих да събираме малка сума,за да не нарушаваме семейния бюджет в тези трудни времена.
emi-1

Мнение от emi-1 »

cchery написа:И мен да ме поканят, и аз не бих влязла във властта..... защото няма да изляза жива оттам. Също вярвам, че има невидими сили, които не разбираме, но си играят с живота ни. Как иначе хора биват застреляни!!! Но на мен натурата ми е такава: шило в торба не седи. Не мога да седя и да гледам как нещо е нередно, но се случва!!! И да го подмина и......... Сигурно пропускам много такива нередности, защото не виждам всичко, но...... твърдо вярвам, че когато се обединим, ще виждаме повече, ще поместваме повече, ще печелим повече па макар и с малко.
Това е истината.
Чери,тук във форума има много интелигентни хора.Няма да кажа 100%,защото не съм комуникирала с много от тях.Но човек,който търси и опитва различното от общоприетото е природно интелигентен.Той иска да бъде различен от масата,а това е ценното...
олеся

Мнение от олеся »

emi-1 ти ли събираш паричките? Изпрати ми на ЛС банковата си сметка + размера на сумата, която да преведа. :954
Една дигитална фоторамка струва между 80 и 300 лв. в зависимост от МВ памет и резолюцията. Ето линк към сайта на Технополис:
http://www.technopolis.bg/b2c/app/displ ... )/.do?rf=y
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Еми мисля,че най добре да се уточни точната сума за подаръка и да я обявиш на всички,така всеки би могъл да си направи сметка дали би могъл да отдели парички,аз също искам да се включа от все сърце,защото и на мен Доктора ми е помагал,задочно разбира се,аз също не го познавам лично,но това ще бъде малка част от благодарността,която аз и цялото ми семейство му дължим
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
emi-1

Мнение от emi-1 »

Ели,реших,че е справедливо да отделим по 5 лв на човек,точно за да не ощетяваме семейния бюджет.Аз лично ще дам 10 лв,защото не успях да се включа предния път.Надявам се на мнозинство,а не да залагаме големи суми,които ще ни затруднят и ще ни отблъснат от подобна инициатива.ПОДАРЪКА ТРЯБВА ДА Е ОТ СЪРЦЕ,затова ако смятате,че ще ощетите детето си,не се включвайте...
Този път смятам,че е разумно първо да съберем някаква сума,а после някой ще купи подаръка.Някой,когото това няма да го затрудни.Аз не се ангажирам със закупуването.Мен ме търсете за събиране на пари-за харчене-не се наемам :221 .Събраната сума ще "определи" какъв точно ще е подаръка.За сега идеята е дигитална фоторамка и специална торта,но ще видим каква сума ще съберем...
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Бубе,да си жива и здрава и много щастлива,и каквото си пожелаеш днес нека ти се сбъдне! :1105 :1108 :1109
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Заключено