Цони,и аз си открадвам твоята идея за топено сирене.Обожавам го,както и децата,но както и вие споменавате,вътре има какво ли не.Обичаме го върху всичко,а децата дори си гребат с лъжичка.преди време,пак по идея на една мама бях правила подобно,но бях сложила и печени червени чушки,всичко добре пасирано и беше супер.как съм забравила????
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Снощи - свинско с картофи + салата от домати, магданоз и лук /аз наблегнах на картофките и салатката/ - мъжовете обаче добре си хапнаха месце, много обичат и двамата.
За тази вечер още не съм измислила нищо. Ще гледам нещо в движение.
Имам зелка в хладилника. Дали да не направя зеле с оризче? Вие на какво ще сте днес, дами
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм
В момента правя постно зеле на фурна. Салатата ще бъде от розови домати, краставица и лук. Възможно е момчетата да поискат и нещо, расло на кокал, но не зная още.
Ние пък с Момчил сме на wine@cheese вечер . Взела съм от Лидл 2 вида френски сирена и ризлинг от Елзас. Имам моцарела и ......... зелено сирене ..... като добавим салатка от прясно зеле от колета на майка, доматки, краставички и маслинки от Тасос - прясно пристигнали днес..... ммммм .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Вчера сутринта - сандвичи. На обяд бяхме седнали в едно квартално заведение на по картофки, цаца и биричка. За вечеря - миш-маш и салата.
Днес: палачинки със сирене и кашкавал за закуска, таратор и солени палачинки по избор за обяд и пиле с картофи на фурна за вечеря.
Утре Алекс заминава с нашите на басейнче. Аз съм си на работа, след нея - отново на работа, на частно, при клиентка. За вечеря ще имаме от днешното сготвено, нарочно направих голяма тава, да има.
Вие сте. Споделете какво готвите, какво хапвате. Вие, мъжете, дечурлигата.
Замислям скоро да пробвам някой летен плодов десерт, вие правите ли нещо сладичко вкъщи?
Децата са на село,мъж ми на работа,та само на салати го карам.време беше и аз отдъхна от непрестанното готвене.относно летните десерти,най-много обичам плодове,кисело мляко и сладолед в блендера
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю