Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от cchery »

Много искам да се похваля, защото рядко ми се случва, но........ ето днес по стечение на обстоятелствата, си дойдох у дома рано след обяд. Разбира се, метнах се веднага на кантара.... пуста суета :oops: :oops: и той вече показваше 69,5 кг :1099 - явно просто трябва да съм достатъчно упорита!

На всички, които сте на ПОД-а днес :329 :329 :329 :329 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

cchery написа:и той вече показваше 69,5 кг :1099
Та как щяло да не с похвалиш :1141 Ами то си е за хвалба :326 :326 :326
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Браво Чери :524 Вижда се, че вече трайно започваш да завладяваш територията на 6-цата.Радвам се и се гордея с теб.Ти си живо доказателство, че ако човек е постоянен и последователен в действията си резултата е на лице!
На оризещите днес успех.Дръжте се не остана много, но пък за сметка на това е най трудното време.Заслужава си и вече всички сме се убедили в това.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
jasmin

Мнение от jasmin »

Благодаря много на всички за подкрепата! :923
Моят ориз бая почака, защото писах една километрична жалба до преди малко, но сега вече е сварен и се оказа много вкусен. Едва ще издържа да си оставя малко и за по-късно. Сложих му канела - обилно и много малко мед - невероятен е - наистина има вкус на варено жито. Който го обича да пробва. Предният път се прекарах с бял ориз на супа, с къри, червен и черен пипер, ама го хвърлих половината - толкова беше гаден.
Иначе освен ябълката от сутринта, смачках преди малко и един грейпфрут. Чая ми е малко - 2 чаши по 300 мл и едно кафе със същите размери. Вода - хич. Надявам се да наваксам.
Целувки на всички и успешен ПОД! :329
jasmin

Мнение от jasmin »

Поздравления на всички за жестоките резултати! Дано да се запазят и килограмите да вървят все надолу! :524 :326
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: и той вече показваше 69,5 кг .
:1122 :323 :323 :1122 :1122

Страхотно е , cchery!!!
И на мен ми олекна от твоя резултат. :222

По мои спомени, за не знам колко време, ама вече имаш едни 14кг. стопени. :1204
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
eleen

Мнение от eleen »

Уф , че са ми трудни вечерите.... Да се оплача.. Днес всичко беше екстра - цял ден оризчето и 2 кивита , само два чая и 2 кафета. Но вечерта обърках работата- мартини и сиренце :(
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:
cchery написа: и той вече показваше 69,5 кг .
:1122 :323 :323 :1122 :1122

Страхотно е , cchery!!!
И на мен ми олекна от твоя резултат. :222

По мои спомени, за не знам колко време, ама вече имаш едни 14кг. стопени. :1204
jasmin написа:Поздравления на всички за жестоките резултати! Дано да се запазят и килограмите да вървят все надолу! :524 :326
cvety_rz написа:Браво Чери :524 Вижда се, че вече трайно започваш да завладяваш територията на 6-цата.Радвам се и се гордея с теб.Ти си живо доказателство, че ако човек е постоянен и последователен в действията си резултата е на лице!
На оризещите днес успех.Дръжте се не остана много, но пък за сметка на това е най трудното време.Заслужава си и вече всички сме се убедили в това.
droidd написа:
cchery написа:и той вече показваше 69,5 кг :1099
Та как щяло да не с похвалиш :1141 Ами то си е за хвалба :326 :326 :326
Благодаря ви, момичета! Просто не знаете колко много значат за мен вашите думи :oops: :oops: :oops: .....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Справих се вчера :1141
Отдавам го на усилената предварителна психическа настройка.Готвейки вечерята на домочадието, навряна в предизвикателното благоухание 1 час, не изпитах никакво желание да опитам :1099
Течностите и при мен дойдоха по-малко от друг път, но... :1044 А вечерта, с вълнени чорапи, навряна под пухенка покрита с родобско одеало, направо не си усещах краката от студ.
Но ето ме днес с -1.4 кг., но нещо не мога да се зарадвам, че корема още ме "подпира".Ама като използвам студа за оправдание да не си правя гимнастиката, не мога да очаквам друго :126 :128
eleen написа: Но вечерта обърках работата- мартини и сиренце :(
Елен, и аз да си призная, снощи малко остана да пия една ракия, добре че я бях скрила и ме домързя да я извадя :221 Но така или иначе и малките стъпки водят напред, та все пак усилията, които си положила - са по-добре от нищо :923

Надявам се на много радостни отчети :524
А при мен по-трудното е днес да не се освиня :128 :1058
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Привет момичета,от мразовит Пловдив.
Чери,аз се казвам Петя и живея близо до Южен.Браво за хубавия резултат.Все така напред да вървиш и от шестицата и помен да не остане.Пожелавам ти го от сърце.
Сиренце супер е,че си свалила 2.5кг.нека и твоите кг. вървят все така надолу.
Дроид браво и за твоите кг. пожелавам ти и на теб много успехи и да постигнеш мечтаните кг.
ЖАСМИН исам да те питам за кафевия ориз-наистина ли трябва да се накисне предварително 3 часа?и в хладка вода ли го оставяш или обикновенна?
Момичета,аз не съм се теглила,че нали тъпия ми кантар не отчита и затова не мога да разбера да ли има резултат.За вчера мога да кажа,че 1кг. мандарини си ги разделих на 3 равни порций,а ориза на две.Така успях да обядвам с половината ориз+порцията мандаринки за десерт.Вечерта останалата половина от ориза + един грепфрут(мандаринките си ги хареса дъщеря ми).Аз като ви прочитам и оставам с убеждението,че вие май по-малко плодове се консумирали..дано пак нещо не съм объркала.Азахранването днес,като при детокса е нали?Хайде лек ден на всички вас.
jasmin

Мнение от jasmin »

Добро утро и от мен :528

Аз също се справих - около килограм надолу. Казвам килограм, защото кантара ми е аналогов :1062 - от старите и като се наведа напред ме тегли по-леко, а като се поизправя - по-тежко. Та ако вчера бях между 63-64 кг, сега съм между 62-63 :mrgreen:

Иначе с храната за малко да се изпортя пак, но съм герой :1055 Снощи момчетата си готвиха яйца и като сложиха едни ми мерудии отгоре - чак до мен стигна. След това мъжът ми реши и салата огромна да направи, че и с ракийка :126 Та и аз като теб Дроид се облизвах отстрани, но не куснах. Само от салатката малко, по съвет на Чери. Благодаря отново Чери :329

Големият ми син ме мотивира най-много като ме застреля с лафа за the power of the will . Който не знае английски това в превод е силата на волята. И понеже постоянно му набивам в канчето тази мъдрост :mrgreen: по отношение на боклуците, които не трябва да яде, та се засрамих :oops:

Петя - ориза за първи път го правя и съм удивена колко е вкусен. Дори се замислям дали да не заменя в нормалното си готвене обикновения такъв с кафяв. А за кисненето - не знам, някой беше споделил че трудно се сварява, та затова се киснел. Аз вчера по стечение на обстоятелствата го киснах наистина много, но пък се свари за отрицателно време. А иначе си отмерих количеството в една купичка и налях малко студена вода.
Заключено