Petunija написа:Портокалика, утре съм твърдо на детокс, каквото ще да става!
Като кажа нещо, го правя!
Петуния, чакаме те! Аз самата стартирах от едни такива никакви едно~ или двудневни детокси, но ето ме - вече 4 години си ги правя по стандарт. И Портокалина е права, че има хора, на които са им слаби ангелите и се почват едни увъртания - ама може ли това, ама може ли онова, ама сега, ама друг път...... Но съм убедена,че ти ще се справиш! 2 дена ДЕТОКС са си 2 дена ДЕТОКС. И загуба няма!
diva написа:
Сутринта ми беше някак сънено и уморено, но вече ми е по-добре. И даже ми се работи
И на мен ми беше мноооооого трудно да стана от леглото. Отдавна не ми се беше случвало - така да ми се спеше, че не знам какво ще правя. И като видях мъглата и влагата навън и автоматически ме домързя да слизам да тичам в парка.....

..... рядко ми се случва, ама на.
danid написа:Добро утро Момичета,
Тази сутрин си изпис солта още в 4,30 и вече съм на 1,5 течности. Оказа се, че в ресторантчето над офиса правят фрешчета и днес ще съм на класически детокс. Вероятно и другите 2 дни, но може би довечер ще похапна грозде, че не се виждам 90 минути на танци, а може и само двойна доза медец... Този път ще имам цели 2 пъти танци по време на детокса, но ще издържа на натоварването, няма начин
Хубав ден на всички, а и добре дошли на всички нови и нетолкова нови момичета

Дани, нямам търпение да дойде съботата и да се видим и побъбрим - имаме само 3 дена изпитания дотогава, наречени детокс

. И на мен ми се падат двете тренировки по фитбол по време на детокса, ама мисля, че ще се справя. Със сигурност не е толкова кардио колкото танците ти и затова може би няма да имам проблем.
олеся написа:Стартирам от утре - 3 дни на цитруси
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
Оли, само толкова ли?!?

Как си?! Много отдавна не съм те "виждала" тук! Надявам се всички вкъщи да сте добре!
Мирка, Мира, Диди - хубаво е човек да е в компания! Радвам се, че сте тук!
Диди, а твоят вчерашен ентусиазъм ми подейства много заразително - липсваше много!
Silvito написа:
Много от имената тук са ми познати от преди години от друг форум, правехме там разни диетки, режими , даже си имахме таблица в която се отчитахме, та изключително ми е приятно да прочета тези имена и в книгата на д-р Михайлов!БРАВО МОМИЧЕТА!
Силви, и на мен ми звучиш познато, но определено не мога да те свържа с никой от другите 2 форума, в които съм писала - Бъдещи и настоящи майки в дир.бг и Часът на мама :!: :?: ...... може и да греша де! Какво представлява тази страхова невроза?! Аз също боря едни хипохондрични паранои, които ме навестяват зимно време... ама моето борене е ....... чисто и просто чакам да ми минат.

Май все още имам сили за това. Успешен детокс ти желая!
Вихърче, как си душко?!
Трябва да ви кажа, че се колеабех дали да стартирам днес или утре, но като си видях подутите очи тази сутрин в огледалото и най-вече като прочетох снощи преди заспиване всички записали се тук, и реших -
О Т П О Ч В А М! Все ще ги избутам тези 3 дена. А и от една седмица ме мъчи някаква странна болка в лявото бедро - високо горе - там, където всъщност бедрената кост влиза в тазовите кости. Подозирам, че съм защипала някой нерв, ама няма как да знам.... Просто искам като лежа и седя да не ме боли.... Иначе нямам проблеми при движение. Та и това ме мотивира още повече.
За съжаление разчитах на изцедените сокове, които продават в промаркет - е, уви, като отидох тази сутрин към 9 часа още не им ги бяха докарали....

, та си купих 2 райски ябълки и ще съм с тях до следобяд. Една е особено стипцава, ама и аз съм инат, та преживям там.... тъкмо вече нищо не ми се яде след нея :lol: :lol:.
Успех на всички!