НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Портокалина

Re: НОЕМВРИйският ДЕТОКС е тук, на килограмите на пук!

Мнение от Портокалина »

Petunija, това с TO BE OR NOT TO BE ми е познато и от опит ще кажа - стигне ли се до тази дилема нещата отиват в грешната посока и просто не започваш. И аз бях така преди първия си детокс - ама дали да не започна от утре, то днес съм на работа, или може би да го пропусна този месец, че съм на сватба уикенда, дали да не взема просто малко по-леко да го давам, а не изцяло на сокове... :128 Пожелавам ти да изключиш разума си, който те саботира с много "мислене", и утре рано сутрин да се похвалиш с изпиването на ансола! :524
Аз днес за малко да хартисам - събуждам се с болки в стомаха - киселини ли бяха, какво беше не знам, ама много ме болеше на спазми все едно съм адски гладна! И се зачудих - да пия ли ансола, да не пия ли, как ще ми се отрази на стомаха... Но издебнах момент на затишие на спазмите и гаврътнах една чаена лъжичка с малко водичка :620 Сега пийвам кафенце с мед, след малко се зареждам до цитрус пресата и докато не направя 2-та литра сок за работа, няма да мръдна! :1055
Много съм щастлива, че мотивирах и родителите ми да правят детокс сега и усещам, че ще има опашка пред WC на работа :1114 :221
Успех на всички! Лекота и добро настроение ви пожелавам! :922
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро Момичета,

Тази сутрин си изпис солта още в 4,30 и вече съм на 1,5 течности. Оказа се, че в ресторантчето над офиса правят фрешчета и днес ще съм на класически детокс. Вероятно и другите 2 дни, но може би довечер ще похапна грозде, че не се виждам 90 минути на танци, а може и само двойна доза медец... Този път ще имам цели 2 пъти танци по време на детокса, но ще издържа на натоварването, няма начин

Хубав ден на всички, а и добре дошли на всички нови и нетолкова нови момичета :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Petunija

Мнение от Petunija »

Портокалика, утре съм твърдо на детокс, каквото ще да става!
Като кажа нещо, го правя!
Дано при теб всичко е ОК!

Данид, и аз ходя на танци, но ще ме хване само утре. И аз се чудех как ще се справя, но вярвам, че ще е ОК и ще бъде още по-позитивно!

Момичета, знам, че се справяте успешно! Баво!
diva

Мнение от diva »

Привет момичета!
Тук съм :)
Около 8 си изпих солта и сега си пия сокчето :527
Вече два пъти... :1114
Сутринта ми беше някак сънено и уморено, но вече ми е по-добре. И даже ми се работи :D
Радвам се на компанията ви! :922
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Petunija написа:Портокалика, утре съм твърдо на детокс, каквото ще да става!
Дано при теб всичко е ОК!
Petunija, с теб сме! :524 При мен засега всичко е супер, преливам от енергия, което сигурна съм ще продължи и през следващите 3 дни :1216 Аз мисля да си ходя на фитнес без притеснения - само ще си взема литър и половина сокче, за да имам пауър :1055 Така че на всички танцуващи - весели танци, сигурна съм, че ще сте във вихъра си! :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Petunija написа:Портокалика, утре съм твърдо на детокс, каквото ще да става!
Петуния, чакаме те! Аз самата стартирах от едни такива никакви едно~ или двудневни детокси, но ето ме - вече 4 години си ги правя по стандарт. И Портокалина е права, че има хора, на които са им слаби ангелите и се почват едни увъртания - ама може ли това, ама може ли онова, ама сега, ама друг път...... Но съм убедена,че ти ще се справиш! 2 дена ДЕТОКС са си 2 дена ДЕТОКС. И загуба няма! :954

diva написа: Сутринта ми беше някак сънено и уморено, но вече ми е по-добре. И даже ми се работи :D
И на мен ми беше мноооооого трудно да стана от леглото. Отдавна не ми се беше случвало - така да ми се спеше, че не знам какво ще правя. И като видях мъглата и влагата навън и автоматически ме домързя да слизам да тичам в парка..... :roll: ..... рядко ми се случва, ама на.
danid написа:Добро утро Момичета,

Тази сутрин си изпис солта още в 4,30 и вече съм на 1,5 течности. Оказа се, че в ресторантчето над офиса правят фрешчета и днес ще съм на класически детокс. Вероятно и другите 2 дни, но може би довечер ще похапна грозде, че не се виждам 90 минути на танци, а може и само двойна доза медец... Този път ще имам цели 2 пъти танци по време на детокса, но ще издържа на натоварването, няма начин

Хубав ден на всички, а и добре дошли на всички нови и нетолкова нови момичета :329
Дани, нямам търпение да дойде съботата и да се видим и побъбрим - имаме само 3 дена изпитания дотогава, наречени детокс :1069 . И на мен ми се падат двете тренировки по фитбол по време на детокса, ама мисля, че ще се справя. Със сигурност не е толкова кардио колкото танците ти и затова може би няма да имам проблем.
олеся написа:Стартирам от утре - 3 дни на цитруси :954
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
Оли, само толкова ли?!? :eek: Как си?! Много отдавна не съм те "виждала" тук! Надявам се всички вкъщи да сте добре!

Мирка, Мира, Диди - хубаво е човек да е в компания! Радвам се, че сте тук! :923 Диди, а твоят вчерашен ентусиазъм ми подейства много заразително - липсваше много! :329
Silvito написа: Много от имената тук са ми познати от преди години от друг форум, правехме там разни диетки, режими , даже си имахме таблица в която се отчитахме, та изключително ми е приятно да прочета тези имена и в книгата на д-р Михайлов!БРАВО МОМИЧЕТА!
Силви, и на мен ми звучиш познато, но определено не мога да те свържа с никой от другите 2 форума, в които съм писала - Бъдещи и настоящи майки в дир.бг и Часът на мама :!: :?: ...... може и да греша де! Какво представлява тази страхова невроза?! Аз също боря едни хипохондрични паранои, които ме навестяват зимно време... ама моето борене е ....... чисто и просто чакам да ми минат. :) Май все още имам сили за това. Успешен детокс ти желая!

Вихърче, как си душко?!

Трябва да ви кажа, че се колеабех дали да стартирам днес или утре, но като си видях подутите очи тази сутрин в огледалото и най-вече като прочетох снощи преди заспиване всички записали се тук, и реших - О Т П О Ч В А М! Все ще ги избутам тези 3 дена. А и от една седмица ме мъчи някаква странна болка в лявото бедро - високо горе - там, където всъщност бедрената кост влиза в тазовите кости. Подозирам, че съм защипала някой нерв, ама няма как да знам.... Просто искам като лежа и седя да не ме боли.... Иначе нямам проблеми при движение. Та и това ме мотивира още повече.

За съжаление разчитах на изцедените сокове, които продават в промаркет - е, уви, като отидох тази сутрин към 9 часа още не им ги бяха докарали.... :cry: :cry: , та си купих 2 райски ябълки и ще съм с тях до следобяд. Една е особено стипцава, ама и аз съм инат, та преживям там.... тъкмо вече нищо не ми се яде след нея :lol: :lol:.

Успех на всички!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Silvito

Мнение от Silvito »

Здравейте, дами

така сутринта си изпих ансола, после пих кафенце и после соковетееее!Всичко въври по план, обачееееее, за мое най-голямо удивление, учудване , изумление и какво ли още не, моят мъж и той се нави и той пи ансол и всичко както си му е реда.Аз обаче този път не знам защо не ходя така до тоалетна, даже мн. малко :1044

А иначе, писала съм във форума на Часът на мама, там правех диетата Bad Cat, правих режима общо 3 пъти от които един завърши що годе успешно:)бях там почти от началото можеби 2007 или 2008, забравила съм вече :roll: Ако не се лъжа Вихрогонче беше модератор, а милсля че, Чери тогава правеше табличката ни:)Правех също и лунуването тогава, после пчнах и др. фази да правя и така, ама хейна кг. ми са едни и същи.Абе не не са, отслабнах, ама после отказах цигарите и опаааа с 8 кг. отгоре , хахаааа .Помня ви аз помня, винаги сте биле активни дами, браво на вас,а като видиш познати имена просто...много е приятно:)

Така виждам, че всики сте много нахъсани, супер сте много добре и мотивиращо ми действате, така че няма да ви предам, ще държа, аз и не изпитвам никакъв глад де.... :954

Относно страховата невроза, ох какво да кажа за нея, то си е доста за разправяне, не знма дали имам право в тази тема да пиша за това, но ако имам с удоволствие ще ви разкажа ии споделя, дългия и труден път:)

Хубав ден и стискам палци на всички, наздраве с по един фреш:)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ансолът - изпит,
ябълката - изядена,
много вода и две 2 в 1 - изпити,
до момента две шепи сурови ядки.
Резултатът - чувствам се чудесно! :1216
Исках да мина само на ябълки, ансол и вода, но пия много медикаменти в момента и усещам, че заради погълнатата химия организмът ми се нуждае от мазнини, белтъчини и енергия, които усещам, че ядките ми доставят идеално сега.
Така че Б Р А В О на стриктно детоксващите, убедена съм, че правилно направеният детокс води до оптималните резултати, но засега при мен се налага малка корекция в правенето му. Но нищо, по-добре така, отколкото да ма`ам пържоли, нали? :lol: :1062
Радвам се, че така радушно приехте припомнянето ми за ВЪЛШЕБНИЯ КРЪГ! :922
Не знам защо ми се привиждат летящи портокалчета, лимончета, грейпфрутчета и мандаринки из форума :954 :222 :plezya se
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз умирам от студ днес, и нали съм много умна съм и по една ризка само, ама то така е, този месец бях много лоша, никакви разтоварни дни, едни софри, а и колко шоколад съм изяла, нека ми е сега :328
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мен не ме питай за шоколада, съвсем наскоро изядох 2 (два!) шоколада от по 80 грама за един (един!) ден! :oops:
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Изображение
Изображение
Дани, това би ли те сгряло?
Заключено