Такива съвпадения между нас двете, изумена съм, наистина....
Много ти благодаряdesirig написа:На 26,27 и 28.12.12 пиеш анг.сол а на 29.12 захранваш. Аз пия кафе и немисля, се е прблем.
За калкареата не знам някой по опитен трябва да ти отговори.
Успех!
vihrogonche написа:Успех, Мире
Няма проблем ако искаш да си изкараш и утре на детокс, а в неделя да се захраниш. В деня на захранване не се пие сол.curious написа:Така...отново съм аз- 29.12. се започва захранването или 30.12?
- на 29.12. сутринта пие ли се отново ан.сол или не? А ако искам все пак да изкарам и този ден на сок и солта, може ли?
- Калкареата мога ли да я започна от утре или трябва да е по-нататък?
- в захранването, ако примерно реша обяда да ми е картофена салата с лук, може ли и малко зехтин да сложа?
А и от толкова много диети се чудя коя да избера за след детокса, нещо в което да няма задължителна закуска и да не се спира кафето![]()
[/quote]Няма проблем ако искаш да си изкараш и утре на детокс, а в неделя да се захраниш. В деня на захранване не се пие сол.
Може подправки, трябва да се внимава със солта и количествата на храната. Не е нужно да спираш кафето, стига да не го пиеш с няколко лъжици захар
Не забравяй да пиеш много вода в деня на захранване, а и всеки следващ. Дори само с това ще можеш да задържаш резултатите си - нормата е 3 литра за 100 кг
Успех