С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
ТОФУ

Re: С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Мнение от ТОФУ »

Здравейте, как сте момиченца кокиченца :1216 :1216 :1216
Споко , захраних се и ме гони вълчи глад ,но ще трябва да устискам защото :128
И после :328 ни чул ни видял :1044
Всичко трябва да е :221 :524
УСПЕХ НА ВСИЧК :326 И
Последно промяна от ТОФУ на 26 Мар 2013, 11:28, променено общо 1 път.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Успешен детокс :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
ellyto

Мнение от ellyto »

На мен днес ми е ужасен ден.
От снощи ме хвана мигрената и цяла нощ ми беше лошо и почти не успях да спя. Сутринта се чудих чудих дали да не преустановя детокса, защото ми се гади, но успях да изпия солта и ще продължа.
За съжаление не мога да се справя този път без лекарства и ако не ми мине главата с упсаринче, ще трябва да прибегна до хард медикаментите. Жалко, че се получава така, че не мога да изкарам детокса без лекарства, но това е положението, какво да го правим.
Това е втори детокс, при който ми се активира мигрената и е ужасно.
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

ellyto написа:На мен днес ми е ужасен ден.
От снощи ме хвана мигрената и цяла нощ ми беше лошо и почти не успях да спя. Сутринта се чудих чудих дали да не преустановя детокса, защото ми се гади, но успях да изпия солта и ще продължа.
За съжаление не мога да се справя този път без лекарства и ако не ми мине главата с упсаринче, ще трябва да прибегна до хард медикаментите.
Привет,Ели!

Много лошо наистина,че мигрената ти се проявява по време на Детокс...до колкото знам,д-р Михайлов препоръчва Детокс за лекуване на мигрена.Аз си мисля,че ще ти се отрази добре здравословно,ако си в състояние да го изкараш до края,но ти си знаеш,разбира се!
Може и да си пробвала вече,не знам,но доктора препоръчва при главоболие индийските таблетки Ментат,топъл чай от мента и да си зароплиш краката в леген с топла вода,като продължаваш да доливаш гореща вода за около 15мин. Това и за гаденето ще помогне,до колкото помня!Успех :940

Иначе аз вчера изкарах първия ден с лекинко прегрешение....към 18ч зверски огладнях(както винаги) хапнах един морков,след половин час една ябълка полята с малко мед. Към 20ч,до като гледахме филм с мъжа,не издържах на изкушението и похапнах от шам фъстъка,който нагъваше той(около десетина)... :oops: Зле,зле...много зле,знам...днес ще се опитам без прегрешения,да видим. :1044

Първи ден детокс като цяло: 2 мандарини за закуска,през деня изпих 1л фреш от портокал с малко лимон разреден с 1л вода. Около 2л. вода,и три чаши чай.

Зори,стискам палци да устискаш!Ако пък не,не се притеснявай,другият път ще удържиш фронта,знам го!
Ти си силна личност,това ни е известно!Това е само един от тези коварни моменти,които ни карат да се чувстваме слаби и безволеви,след което ни карат да се чувстваме виновни и да се самообвиняваме!Когато са намесвни тези пусти хормони,не сме същите!От опит говоря!Но това е само миг,който все пак
има край! :954

Петуния,и ти се дръж,че не останаааааа :D :1216 :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:Нормално е Тита, повечето се сещаме, че имаме нужда от пречистване и отслабване през пролетта :221

Успех на дъщеря ти, а аз чакам с нетърпение 24-ти Май, да проверя една теория на Чери. Ще ти разказвам повече в Елена :221
Аааааааааааааа, не съм съгласна! Искам да знам тук и сега! :125 :1112 :955
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
diva

Мнение от diva »

ellyto, опитай с повече течности - сокове, топъл чай. Забелязах, че когато се опита да ме позаболи, като изпия две-три чаши сок по-набързо или 2-3 по-големи чая, май забравя да боли. Болката от мигрена е ужасна, дано я преодолееш по-бързо. Но и аз си мисля, че е по-добре да продължиш детокса. Милените ти е дала съветите на доктора, така че опитай... и споделяй :) Успех!
Мърмори, при детоксите все ми се случва ПМС да е да дневен ред. Учудващото за мен е, че го понасям много добре, а точно апетита ми е нулев... То друг е въпроса, че ПредМС си е и СледМС и МеждуМС :221 Абе май по четири седмици ме държи, ама не искам да му се предавам :) Успех!
А при мен е трети ден детоксов и само ми е студено. Този месец си усещам пак повече енергия и това много ми харесва. Отивам за малко чай, по-топличък :)
Успех на всички!
mariposa

Мнение от mariposa »

:222 Привет и от мен!Аз се справям добре,прегрешения няма,само дето ми е студеничко,което е почти нормално за времето(допреди малко прехвърчаше сняг) и за мен де(зиморничава съм).Ааа малко сгреших дните,започнах в понеделник,така че,утре ми е трети ден,но мисля че не пречи,нали?Ооооо и най-важното-мъжа ми пак детоксва с мен,вече седми път!!Само сина ми не мога да навия :1062 ,магаренцето го излъгах само веднъж и то за ден.
ellyto

Мнение от ellyto »

Марипоса, не си сбъркала дните. Точно понеделник, вторник и сряда са дните, така че всичко е наред, не се притеснявай. Браво за това, че си привлякла и мъжа ти към детоксването.

Дива, Милените, благодаря ви за съветите. За съжаление обаче нито едно от тези неща, които сте изброили не помага. Правя детоксите от 3 години и за този период съм изпробвала какви ли не неща. За жалост ако не успея с масажи, следва упсарин и кафе, ако и това не помогне вече се минава на по-твърди хапчелъци. Пия и вода, и чайове и какво ли не, ама то си знае неговото си и хич не ще да се повлие. ЩЕ го боря разбира се, няма начин.

Милените, не се притеснявай не е кой знае какво прегрешение, хапнала си, голямо важно. По-същественото е утре да не прегрешаваш. Всичко е наред, не се обвинявай! Поне не си хапнала сладко. Това вече щеше да е прегрешение :922

Моята тиква малко се поуспокои след упсаринчетата и кафето, така че продължавам напред. Няма да се отказвам и ще си го изкарам докрай, поне такива са ми намеренията.
danid
Философска система

Мнение от danid »

cchery написа:
danid написа:Нормално е Тита, повечето се сещаме, че имаме нужда от пречистване и отслабване през пролетта :221

Успех на дъщеря ти, а аз чакам с нетърпение 24-ти Май, да проверя една теория на Чери. Ще ти разказвам повече в Елена :221
Аааааааааааааа, не съм съгласна! Искам да знам тук и сега! :125 :1112 :955
Ееее, ти какво ми каза за Тита на последната ни среща? И за да не си навлечем гнева й, каза ми, че си приличаме. Е точно тази теория ще проверяваме на 24-ти :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Портокалина

Мнение от Портокалина »

cchery написа: И аз днес ОТпочнах - имам 2 литра сок от портокал, грейпфрут и моФков.
А! Ама може ли и морков да се добавя към сока? Аз май бях питала някъде тук из форума и ме посъветваха да не слагам... Иначе с радост ще редувам цитрусите със сок от ябълка и морков :523

Като споменахте мигрена - мен много рядко ме боли глава, веднъж по време на детокс ме боля, но изпих ударно 0.5 литра вода и ме отпусна. От преди месец обаче от време на време така ме стяга главата точно отпред и отгоре, четох какво ли не за главоболие при бременни - кръвно или просто хормони (?!). Кръвното е супер (даже си купих апарат за вкъщи по този повод), пробвах с шуслерови соли и много течности ама не винаги помага, налагало се е да вземам и спазмалгон. Та се чудя сега с детокса как ще ми бъде капацуната. Имам чай от мента, това за кисненето на краката обаче не го знаех, записвам си го към арсенала :524

Ето и моята подготовка за утре - малко ансол, 3-4 литра сок от портокали и грейпфрути, няколко ябълки (да не озверея от глад) и много работа (за да не мисля за кутията сладолед в хладилника!). Но така съм се мотивирала! Снощи разчиствах и подреждах дрехи, че ми предстои местене в нова къща и реших, че това е добър повод да пробвам какво още ми става, да поизхвърля това-онова... И можете да познаете какъв шок преживях като установих, че нито един чифт дънки не ми става :328 Ама дори и най-широките ми дънки от най-дебелите ми години, с които етърва ми си изкара бременността, а на мен още отсега не ми стават - опъвам ги на д-то, а за закопчаване и дума не може да става :328 :328 :328 И за утеха изядох половин кутия сладолед :128 :128 :128
Толкова нетърпеливо чакам детокса утре, че... :1053

Кураж и успех на всички момичета! :922 :922 :922
ellyto

Мнение от ellyto »

Портокалче, не е сега момента д аизпитваш такива угризения за килограмите. Направи си режим който да следваш, до колкото е възможно и бъди щастлива през идните месеци, за да може и твоето бебче да е такова. Каквито са ти твоите усещания и нагласи, такива ще са и на бебенцето, което расте в теб. Майната им на килограмите, после ще ги сваляш.
Заключено