Споко , захраних се и ме гони вълчи глад ,но ще трябва да устискам защото :128
И после

Всичко трябва да е
УСПЕХ НА ВСИЧК
Привет,Ели!ellyto написа:На мен днес ми е ужасен ден.
От снощи ме хвана мигрената и цяла нощ ми беше лошо и почти не успях да спя. Сутринта се чудих чудих дали да не преустановя детокса, защото ми се гади, но успях да изпия солта и ще продължа.
За съжаление не мога да се справя този път без лекарства и ако не ми мине главата с упсаринче, ще трябва да прибегна до хард медикаментите.
Аааааааааааааа, не съм съгласна! Искам да знам тук и сега!danid написа:Нормално е Тита, повечето се сещаме, че имаме нужда от пречистване и отслабване през пролетта![]()
Успех на дъщеря ти, а аз чакам с нетърпение 24-ти Май, да проверя една теория на Чери. Ще ти разказвам повече в Елена
Ееее, ти какво ми каза за Тита на последната ни среща? И за да не си навлечем гнева й, каза ми, че си приличаме. Е точно тази теория ще проверяваме на 24-тиcchery написа:Аааааааааааааа, не съм съгласна! Искам да знам тук и сега!danid написа:Нормално е Тита, повечето се сещаме, че имаме нужда от пречистване и отслабване през пролетта![]()
Успех на дъщеря ти, а аз чакам с нетърпение 24-ти Май, да проверя една теория на Чери. Ще ти разказвам повече в Елена![]()
![]()
А! Ама може ли и морков да се добавя към сока? Аз май бях питала някъде тук из форума и ме посъветваха да не слагам... Иначе с радост ще редувам цитрусите със сок от ябълка и морковcchery написа: И аз днес ОТпочнах - имам 2 литра сок от портокал, грейпфрут и моФков.