АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справим

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
tita

Re: АПРИЛ-ски детокс ЩЕ направим и с килограмите ЩЕ СЕ справ

Мнение от tita »

Приветско! Добре дошли на всички, престрашили се да пишат!
В отпуск съм тези дни и не искам и да поглеждам монитор, компютър, интернет, форуми и т.н. затова само набързо минавам да кажа, че детоксвам от днес ... вчера го пропуснах, по случайност :plezya se ... Този път основен плод са ми ябълките имам приготвени и малко грейпфрути и лимони.

Таралежче, направо съм супер впечатлена от постиженията ти с детокс. Давай само така, момиче!
Petunija написа: Имам въпрос - каква вода пиете? Дайте ми марка на по-алкална вода!!!Изобщо РН нищо не ми говори и не знам каква да си купувам. В офиса сложиха някакви машини за вода, които пречистват чешмяната. Скептична съм, но поне не мирише и не е толкова гадна като ако я пиеш от чешмата директно.
Петуния, имаме тема за водата, не е най-изчерпателната като информация, но все пак дава насоки. :)

Успех на всички детоксващи!
Taralegka

Мнение от Taralegka »

Здравейте!
Момичета,благодаря за поздравления,но още е рано...като си постигна целта....ще направя пир на весь мир с портокали,ябълки и грейпфрути :221 ..Днес се наложи да изляза в града и се върнах много ядосана-миризми на храна направо ме разплакаха,отгоре на всичко и най-добрата приятелка изпробва волята ми,като прочете почти цялото меню на един нов италиански ресторант на глас...
Замръзнах,макар,че хората навън по потници,а аз съм с яке...върнах се вкъщи и като се качих на кантара-стана по-весело.....забравих за миризмите и за всичко.... :1216
Ще издържа аз! Добре че ви има и вас-поддръжка е много хубаво и необходимо нещо!

futarela,какво е "сръбрена вода"?-май изпускам нещо..уж прочетох и двете книги.

Цитрусовите наистина поскъпнаха и май друг път ще съм на ябълков....дано да има също такъв ефект...
Успех на всички и прегръдки :922
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Другият месец детокса ще е песен - черешите вече ще са по пазара. С 1,5-2 кг череши на ден глад просто не се усеща!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Съгласна съм, Сиренце, обожавам черешите, ммммм :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

И аз да се наредя на опашка за череши, но другия месец част от нас ще изместят или пропуснат детокса :222 - какво ще кажете да го направим пак заедно 20-22? Захранване 23, а на 24-ти не ми се говори :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

От днес съм с вас,засега съм добре,на цели портокали съм и на чайче.Правя детокса най-вече за прочистване ,че имам нужда,но и някое килце надолу ще ми се отрази добре.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Petunija

Мнение от Petunija »

danid написа:И аз да се наредя на опашка за череши, но другия месец част от нас ще изместят или пропуснат детокса :222 - какво ще кажете да го направим пак заедно 20-22? Захранване 23, а на 24-ти не ми се говори :221
Не ми казвайте, че трябва да цедя черешите :1062
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз този детокс ще го пропусна така като гледам.
Вчера направих йогийско прочистване и цял ден хапвах доста лекичко. Днес също го карам на салатка за обяд и в останалото време на плодове, но без английска сол. Утре също ще се опитам по лекичко да го изкарам и в петък евентуално пак да направя йогисйкото прочистване. Мисля, че организма ми свикна с детоксикациите и трябва да сменя малко метода на прочистване. Да видим как ще ми се отрази.

Петунийке, не трябв ада се цедят черешите. Ядат се цели.
Сиренце написа:Другият месец детокса ще е песен - черешите вече ще са по пазара. С 1,5-2 кг череши на ден глад просто не се усеща!
Не трябва ли да са до 1 кг дневно?? Аз поне с такова впечатление съм останала, въпреки че аз ям колкото усетя нужда. Ако не ми стигне килограм, си хапвам малко отгоре, но горе долу гледам да спазвам това ограничение.

Таралежке, виж в нета има достатъчно информация за сребърна вода. Тук нямаме такава тема, но в бг мама имат отделна тема, прочети може да ти е само от полза. Има много приложения. Аз я използвам най-често за капки за нос и при бяло течение и бактериална инфекция във влагалището (тампон напоен със сребърна вода). Да не спамя повече, потърси инфо из нета.
И аз те поздравявам за резултатите, бавно но славно ще стигнеш там където искаш. Бъди търпелива и последователна и всичко ще се нареид. Желая ти успех в подобряването на здравословното ти състояние и дано избегнеш операцията на черния дроб. На правилната пътека си, дано да имаш и късмет и всичко да се нареди от самосебе си :954 :954

Наскомими, браво и на теб. Детоксът определено калява волята.
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте отново!
Ох, трудничко ми стана до преди час...сега съм добре като ви чета и се успокоих...
Все съм си мислила, че ако изляза на разходка и се разсея ще мине по-добре. Да, ама не - излязох на разходка и където и да мина, я дюнери, я сладоледи, я царевици.....и миризми, миризми....Една майка сигурно се уплаши от мен - така бях зяпнала детенцето й, ама не заради него, а заради солетките му :1062
Пък и като бях 2-3 часа навън и не си взех ябълков сок, а само чай и явно все пак сокът от ябълки залъгва организма. Сега като пийнах една чашка и ми мина.
Определено днес ми е по-трудно с волята, но все пак издържам и няма да се давам. :222
Целувки и ви се радвам много на желанието и постигнатите резултати!
:326 :922 :329
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Само така, Мими! :326 :326 :326 :326 Това е духът на една истинска детоксваща мецанка :1209 . :940 :940
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Сиренце написа:Само така, Мими! :326 :326 :326 :326 Това е духът на една истинска детоксваща мецанка :1209 . :940 :940
:828
Заключено