Аз този детокс ще го пропусна така като гледам.
Вчера направих йогийско прочистване и цял ден хапвах доста лекичко. Днес също го карам на салатка за обяд и в останалото време на плодове, но без английска сол. Утре също ще се опитам по лекичко да го изкарам и в петък евентуално пак да направя йогисйкото прочистване. Мисля, че организма ми свикна с детоксикациите и трябва да сменя малко метода на прочистване. Да видим как ще ми се отрази.
Петунийке, не трябв ада се цедят черешите. Ядат се цели.
Сиренце написа:Другият месец детокса ще е песен - черешите вече ще са по пазара. С 1,5-2 кг череши на ден глад просто не се усеща!
Не трябва ли да са до 1 кг дневно?? Аз поне с такова впечатление съм останала, въпреки че аз ям колкото усетя нужда. Ако не ми стигне килограм, си хапвам малко отгоре, но горе долу гледам да спазвам това ограничение.
Таралежке, виж в нета има достатъчно информация за сребърна вода. Тук нямаме такава тема, но в бг мама имат отделна тема, прочети може да ти е само от полза. Има много приложения. Аз я използвам най-често за капки за нос и при бяло течение и бактериална инфекция във влагалището (тампон напоен със сребърна вода). Да не спамя повече, потърси инфо из нета.
И аз те поздравявам за резултатите, бавно но славно ще стигнеш там където искаш. Бъди търпелива и последователна и всичко ще се нареид. Желая ти успех в подобряването на здравословното ти състояние и дано избегнеш операцията на черния дроб. На правилната пътека си, дано да имаш и късмет и всичко да се нареди от самосебе си
Наскомими, браво и на теб. Детоксът определено калява волята.