Ver написа:О, Цони не съм се и съмнявала, че сърдечната ти чакра няма да е прекалено активна. Разбираш ли, човече

Мхм, даааааа. Абе верен си е теста - аз винаги съм казвала, че интуиция просто нямам и именно тази чакра ми е най-слабо активна.
Ver написа:О, Цони не съм се и съмнявала, че сърдечната ти чакра няма да е прекалено активна. Разбираш ли, човече
Не ти е ясно лиellis_stoyanova написа:При мен излязоха 1 и 7 чакра
И аз до този извод стигнах.Сиренце написа:Мхм, даааааа. Абе верен си е теста
Ха, това съм аз! След такава покана как да не си направя теста! Обаче... 3 и 6 не били достатъчно активни, каквото и да значи това.Ver написа:Сигурно от много четенеdexter написа: Като се има предвид, че някои от въпросите не ги разбрах - първа чакра ми е балансирана, всички останали са ми слабо активни![]()
!
![]()
Сега очаквам един невен с цвят на презрял морков да обяви своите балансирани резултати
Мен ако питаш, не е никак странно.ellis_stoyanova написа: Има огромна доза истина,странно...
Явно понякога и моята интуиция се обърква и хваща по течениетоНели написа:Ха, това съм аз! След такава покана как да не си направя теста! Обаче... 3 и 6 не били достатъчно активни, каквото и да значи това.Ver написа:Сигурно от много четенеdexter написа: Като се има предвид, че някои от въпросите не ги разбрах - първа чакра ми е балансирана, всички останали са ми слабо активни![]()
!
![]()
Сега очаквам един невен с цвят на презрял морков да обяви своите балансирани резултати
Аз сигурно съм някъде в тази категорияVer написа:Понякога не знаем много неща за себе си. Четох някъде, че най-дълбоките травми се причиняват разбира се в детството, обаче децата имат уникалната способност да забравят това, което най-много ги е наранило. Така силно натикани в подсъзнанието, тези травми трудно може да бъдат "припознати" дори когато целенасочено се връщаме назад и търсим ...
Повечето хора сме там някъдеdexter написа:Аз сигурно съм някъде в тази категорияVer написа:Понякога не знаем много неща за себе си. Четох някъде, че най-дълбоките травми се причиняват разбира се в детството, обаче децата имат уникалната способност да забравят това, което най-много ги е наранило. Така силно натикани в подсъзнанието, тези травми трудно може да бъдат "припознати" дори когато целенасочено се връщаме назад и търсим ....
Как какво да направишdexter написа:Направо не ми се вярва, че пак е петък.... Съвсем ясно си спомням миналия такъв, все едно беше вчера.... Какво да направя, че да спре да лети това време!?!?!