Привет!
Със закъснение, но все пак успях да стига до тук , за да напиша всичко, което ми се мотае из мислите последните няколко дни...
Като начало и най-важно искам да споделя, че се отказах от стартирането на новата програма. За сега! Причината: след като в продължение на 5 седмици килограмите ми бяха зациклили на 63 и изобщо не мърдаха на никъде, най-накрая мога да се похваля, че кантара започна да показва по-малко! Тази седмица вече съм 62,500. Чудих се, умувах, но в крайна сметка реших, че щом отново започнах да свалям, не е сега най-подходящия момент да сменям каквото и да е. И реших да продължа така до детокса. С детокс стартирах през януари, с детокс ще завърша през май. Така че, новата програма се отлага малко във времето, но не съм се отказала.
Друго с което мога да се похваля е , че започнах доста по-сериозно от преди да включвам спорта в ежедневието си. Тичане и около 30 мин различни упражнения всеки ден или през ден, в зависимост от това как се чувствам. Но усещането е страхотно! Чувството на лека мускулна треска не ми е неприятно или досадно както преди, точно обратното - носи ми удовлетвореност, защото така разбирам, че нещата които върша наистина работят! Както се казва , важно е от каква гледна точка гледаш...

В началото наблягах повече на упражнения за бедрата, но вече включих и доста за корем и малко за ръцете. Много хубаво го е казала Чева в нейната темичка, че не е важно само да си слаб, защото изглеждаш като слабо желе. Важно е да си слаб и стегнат! Много хубаво ми звучи!
Та в този дух да споделя още положителни за мен резултати! Най-сетне отчетох минуси и в обиколките! По 1 см по малко на бедрата и -2 см на ханша. Талията за сега е в застой. Обаче само за сега! Да , не са много големи минусите, но все пак тези обиколки ги измерих месец и половина след стартирането ми през януари и вече имах 3 свалени килограма. Така че съм много доволна, че най-накрая успях да "мръдна"...
И така...! Доста положителен отчет направих днес, скоро не ми се беше случвало! Доволна съм! Наистина когато видиш резултатите от усилията си се нахъсваш още повече и започваш още по-насътрвено да гониш целта си! А до моята крайна цел остават още 2,5 кг! Виждат ми се малко, но знам, че последната битка ще е най-трудна! Не успях за трите месеца, които си бях поставила като срок в началото. Поредното доказателство, че не всичко в живота се случва както ние искаме и че трябва да вложим много труд, енергия, желание и вяра, за да постигнем целите си! В крайна сметка целият живот е една бораба! От нас зависи какъв ще е изхода от нея!
Целувам ви и ви прегръщам много силно всичките! Благодарение на всички вас аз научих много! А благодарение на вашата подкрепа в трудни моменти не се предадох и продължих! Хубаво е , че в днешното материално и егоистично време има едно малко островче където цари любов, разбирателство, уважение, споделеност, съпричастност, отзивчивост... Островче наречено форум мецабаба! Благодаря ви!