Моите желания, цели и обещания

Публикувай отговор
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Re: Моите желания, цели и обещания

Мнение от Ванчето »

Цвети, много мило от твоя страна да се включиш и да ме подкрепиш! Точно навреме, знаеш ли, през изминалата седмица преживях разочарование и то от хора, които смятам за много, много близки. Не че е нещо супер сериозно, но се чувствам засегната и някак си го изживявам още. Все си повтарям, че не си заслужава да се тормозя психически заради нещо подобно, но е факт, че продължавам да го мисля... И в комбинация с ПМС, нещата не изглеждаха много розови. Но твоят отговор успя да ми повдигне духа, още веднъж много ти благодаря! Хубаво е човек да знае, че не е сам! :922 :922 :922
Никога не е късно за ново начало!
ellyto

Мнение от ellyto »

Бъни, браво за ентусиазма и за това, че си последователна. Програмата, която си спазвала до този момент е дала доста добри резултати.
Вярвам, че продължавайки напред ще имаш успеха към който се стремиш, а именно да постигнеш тези 60 кг (първоначално поставена цел) и да се чувстваш добре.
Наистина е по-добр еда се използва метър отколкото кантар, защото кантара показва едни голи килограми, които в същност никаква информация не ти носят. Аз си мислих, че като стана килограмите, които искам всичко ще се стопи и ще изчезне, ама като станах въпросните килограми и продължавах и продължавам да виждам неща, които имат нужда от стягане, оправяне, упражнения и т.н. Така че много правилно, че си взела метър, защото ако гледаш само килограмите е твърде вероятно накрая да не харесаш това което виждаш, защото ще си мислиш, че нищо не си постигнал или поне не това, което си очаквал.
Ползвай си уреда, който имаш за подарък, вярвам, че с него ще постигнеш доста добри резултати за коремната ти област. Включвай разнообрази упражнения, за да не ти привиква тялото към натоварването.
Като решиш каква ще ти е програмата от началото на май сподели с нас да я обсъдим и да ти вдъхнем вяра.

Не позволявай на странични хора да ти оказват влияие и да те дърпат на зад - дали по отношение на храната, дали по отношение на тренировките - защото в такива моменти сме склонни да си прекрачим границите, които сме поставили и да нарушим всички правила и да се съжаляваме. Тегли им една майна на тези въпросните близки и си гледай собственото здраве, гледай положителните неща от живота и бъди усмихната. Не позоволявай прекалено дълго време да ти е кофти и да страдаш, защото понякога трудно се излиза от такива фази и лесно можем да ги задълбочим. Говоря по принцип разбира се, не че ти ще я задълбочиш фазата, в която се намираш. В крайна сметка ти сама си повтаряш, че не си заслужава да се тормозиш заради подобно нещо, но си е трудно. Всеки има трудни моменти, но бъди силна и продължавай напред. :922 :922 :922
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ели, :922 :922 :922
Много хубави думи, казани в точния момент! Права си, всеки има трудни моменти. Аз по принцип рядко се оставям на лошото настроение, но този път може би и носталгията по България, родителите ми, сестра ми, племенничките си оказа влияние. Мен винаги на големите празници ми е малко тъжно, защото като звънна и ги чуя, че са всички заедно, че са се събрали да празнуват, веселят се, децата изнасят програми... Няма как да не ми се иска да съм там с тях! Та така, май ми се събраха няколко неща на куп, но вече като че ли започвам да излизам от "кризата"... :lol: Днес като за начало получихме хубава новина относно работата, по-точно, че няма да имаме посещение от шефа и това ми подейства повдигащо на настроението! :1216 :1062
Благодаря ти за подкрепата Ели!!! :940
Относно новата програма, разбира се, че ще я споделя! Дори се надявам на съветите и мненията ви, защото всички вие имате доста по-голям опит от мен! Така че, ще се радвам на отзивите ви!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Успех, БЪНИ, и горе главата, млада личност! :922 С голямо закъснение от мен, добре дошла във форума!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

vihrogonche написа:Успех, БЪНИ, и горе главата, млада личност! :922 С голямо закъснение от мен, добре дошла във форума!
Мерси за подкрепата! :922
Моя отчет ще го дам утре или в сряда. Тогава приключвам с този режим и ще се опитам да направя едно кратко обобщение.
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Чери, та какво казваше ти за калкареа карбоника...? :roll:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бъни написа:Чери, та какво казваше ти за калкареа карбоника...? :roll:
Ами....... нищо :221 :221 . Забравила съм, че исках да ти пиша по този повод. :1139 :1139 Питах дали я приемаш, т.к. тя въздейства на метаболизма. А както знаем, един засилен метаболизъм, увеличава секрецията и на мастните клетки. Т.е. както е в пуберитета - тогава излизат пъпки, тогава става ясно и с каква кожа на лицето сме - мазна, суха или с "Т"-зона и т.н. Та идеята беше, че ако приемаш калкареята редовно, е възможно на нея да дължиш омазняването на скалпа.

И виж - как съм ти чела темата между редовете :oops: - въобще съм "отсвирила" факта, че си писала каква зодия си. Да не говорим за "ясновидските" ми способности, благодарение на които тотално нищо не познах....... дори и близко не бях :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Бъни написа:Тогава приключвам с този режим и ще се опитам да направя едно кратко обобщение.
Аз лично щях да моля всяка една от участничките в конкурса да направи нещо такова - за да има полза и за останалите. Все пак вложихте ентусиазъм, желание, труд, толкова дни.... всеки един труд заслужава своите аплодисменти.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Бъни , как са при теб нещата? Успя ли да си съставиш нова програма? И не се оставяй приказките на другите да ти развалят настроението.Ти си чудесен и позитивен човек :940
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет!
Със закъснение, но все пак успях да стига до тук , за да напиша всичко, което ми се мотае из мислите последните няколко дни...
Като начало и най-важно искам да споделя, че се отказах от стартирането на новата програма. За сега! Причината: след като в продължение на 5 седмици килограмите ми бяха зациклили на 63 и изобщо не мърдаха на никъде, най-накрая мога да се похваля, че кантара започна да показва по-малко! Тази седмица вече съм 62,500. Чудих се, умувах, но в крайна сметка реших, че щом отново започнах да свалям, не е сега най-подходящия момент да сменям каквото и да е. И реших да продължа така до детокса. С детокс стартирах през януари, с детокс ще завърша през май. Така че, новата програма се отлага малко във времето, но не съм се отказала.
Друго с което мога да се похваля е , че започнах доста по-сериозно от преди да включвам спорта в ежедневието си. Тичане и около 30 мин различни упражнения всеки ден или през ден, в зависимост от това как се чувствам. Но усещането е страхотно! Чувството на лека мускулна треска не ми е неприятно или досадно както преди, точно обратното - носи ми удовлетвореност, защото така разбирам, че нещата които върша наистина работят! Както се казва , важно е от каква гледна точка гледаш... :1062 В началото наблягах повече на упражнения за бедрата, но вече включих и доста за корем и малко за ръцете. Много хубаво го е казала Чева в нейната темичка, че не е важно само да си слаб, защото изглеждаш като слабо желе. Важно е да си слаб и стегнат! Много хубаво ми звучи! :roll:
Та в този дух да споделя още положителни за мен резултати! Най-сетне отчетох минуси и в обиколките! По 1 см по малко на бедрата и -2 см на ханша. Талията за сега е в застой. Обаче само за сега! Да , не са много големи минусите, но все пак тези обиколки ги измерих месец и половина след стартирането ми през януари и вече имах 3 свалени килограма. Така че съм много доволна, че най-накрая успях да "мръдна"... :1062
И така...! Доста положителен отчет направих днес, скоро не ми се беше случвало! Доволна съм! Наистина когато видиш резултатите от усилията си се нахъсваш още повече и започваш още по-насътрвено да гониш целта си! А до моята крайна цел остават още 2,5 кг! Виждат ми се малко, но знам, че последната битка ще е най-трудна! Не успях за трите месеца, които си бях поставила като срок в началото. Поредното доказателство, че не всичко в живота се случва както ние искаме и че трябва да вложим много труд, енергия, желание и вяра, за да постигнем целите си! В крайна сметка целият живот е една бораба! От нас зависи какъв ще е изхода от нея!
Целувам ви и ви прегръщам много силно всичките! Благодарение на всички вас аз научих много! А благодарение на вашата подкрепа в трудни моменти не се предадох и продължих! Хубаво е , че в днешното материално и егоистично време има едно малко островче където цари любов, разбирателство, уважение, споделеност, съпричастност, отзивчивост... Островче наречено форум мецабаба! Благодаря ви! :922 :922 :922
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Цвети, :922 :922 :922 !
Старая се и по принцип не обръщам внимание на такива неща, но знаеш, че понякога, колкото и да искаш все пак се поддаваш... Но това вече е забравено от мен! Всяко чудо за три дни! Няма да си хабя нервичките с глупости!
:939 :1075 :1078 :1075 :932
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

"... А благодарение на вашата подкрепа в трудни моменти не се предадох и продължих! Хубаво е , че в днешното материално и егоистично време има едно малко островче където цари любов, разбирателство, уважение, споделеност, съпричастност, отзивчивост... Островче наречено форум мецабаба! Благодаря ви! :922 :922 :922 "

Горното 1: 1 се отнася и за мен :922 :329 :923

Бъни, много ти се зарадвах на постинга, продължавай в същия дух и занапред!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор