КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Tami

Re: КОНКУРС ЗА "ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ - Пролет 2014"!

Мнение от Tami »

Така , почти всичко е уточнено....

Чакам само Sladka Debelanka i Danid. Хайде момичета, пишете ми дали тук, на лични или на емаила. Даите ми килцата си. Ден едно почти отминава.
Разчитам на вас момичета. Къде се изгубихте?
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет на всички!
Ето че настанаха малките часове от първия ден на конкурса...
Лично аз очаквах днес форума и по-специално темата за конкурсчето ни да е по-оживена и всеки да споделя как е решил да се бори с килограмите, но уви...
Е нищо де, аз пък ще направя сефтето... :1216
Най-напред да кажа, че за конкурса това беше денят в който стартират всички, но за мен той не беше първи ден, а пореден. Аз започнах "борбата" :roll: през януари. Стартирах детокса 67,300 кг. До сега успявам да задържа 2 свалени килограма и стартирам конкурса 65,300. Толкова тежа в момента. Ето я и темичката ми в която съм написала подробно как и какво съм променила в хранането и начина си на живот за тези 2 седмици .
Е това е от мен, момичета! От сърце желая успех на всички участнички! И с нетърпение чакам да прочета как сте решили да отслабвате! Пишете всички, за да може да обменяме опит и да черпим идеи една от друга :827
Тами, радвам се много, че реши и ти да се включиш! Още веднъж УСПЕХ!
Никога не е късно за ново начало!
krasimira

Мнение от krasimira »

Добро утро и от мен :) Току що си изядох грейпфрутчето ( ама то било много горчиво :1215 ) и ще си правя чаят на д-р Михайлов.Много се вълнувам ,защото това е поредното ми впускане в отслабването. До сега все неуспешни опити имах :328 , дано този път вече е успешен. Успех пожелавам на всички момичета :922 и много се радвам че и Тами и сред нас. Хубав ден ви пожелавам
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Такааа...
Ден първи успешен :1216 ...
Продължавам с пълна сила.Знам,че ще има моменти на спад в ентусиазма,но като погледам прекрасни снимки на прекрасни,стегнати мадами във фейсбук и скачам да тренирам моментално :mrgreen: ...
Аз ще си спазвам 90 дневната диета,защото през годините стигнах до извода,че само чрез нея се контролирам и не стоя гладна,а и като сметна,че само около 7 пъти в месеца мога да си хапвам сладко е супер.
Другото е, че вече две седмици спазвам този тренировъчен режим с любими мои тренировки:
Понеделник:https://www.youtube.com/watch?v=THJKrAs ... re=mh_lolz
Вторник: https://www.youtube.com/watch?v=Sl6J696 ... kt&index=2
+
https://www.youtube.com/watch?v=vyh8kt0 ... WC14sErDkt
Сряда:https://www.youtube.com/watch?v=eED9gjE ... WC14sErDkt
Четвъртък:https://www.youtube.com/watch?v=QN7Lw1z ... WC14sErDkt

Петък:избирам си едно от трите
https://www.youtube.com/watch?v=VfkuK3mMowM
https://www.youtube.com/watch?v=StikwXBYqcU
https://www.youtube.com/watch?v=Vy9WKyN1rig
Събота и неделя почивка... :976 :995 :993 :983 ... :221

Може да е малко,но съм горда,че правя нещо за себе си и най-вече,че го спазвам.
Това е от мен.Радвам се,че не съм сама :922
Tami

Мнение от Tami »

Добро утро на всички!

Сега е при мен вече 9.38. Досега писах от 7'56 часа сутринта и ми се изтри всичкото писане. :126 :328 :126
Бъни и Краси...много се радвам че сте тук момичета.....страхотни отзиви и начало на деня.
Аз вече пих сок от грейпфрут и черно кафе с медец.
Обаче отивам да си направя едни овесени ядки с плодчета и едно хубаво чайче защото вече огладнях.
Ще ви пиша пак след малко.

:922 :922 :922
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Привет, мривет и от мен :954
Моят ден първи мина успешно.За хранителен режим съм си избрала да се придържам към "Системата - 60". С нея се чувтсвам най- добре.Относно спорта карам от понеделник до петък велоергометър 30 мин. и малко упражнения с розовите гирички на дъщеря ми и от време на време включвам малко упражнения от програмата на Руми за хора с наднормени килограми.За тези, които не знаят скоро претърпях оперция и коемният мускул от дясната страна е изцяло отстранен поради тумор(доброкачествен) и съм ограничена от към спорт и движение, но това не ми пречи да си правя по дълги разходки и да използвам стълбите вместо асансьора.
Тами, изглеждаш страхотно :224 Радвам се, че се събрахме голяма групичка за подкрепа и конкуренция :twisted:
Ще успеем! От нас зависи!Когато ме посетят моментите на лакомия ви обещавам да ви плача на рамото само и само да не посегна към храната.
Успех с ден втори на цялата група :1057
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
diva

Мнение от diva »

Здравейте, момичета!
Тук съм, ама да си призная и аз не знам от къде да я захващам. От октомври правя редовно детоксите, но... за съжаление всеки детокс започвам с повече кг от предишния :( След нова година се опитвам да внимавам с какво се храня и де успешно, де не... поне не ги качвам нагоре. Януарския детокс започнах с 99.8, завърших с 96,4 и след захранване - 97,0 кг. След това дойде грип... и 1 февруари започнах с 96,1кг. Това, което се опитвам е да пия повече течности. Може би успявам на 90%, което не е малко ми се струва. Просто има дни, в които се завъртат някакви задачи или настроения и... забравям за течностите. Сутрин започвам деня си с пчелен прашец, след което не търся друга закуска. Ако си направя овесени ядки с трици и лъжичка мед, това ме засища и пропускам обяда, а когато дойде време за някакво ядене... по-често се случват грешките. Затова, казвам, че не знам как да я правя...
За спорта... след нова година започнах всеки ден да излизам на сутрешна и вечерна едночасови разходки, като за сутрешната съм сигурна , че е между 5 и 6 км, за вечерните не знам, но имайки пред времетраенето, не е по-малко. По време на грипа, на умората след него и сегашните много минуси, тези ми занимания са прекратени. На терасата /на студеното/ има един кростренажор, който отдавна не се е радвал на компанията ми, но се надявам като станат малко по-човешки температурите... Надявам се, защото нещо не успявам да се мотивирам да правя нещо по въпроса с движенията. Ама като се записах за конкурса се надявам да намеря мотивацията си :) Днес съм решила да се поразкърша на килима сред хола :) А', да видим...
Искам да правя нещо повече, но само с искане не става. Сега като ви гледам тук какво сте започнали и започвате... е, няма се излагам я, ще се поразмърдвам...
Снощи се поразходих повечко из форума и попаднах на тема за Зоната. Спомних си, че преди 5-6 години имах /бих го нарекла - успешен/ опит, който сама не знам защо спрях. Иска ми се да опитам пак в тази посока, но от тогава до сега спрях месото и сега ми се иска да намеря друг източник на протеини, с които да балансирам. Попитах в темата и се надявам да намеря отговор на въпросите, които си задавам. Мисля си, че и да не правя всичко на 100% /балансирането/ все пак ще има резултат, имайки предвид опита си. Тогавашния резултат успях да задържа доста дълго време с минимални усилия - закуска и късна вечеря с кисело мляко. Но после... постепенно всичко се върна... срам ме е...
Ама срам не срам... сега съм тук и си давам сметка, че е крайно време да реша тези си проблеми. Защото наистина го усещам като проблем...
Стига толкова, че се увлякох :oops:
Желая на всички успех в реализиране на намеренията и постигане на желаните резултати!!!
:922 :922 :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

diva написа:За спорта... след нова година започнах всеки ден да излизам на сутрешна и вечерна едночасови разходки, като за сутрешната съм сигурна , че е между 5 и 6 км, за вечерните не знам, но имайки пред времетраенето, не е по-малко. По време на грипа, на умората след него и сегашните много минуси, тези ми занимания са прекратени. На терасата /на студеното/ има един кростренажор, който отдавна не се е радвал на компанията ми, но се надявам като станат малко по-човешки температурите... Надявам се, защото нещо не успявам да се мотивирам да правя нещо по въпроса с движенията. Ама като се записах за конкурса се надявам да намеря мотивацията си :) Днес съм решила да се поразкърша на килима сред хола :) А', да видим...
Искам да правя нещо повече, но само с искане не става. Сега като ви гледам тук какво сте започнали и започвате... е, няма се излагам я, ще се поразмърдвам...
Дива, аз минах след теб в темата на ЗОНАТА и писах - не съм била изчерпателна, защото в момента нямам достатъчно време. Даже мислех да спирам компа, но видях този ти постинг и по-специално часта му за движението и спорта! Неслучайно съм увеличила шрифта на последното твое изречение, което цитирам! То е есенцията - Дива, ти наистина трябва да поискаш! Просто трябва да си кажеш, че няма никакви пречки за това да спортуваш, да се движиш. Аз самата изкарах грип - даже по време на детокса мисля, че взаимно си се оплаквахме с тебе :1062 . Абсолютно съм наясно с това каква умора и общо неразположение предизвиква той. Че кашлицата, която носи, продължава около 20 дена и ти е трудно да вървиш дори без да се закашляш. Но мен такова положение на нещата не ме устройва. Аз се разболявам двойно повече, когато разбера, че нямам сили да се движа. Мисля, че дори стигам и до депресивни мисли. И затова се "сръчквам" и надскачам себе си. Специално за БЯГАНЕ на открито! И т.к. напоследък съм обсебена от тази тема (прочетох една страхотна книга, свързана с бягането), се опитах да обобщя в постинг в блога ми ЗАЩО ТРЯБВА ДА БЯГАМЕ! Пускам линк към него - надявам се искрено да ти останат 20 минути да го прочетеш. Както и на останалите:

БЯГАЩИЯТ ЧОВЕК - една непозната теория за човешката еволюция

Квит-есенцията на това мое писание е, че ние хората сме "избягали" от същността си, когато сме спрели да се движим. И тогава са дошли болестите, наднорменото тегло и неразположенията! Така че - НЕ НА МЪРЗЕЛА! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
diva

Мнение от diva »

Благодаря, Чери!
Знаеш ли, преди много време бях чела някаква книга /не помня точно/, но тя ме убеди, че в бягането е истината. Имаше период, в който реших и започнах. Първото, с което се сблъсках бяха ужасни болки в краката. Всичко продължи около месец, въпреки желанието ми и мотивацията ми. После се качих на велосипед и болките минаха. Мисля, че проблема беше, че имах и имам много излишни килограми, които натоварват ставите. А това не е най-доброто. Иначе, да убедена съм, и приемам идеята, когато излишествата са в по-малка степен, бягането да бъде една добра тренировка за движение.
След малко ще погледна и линка. Сигурна съм, че ще е интересно.
Сега ще се потъркалям на килима ;)
:123
diva

Мнение от diva »

Чери, статията е страхотна!!!
Поздравления!!!
И благодаря :922
danid
Философска система

Мнение от danid »

Нямам време да чета всичко, но вчера се снимах и мерих. Да не ме изхвърлите от конкурса :221. По-късно ще пратя мейл, че в къщи все не ми стига времето.

Успех Момичета и май и момче :222. Дъщеря ми и мъжа ми също уж ще са с мен на разделно, но дали???
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор