Бъни написа:Сега видях, че futarela е писала за кайсии и се сетих, че исках да питам дали са подходящ плод за първия ден от захранването?
Бъни, не мисля, че има проблем да хапнеш кайсии утре. Все пак са си плод. Честно казано аз днес ядох ............ диня

. Е, все бях хапвала диня рано през последните години, но в началото на май - НИКОГА досега

. Ама вече и това е факт. При положение, че черешите при нас са 8 лв, ягодите - 6 лв, динята, за чието кило ми искат 2,20 ми се видя доста изгодна

. А ако ви кажа колко сладка беше..... уникална!!! Били от Гърция - така ми каза продавачката....... То вече можеш ли да им хванеш края?!
Аз днес си изпих ансола - така че действам по учебник. Чувствам се добре и разтоварила тези дни, че .... като попрекаля с хапването и нощният ми сън става.... непопулярен

. Сега съм ок. И т.к. предните 2 дена не съм се баш ограничавала, определено не мисля за захранване още. :lol:
Petunija написа:Исках да попитам как ядете овесените ядки в деня на захранване, не ми се вярва да е с каквото и да е мляко, вероятно с вода. Моля дайте рецепта. Имам мюсли в нас, мисля да ги използвам утре.
Ами аз всщност откакто правя детокси, сутрешното кафе никога не съм го пила без мляко.

Овесените си ядки (ако ям такива) също са ми с мляко. Но миналата седмица си направих такива в офиса и т.к. нямаше прясно мляко, им сложих прясно изцеден сок от портокали и честно казано много ми харесаха. Така че,
Петунийке, ако решиш да си стриктно режимна, просто си ги направи със сок.
И така?! Къде сте, девойчиня?!?