Вънка топло слънце грее, то и друго не умее

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Вънка топло слънце грее, то и друго не умее

Мнение от cvety_rz »

Чери, как мина сефтето :222 Как е крачето?
От днес официално съм отпуск и ми е много готино :mrgreen: В къщи е паднала бомба и докато се чудя и мая откъде да я подкарам ми се обадиха да ме поканят на един мини велопоход и аз не се дърпах много :1062 Добре, че миналата седмица извадихме меда поне за това да не мисля.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте! Привет от Пловдив :954 . Дойдохме си снощи - ще оставим Бели за 5 дена да погостува на родителите на Момчил. Което означава нови 5 дена "бездетни" за мен и Момчил. :lol: Лошото е, че и тук времето е кирливо точно както си беше и в София. За днес сме намислили басейн и предвид дъждовете вън, ще "огреем" шатото в Старосел - там има прекрасен вътрешен басейн и СПА част и ще ни бъде конфортно.

Цветка, екстра съм след тичането. Жалко само, че вчера не можах да повторя, т.к. трябваше да плувам из алеите на парка :1062 ......... Аман от това валене...... А на тебе честита отпуска - гледай да си почиваш!!! Всичко може да почака, но ако употребиш отпуската си за работа, после дали ще можеш да си починеш като се върнеш в офиса?!

Хубави почивни дни ви желая!!! :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Без бой си признавам, че искам да съм на тяхното място точно сега:

[img]http://jenite.bg/pictures/952533_600__.jpg[/img]

[img]http://kosopad-bg.net/wp-content/uploads/2014/06/l.jpg[/img]
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Вихърче, от мен да мине размина ти се боят :222
Чери, благодаря :940
Стегнах багажа и утре потегляме към Шипково.Надявам се всичко да е наред ,да си изкараме добре и нямам търпение за нашата среща :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Стегнах багажа и утре потегляме към Шипково.Надявам се всичко да е наред ,да си изкараме добре и нямам търпение за нашата среща :954
Това "стегнах багажа" малко ме напрегна :221 , не за друго, ми и на мен ще ми се наложи..... но пък няма нищо по-хубаво от пътешествията и приключенията!!!! :954 :954 :954 И аз чакам с нетърпение Черни Вит и срещата с вас! Благодаря и на теб, и на Деси за разбирането и хладнокръвието към моите думи! :940

Аз мога да се похваля, че изкарахме страхотно съботния ден на Старосел. А на следващия брат ми и снаха ми дойдоха с децата до Пловдив. Неочаквано! И си направихме страхотна среща-разходка по главната и из стария град.....

Сега сме си сами с Момчил. Чуваме се с децата поне по 3 пъти на ден. Задължително сутрин за "Добро утро" и вечер за "Лека нощ". А през деня .... ей така за разкош :1062 ...... Луда работа.....

Хайде, момичета, отивам да спя вече..... До утре!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро дъждовно (отново) утро! :954 :954 :954 Въпреки, че е облачно и леко хладно, времето не ми разваля настроението..... Напротив... чувствам, че днес ще свърша много неща и това ме зарежда страхотно. Я да питам дали и при вас няма някаква такава тенденция?!? :1028 :1028

Снощи с Момчил ходихме на кино. Гледахме филма "Люси" с Чарлийз Терон и Морган Фрийман. За да не коментирам надълго и нашироко, ще ви кажа само, че режисьор е Люк Бесон :222 . Лентата определено задава доста теми за размисъл. :523 :523

Трябва да призная, че снощи за малко да потърся "помощ от приятел"..... защото ми се играеше нещо.... някаква игра за възрастни изключая тази, за която може би се сещате :razz: . Дали с карти, дали на телевизора или на комп, или от другите игри..... и не се сетих какво можем да правим ние двамата с Момчил. Не знам дали ви писах, но сме без деца за 5 вечери - от неделя. Бела е в Пловдив, а Коки - на лагера в Добринище... Луда работа..... толкова много животът ни се е сраснал с режима на децата, че... се чудим какви да ги вършим без тях :1044 . И да..... определено без деца не е по-добре. Както и да е!

Чухте ли за фестивала "СОФИЯ ДИША"!?!
И през 2014 г. „София диша“ няма да изневери на стила си и през август отново ни очаква атрактивна програма, нови и разнообразни проекти, свързани с културата и изкуството, с екологията като начин на живот, както и с различни социално-образователни инициативи.

....................................................................................

През петата година от своето съществуване градският фестивал ще превземе и нови територии и за пръв път ще се проведе в рамките на пет августовски недели като артистичните проекти ще бъдат разположени на пет различни, емблематични софийски улици.
Темата на фестивала за тази неделя, 10 август, е "Словото зове": "Издателства представят най-новите си заглавия, букинисти предлагат ценни антикварни издания, актьори възпроизвеждат фрагменти от любими литературни произведения… ". Място - ул. "Ангел Кънчев" от 16 до 22 часа. :1048 :1048 .

Аз обаче няма да се включа, макар да ми е интересно, т.к. неделя след като се върнем от Черни Вит, с Бели ще отидем да гледаме финалите на Дънди световна купа по художествена гимнастика в Арена Армеец. Входът е свободен :1028 . Начало - 15 часа.

Обичам го този град, в който можеш да скучаеш само ако обичаш да се оплакваш. :)

Ами туй-то от мен засега :1062 . Вие сте на ход!

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, филмът Люси не е ли с актрисата Скарлет Йохансон? :1044 На мен така ми се струва.
Без деца могат да се правят много неща, по желание. Помисли си за всички случаи, в които си искала да идеш някъде или да сториш нещо, което с дете/деца или е невъзможно, или е трудно, или създава проблеми за околните...
На мен пък паузите без Алекс ме зареждат точно като възрастен човек. Независим и самостоятелен. Свободен да прави нещата, които иска, на момента. Без съображения и съобразявания, задължителни когато си с дете, особено ако е малко, особено ако са две или повече...
Така че стига да имаш мотив и желание, съм сигурна за теб, че ще измислиш нещо приятно и забавно за вършене соло или дуо с бай Момчил!
Ние преди Алекс обичахме да играем на двойка-белот. Или да излезем само двамата на разходка в парка. Или да се съберем с компания без деца, да си говорим спокойно, без задръжки и цензура, от типа "червена точк" :mrgreen:
Въображението ти е толкова голямо и идеите ти - толкова хвъркати, че съм напълно 100% убедена, ЧеритаС, че СЕГА е моментът да се отдадеш безразсъдно, лятно-яростно или както на самата теб ти дойде отвътре, на желани дейности и занимания.
Дори това да означава, че не си длъжна да сготвиш вечеря, а може да минете на цаца и картофки в парка или на огромна купа шопска салата.
Дори това да означава просто да се опънеш необезпокоявана на дивана или фотьойла вкъщи, с четиво в едната ръка и кафе в другата.
Дори това да означава само ... знам ли и аз?! Аз обожавам много неща да ги правя точно, когато Алекс е с мои близки, както е в момента, зная, че е екстра, че плува, че се забавлява на макс, защо и аз да не обърна внимание на самата себе си и/или на мъжа до мен?!
Ако ще - иди и си направи маникюр, педикюр, козметична или спа-процедура, нова прическа... Или пък шопинг с приятелка? ... Ох, не знам, но не изпадай в тъжна безтегловност, а запълни времето си без децата, защото това така или иначе ще е закратко, нали така :1211

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2014 ... o_s_ljusi/ - малко инфо за Люси, което издирих.

Съвсем скоро ще станат 4 години, откакто обичам да посещавам този форум!
ellyto

Мнение от ellyto »

Хей привет,

Знам, че дълго време ме нямаше, но днес реших да ви пиша, просто да ви кажа здрасти :)
През последните 2 месеца се лсучиха доста неща, някои от тях бяха неприятни, но в крайна сметка всичко приключи и сега се надявам да ме очакват хубави неща.
Бяхме на палатки за 2 седмции през юли месец и беше просто фантастична почивка. Толкова сериозна почивка не съм имала изобщо. Като цяло нямахме нито ток, нито удобства както вкъщи, но пък точно тази почивка и изкарването ни сред природата ми донесе такъв покой и страхотно душевно усещане...В общи линии сутрин ставах рано и първото нещо, което правих е да ходя да плувам, после плажче, после обяд в някоя от страхотните кръчми в Гърция, които си бяхме набелязали, после следобедна почивка я в хамака, я в кафето, я просто релаксираш на някой стол...след това следобеден плаж и вечеря....в общи линии времето през деня не се усещаше как минава, а тези 2 семдици си отлетяха супер бързо. Успях да прочета страхотни книжки, свързани с това как да направим живота си по удовлетворен и хубав.
След почивката започнах отново с тренировките си и се чувствам много добре. Последния уикенд изкарахме с колегите на Чифлика и просто беше страхотно изкарване. Имахме и игри, и минерален басейн и спа и изобщо нямаше време нещо да ти стане тъпо, скучно или изморено от емоции. Обичам да изкарвам такива хубави почивни дни с хора, с които да ти е интересно и забавно.
Предишния уикенд ходихме до Еко Хотел Здравец - намира се в близост до Пловдив, но определено не си заслужаваше парите...много скъп, а услугите, котио предлагат не са на ниво. Вярно хотела се намира в прекрасна местност и успяхме да се поразходим из гората, успяхме и сауна да ползваме, което на мен много ми харесва.
Започнах да ходя на работа с тротинетка....голям кеф е. Хората ме гледат доста странно по улицата, но аз много се кефя, защото първо стигам за 0 време на работа, второ все пак е доста натоварващо да караш тротинетка и от това нон стоп приклчкане и бутане, определено се натоварват проблемните за жените зони - бедрата и дупето...абе изобщо ако продължавам в този дух ще стана много яка мадама :1069 :1069 :1069 Тони да му мисли :1069 :1069 :1069
Изобщо не вярвах, че скоро след неприятностите ще мога така да успея да ги преодолея и да се чувствам добре вътрешно, което е много съществено.
Покрай всички тези пътувания не мога да сваря вкъщи да правя каквото и да било. Нито чистене, нито оправяне. Но вече и това успях да направя, въпреки натоварената програма.
Ще гледам да се върна назад и да смогна да изчета кой какво прави и какво му се е случило. До тогава да пожелая на всички, които ще ходят уикенда в Черни Вит много приятно да си изкарате и да се размажете от кеф и положителни емоции :222 :222 :954 :954 :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Чери, филмът Люси не е ли с актрисата Скарлет Йохансон? :1044 На мен така ми се струва.
Не само ти се струва, ами си е и баш така :1062 :1062 . Аз да си призная Чарлийз Терон и Скарлет Йохансон трудно ги различавам :oops: :oops: ..... Първо, защото прекъснах за доста дълъг период да гледам игрално кино - може би 10 години, а те изгряха в точно тогава. А и отделно... някакси чисто визуално са ми много подобни. Но да, права си - актрисата е Скарлет Йохансон.

Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Привет,привет на всички вас!!!!!
Ели,добре си дошла,отново.Не си скучала особено,докато те няма тук :222 .
Чери,гледах трейлъра на филма миналата седмица,някак случайно ми попадна в нета,или беше по ТВ-то :523 ,няма значение,казваш,заслужава си.....как само ми се ходи на кино..... :fan .
Оххх,четох назад,но честно казано въобще не помня кой какво беше писал,от няколко дни се усещам тотално дезориентирана,дали е от времето или аз самата съм се оставила да изпадна в това състояние,не знам,но сякаш в главата си вместо мозък имам бебешка каша :mrgreen: .Другото,което мога да кажа за себе си е,че случайно или не,попадам на неща в нета,които сякаш искат да ми подскажат,че е време да направя някаква промяна за себе си.Първо ми "изскочи"филма "Тайната",после някакви сайтове за източната медицина,веган-начина на живот и какво ли още не в тази връзка.Сякаш подсъзнателно търся някаква промяна,но реално не мога да го осъзная.Странно е :1062 .
:922 :922 :922
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Елисче, действай смело, за добро е! :524 Промяната имам предвид. С теб съм :922 и ... иди на кино :1216
Заключено