От днес официално съм отпуск и ми е много готино

Това "стегнах багажа" малко ме напрегнаcvety_rz написа:Стегнах багажа и утре потегляме към Шипково.Надявам се всичко да е наред ,да си изкараме добре и нямам търпение за нашата среща
Темата на фестивала за тази неделя, 10 август, е "Словото зове": "Издателства представят най-новите си заглавия, букинисти предлагат ценни антикварни издания, актьори възпроизвеждат фрагменти от любими литературни произведения… ". Място - ул. "Ангел Кънчев" от 16 до 22 часа.И през 2014 г. „София диша“ няма да изневери на стила си и през август отново ни очаква атрактивна програма, нови и разнообразни проекти, свързани с културата и изкуството, с екологията като начин на живот, както и с различни социално-образователни инициативи.
....................................................................................
През петата година от своето съществуване градският фестивал ще превземе и нови територии и за пръв път ще се проведе в рамките на пет августовски недели като артистичните проекти ще бъдат разположени на пет различни, емблематични софийски улици.
Не само ти се струва, ами си е и баш такаvihrogonche написа:Чери, филмът Люси не е ли с актрисата Скарлет Йохансон?На мен така ми се струва.