ехо 2 и още нещо

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ехо 2 и още нещо

Мнение от cchery »

Добро утро и от мен! На работа съм и понеже съм решила да работя днес :D , то първо да се разпиша тук. Тази нощ сефте успях така да се наспя, че по някое време като се събудих през нощта и не ми се спеше повече........ обикновено дори и в 8 сутринта не мога да отлепя. После обаче съм заспала и ставането в 7.05 часа беше тееееееежко :952 . Лирическият герой от песента на Марико отново се вихреше навън :lol: :lol: ....... аман вече. Сега гледам, че има сини моменти по небето..... а дано да се изчисти цялото. ЧЕ ПРОСТО МИ ПИСНАААААА!!!! :126

Фютенце, не виждам причина да не се справиш. Мисля, че ти много искаше тази позиция и работа и сега е момента да отговориш сама на собствените си желания. :922

Марико, добре си ни дошла. Сигурно имаш много да разказваш и сега го синтезираш :202 . Ама гледай до Коледа да приключиш със синтеза, че да ни пишеш повече........ :1062

Вер, гледах подробно вчера режима на Дънов и...... не е за мен. Със сигурност. Всъщност, кажи ми какво точно е духовно пречистване? Не какво пише в книгите или в нета. Ти какво гониш/ целиш с това. Така както аз го разбирам...... дори и да звучи прекалено нахакано, но аз НЕ искам духовно пречистване. Страх ме е да "бърникам" из енергиите на организма ми. Така де - ти ще си кажеш какво е за теб.

Имам една много любима песничка на братя Аргирови - заповядайте! :954 И до по-късно....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа: ...... не е за мен. Всъщност, кажи ми какво точно е духовно пречистване? Ти какво гониш/ целиш с това. Така както аз го разбирам...... дори и да звучи прекалено нахакано, но аз НЕ искам духовно пречистване. Страх ме е да "бърникам" из енергиите на организма ми. Така де - ти ще си кажеш какво е за теб.
Всеки си избира, нали Чери :) не е казано, че ще става за всички. Духовното пречистване ли? Да гоня или целя, не . Просто у мен се породи вътрешно желание, да опитам нещо, което до сега не ми е правило впечатление. Смятам, че за всяко начинание си има време. Моето време за това начинание дойде :) Дали ще изчистя мислите си от негативното; дали ще изчистя емоциите си; тялото си или каквото и да е друго.....не знам. Но усещам, че сега е момента да направя нещо такова. Не ме е страх, защото няма от какво. Трудно се обяснява вътрешен порив. За себе си, мога да кажа, че се отказах да си обяснявам много неща :)
Ако след 20-тина дни имам прозрение :221 ще споделя.
Искам да ви върна назад във времето, с една много нежна песен:
danid
Философска система

Мнение от danid »

Здравейте,
Давам Дормикинд-а и определено има промяна, но сега го заразихме явно с каката. През нощта имаше Т, а сега се бори с гадна кашлица. Какво мога да давам - той е само на 10 месеца и малко. Питам за сиропите за кашлица, давали ли сте ги на такава възраст? А също Парагрип и Бронхалис Хийл и Енгистола - може ли да се приложат при нас?

Благодаря и извинявайте, че в тази тема питам, но тук влизате най-често
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Dani,
за Енгистола съм почри сигурна, че можеш да дадеш. На опаковката пише : "за деца до 3 год възраст по1/2 таблетка до 3 пъти дневно", няма проптивопоказания. Но за Бронхиалиса не съм толкова сигурна...., там е от 3до 6 год долната граница. Ако някой е давал да каже....
Но нищо не ти пречи да дадеш чайчета. Този с орехите, бодилекът и индришето на нас ни е помагал, за него може би става и сока от ряпа. Мажи го с пулмекс или ракия с мас и го дръж на топло.
Пожелавам ви бързо оздравяване!
danid
Философска система

Мнение от danid »

благодаря вер
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
valrus

Мнение от valrus »

Ver написа:
valrus написа:Здравейте и от мен.Пожелавам ви здраве на всички.
Вале, много си лаконична. Надявам се да сте здрави :)
Верка,така е,ЗДРАВИ СМЕ, СЛАВА НА БОГ,но работата ме притиска,пък и малко неплатена щели да ме пускат,но пък здраве да е,Бог с нас и ние с него.Благодаря ти,вие също да сте здрави :922
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

danid написа:Здравейте,
Давам Дормикинд-а и определено има промяна, но сега го заразихме явно с каката. През нощта имаше Т, а сега се бори с гадна кашлица. Какво мога да давам - той е само на 10 месеца и малко. Питам за сиропите за кашлица, давали ли сте ги на такава възраст? А също Парагрип и Бронхалис Хийл и Енгистола - може ли да се приложат при нас?

Благодаря и извинявайте, че в тази тема питам, но тук влизате най-често
Парагрип може и беладона за сваляне на t.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:
cchery написа: ...... не е за мен. Всъщност, кажи ми какво точно е духовно пречистване? Ти какво гониш/ целиш с това. Така както аз го разбирам...... дори и да звучи прекалено нахакано, но аз НЕ искам духовно пречистване. Страх ме е да "бърникам" из енергиите на организма ми. Така де - ти ще си кажеш какво е за теб.
Всеки си избира, нали Чери :) не е казано, че ще става за всички.

Верче, аз не споря с теб.... просто уточнявам, че това не е за мене. :)
danid написа:През нощта имаше Т, а сега се бори с гадна кашлица. Какво мога да давам - той е само на 10 месеца и малко. Питам за сиропите за кашлица, давали ли сте ги на такава възраст? А също Парагрип и Бронхалис Хийл и Енгистола - може ли да се приложат при нас?
Дани, много често кашлицата е в резултат на секрети в носа - дори и да не ги виждаш. Така че - чисти често нослето - физиологичен разтвор, Еуфорбиум или от капките на док, които е препоръчвал.

За зачервено гърло прочети тук! И не забравяй изварения компрес!

За кашлица - лично аз препоръчвам с 2 ръце Умкалор! Със Зори си говорим и тя е страшно доволна от Ен-Ти-Тус. Стодалът също ми е помагал, но не винаги.

Вале, къде и какво работиш, че ще ви пускат в неплатена?!? Да ти кажа има нещо хубаво в тази неплатена - ще имаш повече време за форумстване :lol: :423 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Здравейте, мили мои. Много се радвам, че мога да съм днес тук сред вас, че снощи не бях сигурна, че ще оживея. Първо ми падна ниско кръвното, стана ми зле, започна да ме боли главата и да ми се вие свят. След малко пък го вдигнах високо( кръвното де), стана ми още по-зле, и накрая като за капак посъбрах границите и щях да опъна паталата. А децата миличките като видяха, че ми е лошо, сами се оправяха. Да са ми живи и здрави, в този момент ми се сториха много пораснали и самостоятелни. Слава богу вече съм добре, но за мен това определено е сигнал, че трябва да променя нещо и да взема мерки, защото това говори за проблеми с бъбреците. Док ми беше назначил лечение и аз спазвам по-голямата част от предписанията му, но не е зле да си пусна някакви изследвания да се види какво e. Та днес изкарах по принуда един плодово-оризов ден.
Марико, добре си си дошла. Айде малко почивка, багажи и после те чакаме да се завърнеш подобаващо. Сигурно добре си презаредила батериите при мама.
Чери, най-накрая се наспа, а? Това може да е от смяната на сезона. Споко, ще ти мине, ти не си от тия поспаливите.
Айде чао, до после. :329
emi-1

Мнение от emi-1 »

Здравейте мацки,
от неделя нямах нет и чак сега ви чета.Много ми липсвате,защото,въпреки,че не пиша често,винаги открадвам време да ви прочета.
В събота с/у неделя имаше авария с тока и когато са го пуснали за малко,явно не е бил с подходящо напрежение и компа на моя мъж се прецакал.Пуснахме нета на моя комп,но той започна да забива и аз махнах кабела,защото не можех въобще да работя.Сега вече възстановихме и другия комп,а моя имал буби,но и тях поизтрепахме,та се надявам нещата вече да са наред.
Марико,добре си дошла...
Марчи,възстановявай се бързо...
Сега приключвам,че деня беше труден.
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа: Верче, аз не споря с теб.... просто уточнявам, че това не е за мене. :) .
Какво съвпадение, и аз не споря с теб, Чери :222
Марчи, това, ако не е сигнал, а?! Радвам се, че си по-добре. Дано не се повтаря!
Заключено