Що се отнася до срещата като дати ме устройва идеално, а за мястото нямам претенции, защото при всички положения ще ми е далече

Благодаря за пожеланията и да почерпя :
[img]http://bglog.net/ClientFiles/0790dcef-4 ... %D0%B0.jpg[/img]
Kleo написа: И да, пожеланията ми за вечерта, седмицата и сезона бяха искрени и сърдечнилошото е, че пропущих тези за годината и вечността
Салфетник, комплект ножици за 2,50 лв, цедка за насипен чай....... и салфетки.Kleo написа: А какви са четирите закупени неща, ако не е тайна де?
Абсолютно! Можеш да го помолиш отвсякъдеKleo написа:Вчера, като видях 5555 мои постинги и ми стана едно таковаприятно и хубавко. Може ли да замоля админа да ми смени ранга с нещо от сорта на "Вятър в косите" или "вихрушка" или "вихрогон" или "напред с вихрите", абе ветровито да е само! Предварително благодаря!
Пухи и Арти ти благодарят сърдечно! :lol: :lol:Kleo написа:Много хубави фотоси на котките![]()
Чери, ТИ ми избери ранг!cchery написа: ...Kleo написа: И да, пожеланията ми за вечерта, седмицата и сезона бяха искрени и сърдечнилошото е, че пропущих тези за годината и вечността
![]()
![]()
![]()
![]()
Салфетник, комплект ножици за 2,50 лв, цедка за насипен чай....... и салфетки.Kleo написа: А какви са четирите закупени неща, ако не е тайна де?
Абсолютно! Можеш да го помолиш отвсякъдеKleo написа:Вчера, като видях 5555 мои постинги и ми стана едно таковаприятно и хубавко. Може ли да замоля админа да ми смени ранга с нещо от сорта на "Вятър в косите" или "вихрушка" или "вихрогон" или "напред с вихрите", абе ветровито да е само! Предварително благодаря!
![]()
![]()
............... Кажи на кое си се спряла?!
Пускам ви едно забавление за свободното време: Японски тест за определяне възрастта ви по душа: http://dianadeleva.com/%D1%8F%D0%BF%D0% ... 014/02/03/" onclick="window.open(this.href);return false;. Въпреки, че пише, че има и на български език, аз не попаднах на точния линк, та го правих на руски. Ето и резултата:
[img]http://s11.postimg.org/f99w4xban/test.jpg[/img]
Пухи и Арти ти благодарят сърдечно! :lol: :lol:Kleo написа:Много хубави фотоси на котките![]()
Благодаря Цветиcvety_rz написа:Честит Рожден Ден на Иван!
Много хубави моменти с хубавата си жена и много слънчеви дни!
cvety_rz написа:с хубавата си жена
Хей, Декс, напълно си права, че всичко трябва да е с мярка..... Честно, и аз като теб, се насилвам да правя накакви неща, които иначе... не са ми по вкуса, но наистина не искам да губя баланса.. Пък и не боли от тази работа.... :lol: Идеята за блога - Декс, тя няма давност. Не спирай да мислиш по въпроса, рано или късно, в един ден нещата просто ще станат. Промени си и настройката - защо писането на блог непременно да е публично споделяне?! В крайна сметка имаш нужда да "пуснеш духа от бутилката"..... никого не си карала да му обръща внимание, да идва, да те чете..... ако някой го прави, то си е само и единствено негово мнение..... В нета има толкова много инфо и какво ли не, че според мен хората са преситени и едва ли нещо може да ги изненада и предизвика.... Ако писането на блог ще е добре за тебе, няма какво да му мислиш за "публичното споделяне"......dexter написа:Ще ми липсва и свободното ми време. Колкото и да е чудно, не го усещах като бреме, не ми беше скучно. То не че е било чак толкова необятно, нали си имам Яна? През учебната година бях свободна до обед, после с нея. Сега през ваканцията пак бяхме двете, предимно навън. Ако не беше мисълта, че трябва да спра с размотаването, щях да си прекарвам още по-добре
. Прочетох доста книги - това поне не ми омръзва. Но изгубих контакта с хората, а това май не е добре. Не, че ми липсва чак толкова, но всичко трябва да е с мярка
. Така че отварям нова страница. Да видим как ще се справя и с другия си план - за седем месеца не направих нищо по въпроса с блога, който планирах, не написах нищичко. Започвам да подозирам, че няма да го бъде - просто не чуствам дълбока нужда да споделям мислите си публично :lol: .
Елисче, такава е реалността почти навсякъде, за съжалениеellis_stoyanova написа:За жалост,там където работя се сблъсквам с доста караници и негативизъм и това определено не е моя начин на работа,но се опитвам да се абстрахирам от всичко това.
И аз си мислех, че проблемът е дето непознати ще надничат в "тайния ми свят"cchery написа: Идеята за блога - Декс, тя няма давност. Не спирай да мислиш по въпроса, рано или късно, в един ден нещата просто ще станат. Промени си и настройката - защо писането на блог непременно да е публично споделяне?! В крайна сметка имаш нужда да "пуснеш духа от бутилката"..... никого не си карала да му обръща внимание, да идва, да те чете..... ако някой го прави, то си е само и единствено негово мнение..... В нета има толкова много инфо и какво ли не, че според мен хората са преситени и едва ли нещо може да ги изненада и предизвика.... Ако писането на блог ще е добре за тебе, няма какво да му мислиш за "публичното споделяне"......