При мен семестърът започна и вече съвсем не ми остава време за нищо. Прибрах се преди малко от фотографския си курс. Влизам за малко, за да покажа първите си по-сериозни фотографски опити. Засега са само три натюрморта, но с времето ще има опити и в други жанрове. Ето ги тук: https://www.facebook.com/neli.alexandro ... 262&type=3
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Здравейте, момичета. Навярно пропуснах една камара рожденни дни тук затова, че не влизам редовно, но първомартенският празник на Деската не мога да забравя .
Деси, честит рожден ден! Бъди здрава, изпълнена с мечти и надежди, които срещат своята реализация в живота ти! Нека всеки ден е ПЪРВИ както е и денят на твоето рождение! Бъди щастлива и осъществявай себе си по пътя, който си избрала! Весел празник, приятелко!
Честита баба Марта на всички нас! Нека ни донесе здраве и надежда за всичко хубаво, което предстои през тази година!!! Аз вярвам, че хубавите неща стават тогава, когато човек повярва в себе си и възможностите си да ги сбъдва! Бъдете здрави, мили момичета!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Честит Рожден Ден, Деси!
Желая ти на първо място здраве! И нека в дните ти да има много поводи за радост и усмивки! Мир, любов, хармония, разбирателство и успех на всички фронтове!
Ани нещо се е рзкашляла тези дни, всъщност кашля, та се къса! Нищо ѝ няма уж, а кашля непрестанно, сухо и мъчително. Ще го измисля, но нещо не мога да уцеля правилно какво да правя. Преди години тя имаше такава ужасна кашлица, която се повтаряше редовно и която най-сетне мина почти като с вълшебство от няколко дози Ipeca 9 CH. Сега обаче дадох Ipeca 9 CH, имаше някакво почти неосезаемо и краткотрайно подобрение и нищо.
Хей,тук сме,поне аз,всеки ден надзъртам.Нелка,справи ли се с кашлицата,ние преминяхме някакъв вирус ли,какво беше,но след 3 дни редуване на компреси с извара и мед,Ивайла направи бронхит,давах бронхалис,както и инхалации с йалоклийн,е не се справих,или не ми достигна смелост да устоя.Но като виждаш как се мъчи детето ти,понякога се предаваш.Е,мина,разбира се,но имях няколко безсъни нощи.Иначе сега сме добре,радваме се на пролетното време,само където еднообразието ни е налегнало.Чери скоро сподели,че е важно да излезеш от зоната на комфорт,е не моА го направи това,някак толкова съм изморена от всичко,че признавам си,не го искам аз самата.В банята ни пък се получи теч,който глътна доста от бюджета,който и без това все не стига зимата,особено.Но и това мина.
Наоплаках се :lol:
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Просто споделяш. Това е част от общуването. Радвам се, че сподели.
Кашлицата още не е минала, но видимо преминахме пика и вече върви на оправяне. Има още обаче.
А това с парите, които все не стигат... започнах да го усещам редовно. Те биха ми стигали, ако си стоях мирна, но аз плащам курсове по италиански, по фотография, танци и т.н. А сега ми изникна и едно непредвидено пътуване, плюс едно предвидено, но искащо и то пари... Въобще не ми се мисли как щях да се оправям, ако заплатата ми не беше все пак сравнително висока. Аз все пак съм цяло домакинство и от моята заплата се плащат всички сметки - ток, вода, храна и т.н. Издръжката за Ани е по-скоро ниска, но не ми се занимава с таткото изобщо.
Все си мисля, че фотографията, италианския и т.н. са за добро. Ще видим.