Житен режим I

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Заключено
Ver

Re: Житен режим по Дънов

Мнение от Ver »

valrus написа:....не открих в думите ти нещо остро,а един вид съгласие...
Благодаря ти Вале , да на една вълна сме :329. И да, вярвам ти, че вегетарианството те е променило. Всичко е свързано, а храната е особено важна. До голяма степен определя мислененто ни. Древните китайци са вярвали, че мозъкът на човек е в корема. Дали са грешали?! :222
Няма как да откриеш нищо остро в думите ми, защото няма такова :)
Мими, радва ме присъствието ти тук :)
За февруари се събира голяма банда :) Дано и тогава имам хъс. :423
Ver

Мнение от Ver »

Добро утро :)
Днес си изпивам житената водичка с лимон, защото усещам нуждата от различен вкус :)
Много хубава става.
Момичета, може идните дни да не мога да пиша, защото ще бягам от града. Искам да ви пожелая успех с режима, защото май идват дните на волята ;). Пожелавам ви само хубави мисли, спокойствие, любов. Нека да забелязваме нещата които ни харесват, и да оставим тези които ни дразнят настрана. Няма смисъл да се ядосваме, караме и дразним. Живота е кратък и ние сме благословени да го живеем именно сега :) Нека му се радваме :)
До скоро
valrus

Мнение от valrus »

Не,Вер,не са сгрешили китайците,а ние.Човек е това ,с което се храни и каквото мисли.Замислете се всички,че наистина е по-добре да не бъдем напразно мнителни или да се ядосваме,абе хора,ЗДРАВИ сме,това не е даденост,с която ние сме свикнали,а ДАР БОЖИ.Тук момичетата са нещо,с което аз отдавна не се бях сблъсквала,приятни,радостни,споделящи добри емоции,сладурки...нека бъдем такива. :329 А Дънов е ни учи на това,режимът е за това да погледнем навътре в себе си и да даваме от своето добро и на другите.Ние сме богати......помислете. :222
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Добро утро на цялата групичка и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК :940
Започваме 6 ден. При мен всичко върви без отклонения с изключение на течностите. Ами не мога - въобще не ми се допива и просто забравям /вчера съм била само на водата от житото :oops: /.
Вер, сигурно си катерила баирите и сега си заредена за нови подвизи :922
Марчи, ти устоя ли на всички изкушения на срещата :922
Вале, при теб как върви :922
Желая ви успешен ден във всяко отношение :329
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Ще бъда бърза момичета :)
Нямаше подвизи тази седмица Марианче :) Но пълна почивка с децата,да!
Продължавам. Удивена от това, което усещам и чувствам!
Ще пиша утре по-дълго (че днес писах достатъчно :1062 )
Целувам ви!
Спокойна нощ!
Ver

Мнение от Ver »

Пак аз :)
Утрото е далече, а сънят не идва.
Заспивам трудно, а ставам рано отпочинала.
Този режим е чудотворен, поне за мен. На третия ден от детокса, обикновено съм толкова нервна и гладна, че мога човек да убия, А сега....просто съм спокойна. Изострили са ми се всички сетива, добра съм, мисълта ми е бистра, думите идват, мога да давам от себе си и не искам да спирам. Не съм сигурна как звучи от страни :1044 , но на мен ми звучи страхотно!
От физическа гледна точка: спаднах с 5 кг :202 , за сега. Утре е 7 ден. Вече съм сигурна, че ще успея :) Ставите ми са като на дете - толкова меки. Започнах да правя упражнения, които не можех преди 5 дни. Промяната е бърза и осезателна. Не храня илюзии, знам че захрнването е по-трудно, но и там ще се получи. Просто го усещам този път. Забравих да спомена: сякаш третото око се отваря. Някой са има подобни наблюдения? Интуицията ми е по-силна.
Мари-ко, как са ти ставите (костите)? Беше споменала за проблем там. Би трябвало,да се чувстваш доста по-добре. :) И аз не се справям с течностите. Изпивам литър в добрите дни, но се чувствам добре.
Вале, как върви при теб? Продължаваш ли или спря?
Марчи, изглеждаш ми доста смъкнала на снимките :) Права ли съм?
Абе, хора просто съм по-жива :)
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Ver написа:Мари-ко, как са ти ставите (костите)? Беше споменала за проблем там. Би трябвало,да се чувстваш доста по-добре.
Да ти кажа, докато бях по майчинство, магазина се премести на ново място и сега забелязвам някаква странна зависимост между болките в дясното ми рамо и ходенето на работа :1044 Когато съм на работа ме боли и то наистина много, в смисъл, че ме боли и в къщи, но само когато съм била на работа. През почивните дни или когато съм в отпуск не ме боли. А самия проблем започна като тръгнах на работа. Взех да си мисля, че там има някакво течение или друго влияние, което ми вгорчава живота. Не го усещам, но явно го има.
О да, аз също се чувствам по-жизнена и енергична. Определено се чувствам МНОГО ПО-ДОБРЕ КАТО ЦЯЛО.
Ver написа:Не храня илюзии, знам че захрнването е по-трудно, но и там ще се получи.
Аз нищо не знам за захранването. Може ли вече да си говорим за него? Да се настроя психически така да се каже.
Моите свалени кг също са 5. Но аз по принцип свалям, а после не мога да ги задържа :126
Дано този път е различно.
Успех.
:922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Най-добре някакъв междинен вариант, защото захранването по Лидия Ковачева е с постепенно включване на плодове и ядки /чак на 6 ден/ пък ние си ядем ябълки, орехи, мед, а житото дори минава за твърда храна. Пък ангелската супа само един ден ли е?
Аз също съм "за" 10-дневното захранване, така си се настроих, само някой да ни направи програмата. Ще съм стриктна. Ако измислиш нещо по дни, казвай. Смятам, че трябва да добавяме само по едно нещо на ден и да се съобразяваме с принципите на разделното хранене, но аз не съм много наясно. С количествата също трябва да се внимава.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ver написа:Пак аз :)
От физическа гледна точка: спаднах с 5 кг :202 , за сега. Утре е 7 ден. Вече съм сигурна, че ще успея :) Ставите ми са като на дете - толкова меки. Започнах да правя упражнения, които не можех преди 5 дни. Промяната е бърза и осезателна. Не храня илюзии, знам че захрнването е по-трудно, но и там ще се получи. Просто го усещам този път. Забравих да спомена: сякаш третото око се отваря. Някой са има подобни наблюдения? Интуицията ми е по-силна.
:202 :202 :202 Срази ме с тези резултати. Бравос, бравос, бравос :326 :326 :326
Чак съжалих, че не съм почнала и аз. Но наистина ми е малко притесненео за бебка. Страхотно, още повече ме нахъсахте за февруари, въпреки, че ако има желаещи и януари мога да се пробвам. Я и другите мацки на отчет, моля :222
Момичета хайде да постим заедно. Мога да пусна отделна тема в готварския форум да си споделяме пецепти :) :329
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Ver

Мнение от Ver »

Марианче, утре ще помисля и ще предложа вариант за захранване. Все някак ще го измислим :1062
Абе, много ми е готино :) ентусиазирала съм се :524
Марчи, Вале как е при вас?
Боби, февруари те чакаме :) Няма начин да не ви хареса!
Аз мисля да постя. Ще ти посещавам темичката.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, ще ми е интересно да чуя и вашето мнение по моето и на Марико предложение. Четете тук. :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено