Благодаря ти Вале , да на една вълна смеvalrus написа:....не открих в думите ти нещо остро,а един вид съгласие...
Няма как да откриеш нищо остро в думите ми, защото няма такова

Мими, радва ме присъствието ти тук

За февруари се събира голяма банда

Благодаря ти Вале , да на една вълна смеvalrus написа:....не открих в думите ти нещо остро,а един вид съгласие...
Да ти кажа, докато бях по майчинство, магазина се премести на ново място и сега забелязвам някаква странна зависимост между болките в дясното ми рамо и ходенето на работаVer написа:Мари-ко, как са ти ставите (костите)? Беше споменала за проблем там. Би трябвало,да се чувстваш доста по-добре.
Аз нищо не знам за захранването. Може ли вече да си говорим за него? Да се настроя психически така да се каже.Ver написа:Не храня илюзии, знам че захрнването е по-трудно, но и там ще се получи.
:202 :202 :202 Срази ме с тези резултати. Бравос, бравос, бравосVer написа:Пак аз
От физическа гледна точка: спаднах с 5 кг :202 , за сега. Утре е 7 ден. Вече съм сигурна, че ще успеяСтавите ми са като на дете - толкова меки. Започнах да правя упражнения, които не можех преди 5 дни. Промяната е бърза и осезателна. Не храня илюзии, знам че захрнването е по-трудно, но и там ще се получи. Просто го усещам този път. Забравих да спомена: сякаш третото око се отваря. Някой са има подобни наблюдения? Интуицията ми е по-силна.