Чери, страхотни емотикони. Бравос. За килцето не се стягай, може да е едно, но е качествено. Ето и Исето споделя това което и аз съм ти казвала - резултата идва с натрупване. Изведнъж ще се отпушат нещата.
lindorina написа:Незнам защо,но ми се струва че времето,когато детокса започна в ранната си зора/их,как го описах само!!!/беше някак си по-хубаво-имам предвид постовете.Беше ми много интересно да ви чета,защото аз започнах поне с година по-късно.
А сега,като вляза да надзърна новите момичета какви ги вършат - всичко ми се струва много постно и безинтересно.
То може би пак зависи от човека.
И за мен си беше така. Но постовете бяха изнтересни, защото хората зад тях са много ценни. Това беше много важен и приятен момент. За отва и започнах да ви чувствам всички като сестри и сега се радвам, че пак ще си детоксваме заедно
Линди, имам доста нови рецепти дано скоро наваксам да ги пусна. А ако знаете Исето какви ги има в запас... трябва да се отчете.
Аси, дано се пребориш с ПМС-то.
Вал,

стискам ви палци.
Исе,

дано скоро ви се решат проблемите. Горките напатихте се, но след всеки лош период идва хубав нали знаеш. Стискай зъби и гледайте по-скоро да се справите със ситуацията. Видях ви снимките във фейсбук. Изглеждаш невероятно!!! Не знам за килограмите но си супер! Поздравления. А Калина е една малка принцеса.
Уфффф, нещо го обърнах на спам, но ще прощавате. Всъщност аз влязох да напиша, че най-големния провал съм аз

дори не направих опит да почна детокса, а едва едва се нося с тези телеса. Но взе пак съм повече от 10 кг. по-лека сравнено с първата ми бременност.
За целулит освен всички препоръки на доктора може да си правите и масажи с ръчен вакумен масажор, който действа на принципа на вендузите. Подобрява много кръвообращението.
Хайде целувки.