ОТКРОВЕНО ЗА НАС!

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ОТКРОВЕНО ЗА НАС!

Мнение от cchery »

Мърмори написа:
Мамо Зори, дължа ти огромно извинение, че въпросната вечер не успяхме да ти звъннеме! Знаеш, че не сме те забравили и не веднъж те споменавахме! Извини ме и си знай, че много те обичам и ценя! А пък имаме и идея скоро да се запозная с теб ,нали Чери? :329
Благодаря на всички, които уважиха срещата на форумчето!
Ей,Черито,ще те кастря! Ти не ми ли предаде поздравите на компанията след като се чухме? :1058 Що така Иската не е разбрала,че си говорихме? И какви заговори кроите вие двете? Казвайте,щото... :1055
Вземи нея я кастри, не мене :327 ...... аз що съм разбрала, че съм говорила с теб. И Хриско, и Марчи..... и док?!?!?! :1136 Много говори Иската и не чува какво й се говори :1140 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

cchery написа:
Мърмори написа:
Мамо Зори, дължа ти огромно извинение, че въпросната вечер не успяхме да ти звъннеме! Знаеш, че не сме те забравили и не веднъж те споменавахме! Извини ме и си знай, че много те обичам и ценя! А пък имаме и идея скоро да се запозная с теб ,нали Чери? :329
Благодаря на всички, които уважиха срещата на форумчето!
Ей,Черито,ще те кастря! Ти не ми ли предаде поздравите на компанията след като се чухме? :1058 Що така Иската не е разбрала,че си говорихме? И какви заговори кроите вие двете? Казвайте,щото... :1055
Вземи нея я кастри, не мене :327 ...... аз що съм разбрала, че съм говорила с теб. И Хриско, и Марчи..... и док?!?!?! :1136 Много говори Иската и не чува какво й се говори :1140 .
Да, да :) аз разбрах.Даже казах на Черитка да предаде на Зори, че не н и е хубаво, че ни е "тъпичко", за да не страда милата, че не е с нас.Прегръщам те Зори, дори и от далече.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

По темата:

Чери, съжалявам за горчивата ти болка, която струеше от някои постове в тази тема, прегръщам те топло, мила! От теб никога не съм се чувствала зле - напротив, винаги съм се зареждала позитивно! Теб те чувствам като духовна сестра, толкова си ми близка като емоция, като светоусещане, като мироглед. Възхищавам ти се най-искрено за много неща. Това е. :329

Не питая обида към никоя от вас в този форум. Като се надявам и да не съм обидила неволно никого. Поднасям извиненията си, ако съм го сторила! :923

Прочетох внимателно всички в тази тема. Потекоха ми сълзи, стана ми мъчно, но... това е начинът и пътят според мен - да си казваме ИСТИНАТА. Аз съм за откровеността и честността, с уточнението на Чери - да бъдем ВНИМАТЕЛНИ, когато поднасяме своята истина, за да не нараним другия човек.

Мерси на Нели за включването!

На Мари-Ко ще кажа, че не съм усетила кога е имала проблем, иначе щях да се отзова! :923

Нещо за мен: вярвам в следните 2 неща:
- Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни!
- Прави каквото трябва, да става каквото ще!

Напоследък ме нямаше никаква тук, не желая да се оправдавам със захаросани фрази - истината е, че бях посветила повече време на детето си вкъщи (мъжът ми беше в чужбина и някакси се чувствах длъжна да му обръщам повече внимание вечер) и на Фейсбук (доскоро тази социална мрежа никак не ми допадаше, но се оказа, че всъщност не съм я познавала добре... преоткрих някои стари приятели във ФБ, намерих нови... и затова се разпилях малко... но обещавам да се върна при вас и да пиша по-честичко!).

БЛАГОДАРНОСТИ на моята скъпа приятелка ЧЕРИТА за ВСИЧКО - тя знае какво имам предвид!!! Поздрави на всички ви :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ще бъда пряма, ще бъда до болка откровена с вас, открих нещо ново за себе си, а именно, че съм Жената Йо-Йо, стремяща се към Златната среда от малка, но почти никога непостигаща я :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Публикувай отговор