За сега оризенето ми върви повече от добре.Пу-пу,да не се урочасам сама.

Сутринта се качих на кантара и онемях от ужас.
Имам едно въпросче:трябва ли при всеки оризово-плодов ден да пия англ.сол?Никъде не прочетох за нея дали се приема в тези дни.
Мортиша-добре доша в мецанкината бърлогаMortishaAdams написа: Имам едно въпросче:трябва ли при всеки оризово-плодов ден да пия англ.сол?Никъде не прочетох за нея дали се приема в тези дни.
Пиши,пиши, не само, че ще те разберем, ами даже и ние ще те следим какви ги вършиш! Ще вземеш да прекалиш с бананите някой ден...тогава щеш не щеш ще заоризиш!cchery написа:Мортиша, добре дошла и от мене! Много се радвам, че си се престрашила да пишеш! Още повече, пък и си се подготвила след като една седмица си![]()
![]()
![]()
![]()
. Щом си тук, значи ще слабеем - няма начин.
Оризчета, и кака ви днес е с вас, ама по нейния си модел - кисело мляко с банани и довечера рибка - знам, че няма нищо общо с плодово-оризовите дни, ама на мен ми трябва повече подготовка за да ги почна и отделно предпочитам кисело мляко с банани![]()
:1140 :1140 . Пиша в тази тема, щото.... ще ме разберете най-малкото, а и ви следя без да искам
![]()
.
Не бе Зорииии-тогава ще мине на ядкиЩе вземеш да прекалиш с бананите някой ден...тогава щеш не щеш ще заоризиш!
Еее,стига вече сме я яли за тези ядки! Нали всичко се изясни! А пък и няма нищо лошо в ядките все пак!bubalina написа:Не бе Зорииии-тогава ще мине на ядкиЩе вземеш да прекалиш с бананите някой ден...тогава щеш не щеш ще заоризиш!![]()
![]()