Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
MortishaAdams

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от MortishaAdams »

Благодаря,г-жо Мърмори! :lol: :923 Добре заварили!
За сега оризенето ми върви повече от добре.Пу-пу,да не се урочасам сама. :1062
Сутринта се качих на кантара и онемях от ужас.

Имам едно въпросче:трябва ли при всеки оризово-плодов ден да пия англ.сол?Никъде не прочетох за нея дали се приема в тези дни.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

MortishaAdams написа: Имам едно въпросче:трябва ли при всеки оризово-плодов ден да пия англ.сол?Никъде не прочетох за нея дали се приема в тези дни.
Мортиша-добре доша в мецанкината бърлога :923
При плодово-оризовоте дни не се приема англ. сол.Само на детоксикация.
Успех днес-на мене си и на всички оризещи мецанки!
Последно промяна от bubalina на 04 Яну 2011, 12:55, променено общо 1 път.
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Благодаря ти,bubalina! :923
И аз така си мислех,но все пак реших да попитам.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Тъй, тъй-питай, не бъди свенлива.Всички сме питали и продължаваме да питаме... :524
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Привет, оризчета! Нали съм си поспаланка, тази сутрин не си сварих ориза, та сега ще го чакам и ми е едно гладноооо, но ще си се помотая тук, из мецата и времето ще мине. За сега съм на 1 л чай, три кафета и един портокал.

:1119 Добре дошла при мецанките, Мортиша! :1119
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

А пък мене снощи ме домързя да си сваря ориза,сутринта се спуках от бързане,защото се успах и така,чак довечера ще го ям,ако не съм съвсем озверяла от глад. Засега съм на 2 портокала и около литър топла вода и зелен чай. Преди го пиех в промишлени количества,но явно одъртявам стремглаво и ми се отразява вече зле на машинката-като се разлопа...Сега ще отида да си го запаря в по-голямо количество вода да стане по-разреден и може би ще ми се получат нещата.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мортиша, добре дошла и от мене! Много се радвам, че си се престрашила да пишеш! Още повече, пък и си се подготвила след като една седмица си :1030 :1030 :1030 :221 :221 . Щом си тук, значи ще слабеем - няма начин.

Оризчета, и кака ви днес е с вас, ама по нейния си модел - кисело мляко с банани и довечера рибка - знам, че няма нищо общо с плодово-оризовите дни, ама на мен ми трябва повече подготовка за да ги почна и отделно предпочитам кисело мляко с банани :oops: :oops: :1140 :1140 . Пиша в тази тема, щото.... ще ме разберете най-малкото, а и ви следя без да искам :D :D .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

cchery написа:Мортиша, добре дошла и от мене! Много се радвам, че си се престрашила да пишеш! Още повече, пък и си се подготвила след като една седмица си :1030 :1030 :1030 :221 :221 . Щом си тук, значи ще слабеем - няма начин.

Оризчета, и кака ви днес е с вас, ама по нейния си модел - кисело мляко с банани и довечера рибка - знам, че няма нищо общо с плодово-оризовите дни, ама на мен ми трябва повече подготовка за да ги почна и отделно предпочитам кисело мляко с банани :oops: :oops: :1140 :1140 . Пиша в тази тема, щото.... ще ме разберете най-малкото, а и ви следя без да искам :D :D .
Пиши,пиши, не само, че ще те разберем, ами даже и ние ще те следим какви ги вършиш! Ще вземеш да прекалиш с бананите някой ден...тогава щеш не щеш ще заоризиш! :1062
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Ще вземеш да прекалиш с бананите някой ден...тогава щеш не щеш ще заоризиш! :1062
Не бе Зорииии-тогава ще мине на ядки :1069 :1069 :1069
djiq

Мнение от djiq »

Привет и от мен:)
Влизам да запиша успешен оризов ден(поне досега)... толкова съм стриктна, че чак ми идва да се цункам.
Сутринта като си сварих ориза не стана много на супа :roll: не знам защо, сложих 1л вода и половин кафяна чашка ориз, но явно доста съм варила :roll: като видях че няма много вода, долях още, дано не съм объркала нещо.
Вие колко време варите ориза?
Знам че въпроса ми е малк тъп, ама сори :oops:

Чери, мен твоя плодово-млечно-рибен ден ми харесва най-много заради рибата и като достигна желаните кг може и аз да пробвам.

Дано издържа така и до довечера и утре се похваля с един зашеметяващ резултат.

Успех на всички!!!
:1075
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

bubalina написа:
Ще вземеш да прекалиш с бананите някой ден...тогава щеш не щеш ще заоризиш! :1062
Не бе Зорииии-тогава ще мине на ядки :1069 :1069 :1069
Еее,стига вече сме я яли за тези ядки! Нали всичко се изясни! А пък и няма нищо лошо в ядките все пак!
Заключено