Добруто, аз съм на линия от днес.

Т.е. по-правилно е да кажа, че ние сме на линия, защото и Момчил детоксва

. Издържах на изкушението да почнем от вчера, така че да си освободим съботата от лишения, защото се оказа, че събота е работен ден и няма да е трудно да детоксваме.
Намерихме в един сравнително близък магазин за плодове и зеленчуци страхотни портокали - белят се много лесно и са сочни. Също така и грейпфрутите ухаят невероятно и докато ги разделя на две, за да се пъхнат в отвора на сокоизтисквачката, ръцете ми се омокриха от сок

. Не знам как ви се струват цени от 1.40 за портокали и 1.85 за грейпфрути, за мен са ок. Най-вече поради факта, че самите плодове са много хубави. А това с лесното белене въобще не е за пренебрегване, щото предният път си бях отделила живеца под ноктите докато махам корите

. Опитахме и с цитруспреса само да ги цедим, еми няма лесно, братче. И сега ги минаваме със сокоизтисквачката.
Фютка, ми ти пак можеш да си направиш детокса - само в неделя! И наистина, аз също вече се дразня като се падне пълнолуние в почивните дни, защото......... ами ние сме си българи и нас масата ни събира. А за да ни събере всички, то трябва да е почивен ден. И когато се падне да е детоксово време, ми е супергадно. Та в този ред на мисли, е нормално да се пропуска понякога.
Цветка, мисля, че много бързо ще елиминираш проблема с гърлото

- нали това е начина по принцип.
Хриско, радвам се да те видя. Прочетох с удоволствие поста ти и много съм щастлива, че си почнала и с бягането. Истината е, че не мога да ти обясня защо си напълняла. Даже се изумих. Аз ако и да не отслабвам последните 3 месеца, то поне не качвам килограми с тичането. Не знам колко км тичам, аз го смятам на минути - 25 са вече доста добро темпо. Тази сутрин не успях да изляза, защото станах късно и трябваше да белим плодовете за сок, но предните 3 дни си тичках. Ако мога да ти дам съвет, то той е да не се отказваш от тичането. Трябва да кажа, че тази година от ноември досега, съм се разболявала 2 пъти. Само два пъти - първото "разболяване" мина за една вечер - нещо ме втрисаше и ме болеше глава. На другия ден бях кукуряк - не знам дали не е била и преумора. Второто обаче си беше болест - на 2-и март ме заболя гърло, на 3-и вече се чувсвах отпаднала. Така или иначе на 5-и ми нямаше абсолютно нищо вече. Всичко мина на отрицателно време с малко гаргара и хомеопатия. Принципно на мен слабото място ми е гърлото и носа и други зими съм през 3 седмици болна. Е, тази, в която не спрях да тичам дори и на минусови Т, и не съм пропускала детокс, беше различна. И мисля, че нещата се дължат на комбинацията от горните две. Дори, когато съм с по-изразен световъртеж и все пак изляза да тичам, се връщам друг човек. Вчера с док си говорих - да, засилването на кръвопотока по време на бягане, спомага за по-доброто кръвоснабдяване на слуховите нерви и вестибуларния апарат и е в реда на нещата да помага при световъртежи. А този процес - засиления кръвопоток - се отнася за цялото тяло, когато се бяга. И въздейства цялостно на хронични и остри проблеми, дори и рейки-енергията се възстановява.

Дано не съм била досадна. Сега следва и аз да се оплача

.
И аз като Катя забелязвам следната тенденция. Около 3 седмици след детокс си запазвам по 2 кг свалени. Седмица преди новия почвам да качвам. При това като хранене почти нищо не променям. Даже се случва сравнително често да ядем само салата вечер - сега, когато зеленията вече е по пазарите. И ето тази сутрин съм отново 75,8 кг. Февруарският детокс го почнах 76

..... А обиколките на бедра и талия съм разширила с по 2 санта в сравнение с миналия месец.

..... Но компренде...... надавям се вече като е топло времето и прекарвам повече време навън и въобще нагласата и на тяло, и на мозък да е по-различна, и да почна пак да отслабвам.