cvety_rz написа:
Чери, мила не плачи

Имаш страхотна дъщеря

Успокой се малко, събери сили и говори с директорката.Говори и с Бела.Какво в госпожите я провокира да се държи така :?: Само не се обвинявай, че си лоша майка и че детето и не е добре възпитано :!: В такъв момент на човек му минават какви ли не мисли,които реално са безпочвени.
Цвети, ти знаеш, че точно това си мисля.....

...... нали сме майки. Но се опитвам де, да не се фокусирам, щото гледам и Коси страда от този проблем с Бела. Вече трети ден ме пита, днес Бела слушала ли е в градината..

.... Знаеш ли какво се сетих, не знам дали вече има подобрение при вас, но в бързината съм пропуснала да ти кажа, че вечер давах по 5 зрънца Апис Мелифика 9 СН - стопира кашлица, подуване на лигавиците на носа, гърлото и т.н. На Бели го давах долу-горе десетина дена, на Коси - 5. Трябва да ти кажа, че при пристъп на нощна кашлица, върши доста добра работа. От друга страна се надявам вече въобще да нямаш нужда от Апис

.
VIKI1023 написа:Вчера се похвалих,че Вики е здрава и познайте какво,не сме спали снощи въобще запушен нос,сополки и зачервено гърло.Днес педито предписа хомеовокс и черните капки.Прибрахме се от доктор и Вики си хапна доста добре супа и това ме успокои,но точно след половин час повърна всичко и сега има и темп 37.2,обадих се на личната каза да взема кокулин и натриев цитрат,няма да бързам,ако пховърне пак тогава ще и ги давам.
А Чери,теб те разбирам напълно,една майка от детската площадка до блока чак ми забрани да водим Вики там,била невъзпитана и дърпала играчките от децата,тогава ми стана толкова мъчно и аз плаках,но като видях децата на същата тази" госпожа",какви са,че бутат децата и т.н си казах,че детето ми е палаво,но не е лошо.Сега нямам време с подробности да ви разказвам случката,но едно мога да кажа,че Вики като се отнасят с нея добре и тя отвръща със същото.Оставям ви,ще ида да поработя,докато Вики спи.
Краси, овладяхте ли положението?!? Цитратът е много добър при повръщане. А ако е ротавирус, Т ще спадне и сама за 2-3 дена. За останалото - червено гърло и сополки, можеш да пробваш нашата схема (ако не можеш да я откриеш и имаш нужда, пиши ми на лични, ще ти я пратя).
Относно случката на площадката... знаеш ли, почти няма дете, което да се държи като ангелче. Направило ми е впечатление, че най-често от чуждите деца се възмущават майки на агресивни и зле възпитани деца..... сякаш да оправдаят собственото си безсилие. В интерес на истината една по-агресивна и неадекватна реакция на детенце, не е критерий за лошо възпитание. Би могло даже да е симптом за прекалено опекунство и вкарване в релси. Не се кахъри за Вики....... не си мисли, че е лоша...... та тя е толкова малка и толкова ще се променя!
Аз ще взема да поспя мъничко, че последните 2 нощи..... голямо будуване падна.