Искрено ама от цялото си сърце ти пожелавам всичко с Коки и теб да е наред. Сигурна съм, че целия мечешки форум ще ти прати цялата си положителна енергия и това ще повлияе на резултатите
Това със закъснелия цикъл и аз го преживях и преживявам все още... този месец. Да !!! Няма го... цикъла, а според теста за бременност- не съм бременна.
Обзеха ме смесени чувства-искам едно малко пухкаво момиченце, а моето малко момченце е все още много малко и таааккаа. Сега ли е моментът не е ли... и тем подобни. Обяснявам закъснението, със това че започнах да приемам един хормонален препарат за регулиране секрецията на щитовидната жлеза, но някъде в мен все още е скрита мисълта че може да съм бременна, въпреки че сега не е момента:)
оффф много объркано стана и спирам:))
Вале и всички бременеещи момичета, желая ви едни прекрасни малки бебоци здрави и спокойни:)) иии лека бременност!
Не знам дали може да е лека в условията в които живеем, но все пак ви го желая. В големите градове всичко е безбожно скъпо (изследвания, раждане и т.н.), а в малките е пълно безхаберие и мизерия в истинския смисъл на думата.
Желая на всички малките мечета на форума да се родят в една по друга България......