Ха-ха-ха, ако конкурсът беше за това кой е успял да КАЧИ килограми през този 3-месечен период, със сигурност щях да спечеля АЗ

Не само, че не успях да намаля теглото си, но съумях и да го УВЕЛИЧА, просто супер, няма що! Това е положението: вместо да отчета резултат с минус, отчитам резултат с плюс няколко килца

Така е, като се поддавах на изкушенията нон-стоп и не внимавах нито какво, нито колко ям. Абе направо така ми се пада, момичета! :128 Да си взема поука занапред... (уви, колко пъти се заканвам сама на себе си, и всеки път резултатите, които постигам, са ВРЕМЕННО ДОБРИ! имам още много да СЕ УЧА) Ами това е, оплаках ви се и отчитам +4 кг, тоест в момента съм 58 кг, целта не е достигната, а морето наближава. Желая на вас успех в конкурса, то е явно, че аз отпадам от класацията засега. Единственият ми шанс, който остава, са предстоящите Петрови пости, които смятам да спазя - ако успея с тяхна помощ да сваля някое и друго килце, никак няма да им се сърдя

Така че съобщавам и тук, в тази тема, от понеделник, 11-ти юни, започвам да постя. Целта ми е да СПРА ИЗЦЯЛО МЕСОТО, да намаля значително млечните продукти и яйцата, основно да се храня със сурови плодове, зеленчуци и ядки, както и със зърнени и бобови. Повече подробности за поста ще пиша в темата за Християнските пости, там споделя и Линдорина, компанийка сме си. УСПЕШЕН КОНКУРС И ПРИЯТНО ОТСЛАБВАНЕ НА ВСИЧКИ ВИ, С ВАС СЪМ!!!