Детокс през май - здраве и красота без край

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Детокс през май - здраве и красота без край

Мнение от Kleo »

Не стартирах.
Няма да правя детокс този път.
Затова ще си мълча, само ще ви чета и ще ви се радвам :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Започнах и аз от днес момичета,но не можах да си изпия солта сутринта....така ми се повдигаше...че реших да пропусна и утре се надявам да си я изпия като добро дете.....около мен едни вируси се мятат ....за сега аз само малко с хремата имам проблем но се надявам ,че след тридневния детокс всичко ще си замине...днес бях на цитрусов сок 1,5л и около 2л чай и вода...може и повече нали,знам си аз :1062
Радвам се на всички вас и ви желая успех :923 :329
Чери утре ще те чакаме на отчет.... :524
олеся

Мнение от олеся »

Да се отчета за днешния ден - 4,5 л. течности (1,5л.сок от грейпфрут и 3 л.вода) и 1 кафе.
Чувствам се прекрасно. Друго си е да е слънчево и топло - и вода ми се пие, и не ми е студено, и глава не ме боли, и не усещам как минава времето.
Дано и другите 2 дни да е така. Около мен няма именици, така че ми е лесно :lol:
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добро утро,

И при мен още няма никакви реакции, но винаги е така след няколко успешни детокса, при мен неуспешно се оказа захранването и то вече 2 поредни детокса, та сега ще се съсредоточа върху него.

Успешен и слънчев ден и пийте много течности
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
danid
Философска система

Мнение от danid »

Момичета Чудо,

Преди малко мъжа ми реши да детоксва, това се беше случвало само веднъж и не искаше и да чуе за солта, но сега я изпи без много мрънкане и се надявам заедно да започнем най-после да отслабваме. Ще подкараме после и някакъв общ режим цялото семейство.

Стискайте палци
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Привет майски детоксита,радвам се да ви видя....и да прочета щастливите ви постове...
Иаз тази сутрин си изпих ансол без проблеми,но с течностите съм малко на зад ,че мисля да излизам на вън...и ако ме подгони нуждата :plezya se :plezya se :plezya se

Оля, аз изпитвах студ вчера ,но това е нормално си мисля ....като знам с колко ненужна храна се натъпках последните две седмици и след като се провалях на ПОД-овете сега ще си бера студа :128
Оля, браво на теб за течностите :326

Данид и при мен захранването е най-трудната част от детокса.....а и аз винаги правя тридневно захранване (е с малки изключения естествено) не винаги издържам ,особенно на 3-я ден си позволявам или малко обезсолено сирене или малко мляко,ядки....
Но след това е много важно да си правим ПОД поне един път седмично....с което на последък аз нещо не се справям :128
Поздравления за мъжа ти,това си е постижение....мисля си, че като сте двамата ще ви е по- лесно :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейтеееееееее. Дойде време да вляза тук, че събота може да е почивен ден в офиса, ама вкъщи работата никой не ми я върши..... Та след като всичко е разтребено, почистено, измито и цветята поокастрени, да се похваля време дойде!

Отчет за вчера - 2 литра сок, 3 литра вода, 1 кафе, 5 ягоди, 1 банан. Много студ и глад вечерта :1062 . Ама мина! Почнах на 72 кг, финиширах на 69,4, което е добре. И ще бъде още по-добре, ако този път не проваля свалените с усилия грамажи от мен. Като се има предвид, че съм в ПМС и трябва до 2-3 дена да ми дойде, считам че е възможно да задържа резултата.

Днес - захранване. С какво...... ще ви говоря в понеделник :D :D . Засега вървят добре нещата в днешния ден, мисля че ще се справя успешно. Това е вкратце!

Дани, има един израз, че "по Коледа стават чудеса"! Е, явно и по Гергьовден е така, съдейки по съпруга ти :954 . Наистина тези дни минават много по-леко, когато и вкъщи са солидарни с теб.

Оли, при теб няма какво да коментирам - наистина си желязна, когато правиш нещо! :923 :923 Прочетох и за зъбките на малчо - наистина е щастие такава изненада..... стана ми много мило! :)

Пепи, драго ми е да съм и в твоята компания! Аз да ти призная никога досега не съм правила тридневни захранвания ..... :oops: . ПОД-овете мога и да си ги спазвам, ама както виждаш с другото съм назад.

Ами това е от мен! Стискам палци и желая успех на всички, които се заинатиха на този гергьовденски детокс! Ако сега успеете, мисля че........ всичко можете!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Zozo

Мнение от Zozo »

:954 Здравейте момичета :)
И аз съм на линия от днес за двудневен евентуално детокс. Въпреки празника утре, си избрах точно тези два дни заради супер пълната и близка луна, която изобщо не искам да пропускам. Спомням си, че миналата година като беше пак толкова близка бях минус четири кг, но от тридневен детокс.
Ансола е глътнат - хич не ми е гаден :)) До тук на литър сок, половин ябълка, чай и вода. И едно черно кафенце. Както си е типично за мен, започва леко да ми прималява, но навядам се, няма да е много тежко - ще пийна чай с мед и лимон, ако стане тежко.
Успех на всички, много мина, малко остана (за някои, хихи)!
олеся

Мнение от олеся »

Не знам защо, но този детокс ми се струва, че компанията тук е в тесен кръг :1044 Но май Гергьовдена е виновен. :954
Аз за сега вървя отлично. Водих дъщеря ми на пазар за обувки и след това на обяд, но аз бях на фреш, кафе и вода.
Много ми е чудно както казва Чери "желязна" съм по време на детокс и на захранването, но после става зле. Нещо психически настройката трябва да я преработя.
Спомням си, преди да направя първия детокс толкова много четох по форумите, че явно се бях яко надъхала и започнах ударно и супер стриктно. Един пост на Зори (Мърмори) също много ми помогна, така ме амбицира, че нямаше какво да ме отклони от набелязаната цел. Резултатът беше много бързо налице - за 8 месеца 10 кг. Сега нещо се излагам, но добре че сте вие та споделяме общите неволи и съм убедена, че заедно ще се справим. :954

Ей, Данид как успя да го навиеш мъжа ти? То наистина си е чудо! Моя ходи на тенис, тича в парка, ама си е заковал едни кг. и не мърда, а има какво да се желае ... Сигурна съм че детокса ще отключи свалянето на теглото, но той не ще и да чуе. Била съм мазохистка. Той такива неща като мен не можел да си причинява :955
danid
Философска система

Мнение от danid »

Да се отчета и вечерта - всичко е наред пти нас, мъжа ми малко мрънка, че бил гладен, но засега се държи.

Олеся, отдавна се отказах да го навивам, реши, че е много дебел и ще отслабва, така стана, сега се чудя на 90-дневната ли да се метнем всички от вторник, че на разделно нещо не успявам да издържа, не знам защо, проблема е психологически, но до вторник има много време.

Утре ни чака предизвикателство, малката ще играе на събора на Требич, нали се сещате какво ще има там, но мен третия ден нищо не може да ме изкуши, просто ме е страх да ям. И захранването по принцип ми върви, не знам защо се поддадох така последния път.

Е хайде лека вечер и умната, не се поддавайте на изкушенията и Луната и тялото ще ни възнаградят :923
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Еййй, мацки нямам време да чета. Обаче съм с вас, за пореден път. И за съжаление за пореден път нямам време да пиша. Много ми липсвате, но се надявам скоро нещата да се нормализират и да имам повечко време за форума.
Искам да ви похваля майка ми, която от февруари е плътно с мен на детокс, ПОД и едно 10 дневно жито. Свалила е около 10 килограма и тича по поляните с хлапетата сякаш им е връстник. Каза че болката в ръката, която и е изтръпвала дълго време, вече почти не се обажда. Днес ходихме да и купуваме нови дрехи, защото няма какво да носи. Много съм горда с нея. Още повече, че го прави с огромно удовелствие. Дори на житото аз се захраних на 9 -я ден, защото ми беше станало лошо, а тя стоически си изкара още един.
Успех на всички. Не остана само още 1 ден.
:329 :329 :329 :329 :329
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Заключено