Здравейтеееееееее. Дойде време да вляза тук, че събота може да е почивен ден в офиса, ама вкъщи работата никой не ми я върши..... Та след като всичко е разтребено, почистено, измито и цветята поокастрени, да се похваля време дойде!
Отчет за вчера - 2 литра сок, 3 литра вода, 1 кафе, 5 ягоди, 1 банан. Много студ и глад вечерта

. Ама мина! Почнах на 72 кг, финиширах на 69,4, което е добре. И ще бъде още по-добре, ако този път не проваля свалените с усилия грамажи от мен. Като се има предвид, че съм в ПМС и трябва до 2-3 дена да ми дойде, считам че е възможно да задържа резултата.
Днес - захранване. С какво...... ще ви говоря в понеделник

. Засега вървят добре нещата в днешния ден, мисля че ще се справя успешно. Това е вкратце!
Дани, има един израз, че "по Коледа стават чудеса"! Е, явно и по Гергьовден е така, съдейки по съпруга ти

. Наистина тези дни минават много по-леко, когато и вкъщи са солидарни с теб.
Оли, при теб няма какво да коментирам - наистина си желязна, когато правиш нещо!

Прочетох и за зъбките на малчо - наистина е щастие такава изненада..... стана ми много мило!
Пепи, драго ми е да съм и в твоята компания! Аз да ти призная никога досега не съм правила тридневни захранвания .....

. ПОД-овете мога и да си ги спазвам, ама както виждаш с другото съм назад.
Ами това е от мен! Стискам палци и желая успех на всички, които се заинатиха на този гергьовденски детокс! Ако сега успеете, мисля че........ всичко можете!