Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
danielka_y

Re: Последният юлски ден за начало на детокс е отреден

Мнение от danielka_y »

Нормално ли е да чувствам студ :???: Мъжа ми се смее, до скоро събличах дечко кога всички ми казваха да го облека, че било студено, а сега го обличам, защото на мама й е студено - въобразявам ли си :???:
jasmin

Мнение от jasmin »

Даниелка, нормално е да ти е студено. Зимата с две пижами, чорапи, и много одеала отгоре ми пак не можех да заспя от студ. Сега е лято и не ми е студено, но мисля, че по-леко понасям жегите.
suzka

Мнение от suzka »

Ехе колко много сте на линия за този детокс :) И аз съм с вас. Но с 1 ден закъснение. Нарочно. Нали миналия път пак го започнах по-късно и свалих цели 5кг, та реших, че резултата може да е бил толкова добър, защото детоксикацията се е комбинирала с лунната диета. Днес ми е 2 ден. Вчера го изкарах зле. Нервна, гладна, с главоболие, леко втрисане. Днес съм добре. Стартирам от 89 кг
vesin

Мнение от vesin »

И аз да се включа, макар и само за един ден! И без друго, от как се е затоплило дините са ми основната храна!Та днес ще съм на вода и диня, и на мен нещо не ми се пият чайчета за сега, но ще видим! Успех дружина! Пожелавам утре всички да са доволни и щастливи! :922 Аз ще се тегля в събота, защото със захранването все се прецаквам. Като реша да не ям, не ям, ама и като му отпусна края става страшно! :221
gelikas

Мнение от gelikas »

Привет, момичета!
Включвам се да споделя моя скромен опит в захранването. Винаги захранвам със супичка от зеленчуци и получавах подуване и киселини. Днес хапнах печена тиквичка и печена чушка със съвсем малко зехтин и се чуствам добре. След малко ще хапна пъпеш. Довечера съм на рожден ден с печено. :shock:
Дали да не си взема порцията за в къщи. :1135
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Джели, ти защо захранваш днес? :1044 Аз нещо съм пропуснала, вероятно си споменала.
gelikas написа:Довечера съм на рожден ден с печено.
Печено картофче, вероятно имаш предвид :221

Мацки, аз съм супер, като изключим болките в черния дроб вчера и болката в левия бъбрек днес. Не съм гладна, не съм подута, не съм нервна,дори не ми е топло :1062, не мога да си задържа и дънките на г-за. :1209 За разкош се напивам с глухарче, ама буквално се напивам от 30 капки, и резултата е видим според мен- тумбак съвсеееем мъничък, крака...(абе има още какво да се желае)...Нямам право да се дъня пред щерката, че тя сега ме наблюдава сериозно и я чакам да поиска да детоксва с мен. Опъва ми се засега, още я държи от предния път, когато я надрусах с англ. сол. Иначе глада не й тежи, солта е главната бариера. та така, този месец отново си нямам компания у дома, но смятам другия месец да ги стегна сериозно. Мъжа ми въпреки това е отслабнал доста, но и доста остава.

Поздрави на всички, справяте се страхотно ! Не остана много, до тук издържахме,няма да се даваме на финала!
gelikas

Мнение от gelikas »

Зори, в събота имам ангажимент и затова исках днес и утре да съм свършила със захранването. Иначе нямам и кило свалено за двата дни, макар че бях много стриктна, ама здраве да е. Наливам се с вода, да да може да не се нахвърля варху печеното ъъъъъъъъъъъъ картофче. :1053
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Гледам в захранването дават сутринта 1-2 кивита или 1-2 ябълки, само че аз не можах да намеря тези плодове имам под ръка праскови, банан и грозде ...предполагам прасковата е най-удачния вариант.
За 10 чс дават овесени ядки, ами и от тях не намерих - цели 3 магазинчета до нас и нямаше в нито едно нито овесени ядки нито трици като алтернатива :126 най-вероятно ще го пропусна освен ако мъж ми не се смили над и не отскочи до по-далечен магазин с колата да ми купи :???:
Утре на обяд мисля да хапна печени картофи а за вечеря салата с доматки, пипер и патладжан :622 ...или поне за това се глася ама да видим дали ще имам препъни камъче ... а може и цяла канара да се окаже, но и утре няма да се дам де :D

....

Като казах патладжан да оспамя темата за малко :oops: Из бг мама четох някъде коментари за патладжана, че бил тежка храна за бебетата, чудя се много дали да го вкарам в менюто на сина ми на 7 месеца и една седмица е....както и леща, някои казват "стига да не му дразни стомахчето - давай му" а педиатърката ни "изчакай, след годинката, понеже веднъж даде алергия (към хидрасект)...' това малко не ми стана ясно каква е връзката с алергията към хидрасект и лещата. Иначе до сега от бобовите съм го захранила с грах, доматки като подправка също така и пресни си ги хапва, грозде му давам - няма проблеми със стомахчето до сега и хранителна алергия не е имал. В нашия род както и в този на баща му също няма хранителни алергии ако е от значение това
srundak

Мнение от srundak »

Здравейте и от мен!

Радвам се за всички ви, Мърмори, пляскаш аргументите на масата и си издействаш нови дънки веднага, за всеки случай си пази гърба, да не би някой да реши да скъса старите в движение :lol:

Аз все още съм далеч от тоя момент да се опитам да вмъкна и щерката, но завиждам за куража, че искаш да го направиш.
За каквото и да се опитам да въведа за малката - на година и осем месеца, се получава когато сме двете - повече плодове, по-рядко месце... Отпор срещам, защото "детето сега расте и има нужда от силна храна"... друг е въпроса, с тази силна храна докъде сме се докарали, ама нейсе. Тепърва предстоят детските градини и какво ли не, но ... да видим.
Прави ми впечатление, че децата сякаш естествено харесват храни като овесени ядки, например, които на нас ни се струват леееко безвкусни... това явно е докато не сме ги научили на мекиците.
Бих се радвала, ако някой има подобни терзания или е минал през подобни мисли. Не залитам по най- най-здравословните неща и не съм крайна, но някак много ми се иска поне детенцето ми да не минава по моя път. И така... да не ви отегчавам.
Хубава вечер на всички!
mim_74

Мнение от mim_74 »

А мен днес много ме боляха яйчниците - една такава тъпа болка,цял ден :shock: .Чудя се дали е от детокса???Рано е за месечния ми цикъл,така че нямам друго обяснение.Но издържах и чувствам някакъв прилив на енергия,затова съм твърдо решена другия месец пак да съм с вас !Пожелавам на всички лека и прохладна вечер !
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! Успешно приключих първия си детокс. Не вярвах, че ще се справя - много ме плашеше главоболието...
-2 кг. съм, но съм смъкнала и от мерките с 5 см на талията и 6 на ханша :524
Сега пия зелен чай и след малко започвам с ябълка, за 10 овесени ядки, за обед: варени картфки на салата; за вечеря печени картофки и салатка домати. За утре оставям млечните, а за неделя - месото. Реших такава да е схемата.
Хубав ден на всички :922
Заключено