Денят е по-скоро разтоварващ, без ансол, скромно, но от сърце.
Не примирам от глад и си почивам психически, защото не ми се налага да
мисля какво ще ям.

Да, може. Пълнолунието е от 16:00 на 31.08. до 16:00ч на 01.09.mirka_ss написа: Утре дали мога поне един ден да направя?
Лично моят замисъл за този път е:Портокалина написа:1. Плодовете само киви и ябълки ли може да са? Може ли да ги заменя с праскови примерно или круши? - каквито ти дУша сака :lol:
2. Картофена салата, ориз, задушени зеленчуци и салата - мога ли да ги подправям с малко олио/зехтин поне или трябва да са натур? - може зехтин и лимон, но солта трябва да се избягва. Допустима е само диетична и то в минимално количество.
Мне, напротив! Останало е точно това, което ти е необходимо - полезните бактерии, които сформират твоята имунна система. Нищо не ти е необходимо.След като не си затрупвала корема си с вредни и изкуствени храни, си дала възможност на "добрите" бактерии да се развиват в естетсвена среда и в момента те са повече, отколкото преди 3 дена.Портокалина написа:Междудругото трябва ли да се вземат някакви лакто-препарати след детокса като Лактофлор, Ентеросан и т.н., че сигурно не е останало много от чревната флора след 3 дни с ансол...
Мира, дано и ти да последваш Мари и да спре да те боли главата!mira_b написа:Добро утро!на всички до тук. Аз започвам третия ден с главоболие, сънливост, умора. Но продължавам. Лек и успешен ден