Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупето

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Преди или след морето, детоксвай с нас ако дебело е дупе

Мнение от Cheva »

Днес съм на линия и се чувствам страхотно. :954
Денят е по-скоро разтоварващ, без ансол, скромно, но от сърце. :222
Не примирам от глад и си почивам психически, защото не ми се налага да
мисля какво ще ям. :1062
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mironi

Мнение от mironi »

Здравейте от мен! Аз стартирах днес. Мислех 2 дни да е Детокса при мен, но ако минава леко - може и събота да откарам.
Общо взето леко минава, но много ми се спи - такова прозяване падна! Иначе до обяд бях само на течности, на обяд малко диня, към 16.00 часа една ябълка и сега една нектарина. Довечера малко диня и в леглото. Може би и и един чай ще пийна. С димящата вода не се получава, но пък чайове обожавам...
Боли ме гърлото от няколко дни и много се надявам и този път да се справя с него без антибиотик. Дано детокса да помогне - че едно такова положение - нито напред, нито назад. 9 месеца не съм пила антибиотик и съм много щастлива. Всеки месец, който добавям към тази статистика ми носи страшно удовлетворение и задоволство.
Успех на всички и с този детокс - желая ви много добри резултати и приятни усещания.
mirka_ss

Мнение от mirka_ss »

Лелеее,бясна съм :126 .Как изпуснах това пълнолуние?Нали беше на 02.08. :roll: .Аз ли нещо пак не разбрах.Не знаех,че има и по два пъти в месеца :1044 Утре дали мога поне един ден да направя?Умирам от яд...
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

mirka_ss написа: Утре дали мога поне един ден да направя?
Да, може. Пълнолунието е от 16:00 на 31.08. до 16:00ч на 01.09.
Така че спокойно можеш да направиш 2 дни - петък и събота. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Добро утро на всички на прага на третия детокс-ден!
Първи впечатления от първия ми детокс - от вчера съм в МЦ - е, да дойде ми 3 дни по-рано, но не ме е боляло така както ме боли като за първи ден всеки предишен път! Обикновено така ме боли корема на първия ден, че трябва да взема Аулин и то навреме, че докато подейства до сълзи ме е боляло! А вчера усещах само тежест ниско долу, не съм взимала обезболяващи и не е така обилен :326 Не знам дали се дължи на детокса (чак такъв бърз ефект...), но съм доволна :) Даже и на йога ходих и издържах цели 2 часа без да ходя до 00 (ууааааууу!)
Момичета, аз като новобранец имам нужда от съвет за захранването. Утре съм на сватба извън града (и въпреки това на инат реших да си направя детокса по план :1209 ), четох за захранването и имам следните въпроси:
1. Плодовете само киви и ябълки ли може да са? Може ли да ги заменя с праскови примерно или круши?
2. Картофена салата, ориз, задушени зеленчуци и салата - мога ли да ги подправям с малко олио/зехтин поне или трябва да са натур?
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! :326 на всички до тук. Аз започвам третия ден с главоболие, сънливост, умора. Но продължавам. Лек и успешен ден :524
Последно промяна от mira_b на 31 Авг 2012, 08:59, променено общо 2 пъти.
danielka_y

Мнение от danielka_y »

Привет момичета!
Чувствам се прекрасно, всички ми се чудят и маят как издържам на плодове, а аз започвам все по-леко и по-леко да изкарвам дните, даже може и утре да запиша още един детокс ден, нали пълнолунието е до 16ч. след обяд на 1-ви :)
Премерих сили с господин кантар долу съм 1 килограм, но пък току що реших да се премеря, в Т -1см; Х -2см направо грея, а какво ли ще е след 4-тия ден детокс, и дано да задържа постигнатите резултати или поне част от тях до седлващ детокс, а по между временно ще почна да правя и ПОД. Даже се чудех ако ПОД се замести само с дестилирана вода? Или трябва да са плодове и ориз?
Преди 10-тина години имаше преиод, в който ведънж седмично бях на дестилирана вода и се чувствах прекрасно та се чудех дали може да премина на този вариант?

Между другото, като бях на почивка с дребчо и майка ми, надъхах маман да почне и тя детокса, но предвид че работата й е такава че й се налага от време на време да се катери по 30 метрови кранове или високи скелета, изтъкади и дрън дрън решихме, че е по-добре на почивката да изкара 1 ден детокс от колкото като е на работа, иначе не се знае как можеше да й понесе и да не стане някоя трудова злополука. Та да си дойда на думата .... след като направи 1 ден детокс, миналата седмица в събота беше събитието :1209 вчера ми се хвали, че петното й от напукани капиляри е избледняло, а тя има много напукани капиляри, като сега и тя е твърдо решена с мен да кара детокс, но когато може разбира се, което означава като си е в къщи, иначе почна да практикува ПОД от тази седмица - има записан 1 успешен ден :) за разлика от мен :roll:

Лек и усепешен ден на всички детокски :940
Желая утре сутрин всички да се похвалим с успешно преминат детокс и на края да дръпенм чертата и да направим равносметка - преди и сега :922 и след това да ликуваме
mary

Мнение от mary »

След вчерашния ден стигнах до следния извод:
Главоболие на макс + Втрисане на макс = Детокс на макс :D
Така ме боля главата цяла нощ, :1069 ....... Не се предадох и резултата не закъсня, адското главоболие което ми развали настроенитео тази сутрин, изчезна като с магическа пръчка два часа по-късно....В други случаи когато не детоксвам, като ме хване главата малииии по три дена не ме пуска......Вече се чувствам прекрасно :1216
Успешен ден на всички :954 :954 :954
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Юхуууу, и аз се включвам с втори ден на диня и малко сини сливи, че вчера следобед брахме плодовете за "еликсира" :957 . Днес по план малко диня (че ми я изядоха снощи) и после продължавам на сливи :1028 , литъра чай вече го заформям и минавам на водичка. И тъй като започнах с ден закъснение, май да взема да продължа и утре лиии :523 . Абе, ще решавам в движение.
Портокалина написа:1. Плодовете само киви и ябълки ли може да са? Може ли да ги заменя с праскови примерно или круши? - каквито ти дУша сака :lol:
2. Картофена салата, ориз, задушени зеленчуци и салата - мога ли да ги подправям с малко олио/зехтин поне или трябва да са натур? - може зехтин и лимон, но солта трябва да се избягва. Допустима е само диетична и то в минимално количество.
Лично моят замисъл за този път е:
1. До обяд на плодове + сурови накиснати ядки
2. За обяд салата с домати и краставици
3. За вечеря ще добавя сирене

Готвените зеленчуци ще ги оставя за втория ден.
Портокалина

Мнение от Портокалина »

Сиренце, много ти благодаря за инфото. За първи път правя детокс и захранване, знам колко е важно захранването и затова исках да съм сигурна, че няма да оплескам нещо :524
Междудругото трябва ли да се вземат някакви лакто-препарати след детокса като Лактофлор, Ентеросан и т.н., че сигурно не е останало много от чревната флора след 3 дни с ансол... :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Портокалина написа:Междудругото трябва ли да се вземат някакви лакто-препарати след детокса като Лактофлор, Ентеросан и т.н., че сигурно не е останало много от чревната флора след 3 дни с ансол... :1044
Мне, напротив! Останало е точно това, което ти е необходимо - полезните бактерии, които сформират твоята имунна система. Нищо не ти е необходимо.След като не си затрупвала корема си с вредни и изкуствени храни, си дала възможност на "добрите" бактерии да се развиват в естетсвена среда и в момента те са повече, отколкото преди 3 дена. :954

Видях, че и МЦ-то ти е дошло без обичайните проблеми - евала! Защото ако ти се налага всеки път да пиеш аулин.... не е добре!

Хъ, здравейтИ! Ей ме на 3 ден детоксваща. Да кажа, че снощи не ми се ядеше, значи да излъжа яко. Пък аз не обичам да лъжа. И затова ще си призная, че си хапнах шепа сурови ядки. Само това. Останалото е диня, праскови и пъпеш и мноооооого вода.

За днес дотук съм на 2 л вода и 1 кафе. В момента маам сладка, сладка диня и предчувствам свободата утре! :) Кантарино показа и осмица след шестицата тази сутрин, т.е. 68,8 - задоволството е пълно!! Обаче най-големият кеф е като се погледна в огледалото - най-сетне виждам очертанията на едно по-хубаво тяло (макар да са доста затрупани със сланинки!)! А кожата на лицето ми е станала направо прозрачна - избистрена, сияеща и мога спокойно да служа за атлас по анатомия, в който да се обяснява каква е структурата на венозната система на лицето :1216 :1216 .

И да ви кажа - чудо! Припи ми се чай..... и нямам нищо под рЪка, та ще видя какви ще ги върша!

Цони, радвам се да те видя тук! :954

Мари, на мен досега ми се е случвало един единствен път главоболието ми да си мине само! Вярно е, че като усетя признаците и веднага вземам хапче. Но в противен случай съм стигала до крайности - гадене и драйфане и то от най-обикновено главоболие. Та се опитвам да не стигам пак до тези "върхове". Радвам се, че твоята глава те е "отпуснала".
mira_b написа:Добро утро! :326 на всички до тук. Аз започвам третия ден с главоболие, сънливост, умора. Но продължавам. Лек и успешен ден :524
Мира, дано и ти да последваш Мари и да спре да те боли главата!

Даниелка, това с напуканите капиляри и Тита го беше отбелязала като много добър ефект на детокса. Дано при майка ти да има още подобрение. Можеш ли да разкажеш по-подробно какво представлява разтоварването на дестилирана вода?!

Мирка, стартира ли детокса в крайна сметка?!

Мирони, как е гърлото днес?!? И аз ти желая да ти се размине АБ! :922

Воденичке, как ми се ще и аз да съм на морцееееееее! :328 :0048

Зорита, хазяйката ти да не се нуждае от офталмолог?! :1062 :1062 :326 Сигурна съм, че ти личи отслабването. Ще гледам да не съм предубедена другата седмица, когато те видя..... макар да знам, че няма да ми се получи! :923

Чева, Тита, знам че сте сериозни и днес!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено