Личен дневник - cchery

Споделено, откровено, съкровено
Публикувай отговор
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Личен дневник - cchery

Мнение от Kleo »

Чери, мечтите показват колко сме ГОЛЕМИ и съществуват, за да бъдат СБЪДНАТИ в реалния материален СВЯТ :524
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Хм.... от години мечтая децата да са самостоятелни и да имам време само за себе си ииииииииии днес получих това. А знаете ли как се чувствам в тази ситуация?!? ........ ами ревнах 3-4 пъти.... защото това е поредната голяма промяна за мене и се оказах отново неподготвена.... На зелено училище сме в Банско с класа на Коки и всъщност още поне 5 класа от началния курс на нашето у-ще. Коки се е отдал изцяло на приятелите си, Бела се забавлява при съученичките му, а като капак едно дете от нейната предучилищна група дойде, за да прекара рождения си ден заедно с брат си, който е във втори клас и също е на зелено училище ...... и така Бела вече си има и приятел....... А аз най-сетне отворих компа, запуснах нета иииии имам време ..... :954 Абе луда работа....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

plakat.jpg
П И С Н А ИМ!!!!!!
(125.97 KiB) Свалено 1136 пъти
СЛЕД 16 ГОДИНИ ОТНОВО ДА СИ ТРЕСА ТЕЛЕСАТА В РИТЪМА НА "Кой не скача е червен!" МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ И НА МЕНЕ! ДА, КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА СЕ ВЪРТИ И ВСИЧКО СЕ ПОВТАРЯ! АЛА ТУК ПРИ НАС, В БЪЛГАРИЯ, СКОРОСТТА НА ТОВА ВЪРТЕНЕ НАДМИНА ВСИЧКИТЕ МИ ОЧАКВАНИЯ!

НЕ ИСКАМ КОМУНИСТИ И ТУРЦИ ДА МЕ ВЛАДЕЯТ ПОВЕЧЕ!

Аз съм в ужас какво може да се направи така щото децата ми да не водят моята борба....... Искам....... буквално аз да взема властта, да вляза в парламент и министерски съвет и да изкарам всичките мазни физиономии оттам за косичките и да ги влача. А после да идат на заточение по селата доживотно - ама в най-дивите села с най-гадните черни и крадливи цигани, чиито гласове са купували, и да се мъчат като малцината останали възрастни българи......

П И С Н А МИ!!!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

П И С Н А МИ!!!

Заради тях си заслужава!!!!
detsata.jpg
(110.69 KiB) Свалено 1123 пъти

ДЕН ВТОРИ ОТ ПРОТЕСТА БЕШЕ ВЧЕРА! Пеевски вече няма значение! ДПС вън от България сега или никога........

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Разбира се, че ТОЧНО ЗАРАДИ ТЯХ си заслужава, Черита.
Чета те и за кой ли път имам усещането, че някои пасажи съм ги писала аз самата.
Ако протестите продължат, искаш ли някой път да идем заедно? :940
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Леле...... колко отдавна не съм била тук..... Прекратих протестирането си чисто физически, т.е. не ходим на протестните шествия. ..... не ни се получава в учебно време! Но какво става в тази страна, все пак?!?! Това е въпросът! Застинала лава, с потопени в нея глави, гледащи през цветни очила.... Май това е накратко!

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Да, ЧеритаС, от три месеца не беше писала тук.
Много вода изтече оттогава, много хляб и сирене се изядоха...
И какво си мислиш ти, протестите ни промениха ли нещата или не? :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:И какво си мислиш ти, протестите ни промениха ли нещата или не? :923
Да, промениха ги! За съжаление твърде индивидуално и определено не за целокупния български народ. Настоящето правителство се окопа сериозно във властта, която държи, почувствало сигурност от факта, че протести не могат да го свалят. Хората останаха с пръст в...... и още по-категорично се убедиха, че не могат да променят ситуацията. Животът на хората в София е съпътстван ежедневно с дълбоко незнание дали в даден ден и час възлови кръстовища не са затворени.

Протестите промениха мисленето на някои млади хора, които тепърва узряха за обществено-политически живот. И не мога да кажа, че това е за добро. Протестите промениха лично мен - смятам, че ни е оказана невероятна чест да имаме народни будители, именно защото сме маса от ........, които не вярват в нищо. И когато в тази маса има силни индивидуалисти, упорити, начетени, с обострена сензитивност и поглед отвъд личния периметър, те успяват да се измъкнат от блатото. И всичко онова, което направят, блести с невероятна сила и носи силните послания. Мисля, че точно затова толкова много обичам това място - тук срещнах неколцина на брой, но пък тотално различни и блестящи с индивидуализъм хора.......

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Изключително си права, в смисъл, и аз чувствам нещата по същия начин.
Протестите имаха лице, интелект, този път и достатъчно масовост.
Не като предните пъти, които шепица хора се опитвахме да насрочим Пролетта.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Толкова много мразя вечери като тази, която ще се изтърколи след час......... Днес целият ден върви сякаш напук. Просто да го има. Да се каже, че 5-и март 2014 е минал. Е, на ........ мина. И утре ще дойде. И дали утре ще повтори днес, очевидно зависи само от мене..... Затова моите усилия ще са насочени към мен самата, да преодолявам себе си........... Мамка му..... поне фазомерът да не беше гръмнал в ръцете ми :1062 :1062 ..... :126 .....

ОБИЧАМ........ ОБИЧАМ, ОБИЧАМ толкова силно, толкова мощно, толкова непреодолимо, че съм зависима от това чувство.... За съжаление, когато отидох да взема поредната си доза емоционален "наркотик" :D , двата субекта :) вече спяха.... След като не им го казах, когато бяха будни, сега е късно...... А всеки един ден е важен! Ето урока ми за утре! Утрешният ден е най-важният за ....... утре!

Така искам да си поговоря с някого и така няма с кой...... че въздухът у дома крещи от празнота...... че даже и ехото му чувам :221 А уж друго планирах.... Планирам, но очевидно не разполагам..... А дано, дай Боже, утре да се тръцна както трябва, защото нищо от това, което съм, не е дошло даром..... така че знам и мога и знам, че мога........ да бъда АЗ...... когато трябва. А не като ми се наложи.

Ако можех да рисувам, сега щях да въртя кръгчета с четката...... е такова въртеливо-центрофугиращо ми е в момента. И интересното е, че не го виждам в цветове..... Добре е все пак, че не мога да рисувам. :955

Това беше....... аз казах. Хау! :1069

Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Мммммм даааа.....незнам до колко е редно да се включвам в тези "въртеливо-центрофугиращи" мисли,но когато прочетох това ,което си написала,сякаш прочетох моите мисли.Понякога(говоря за себе си)съм толкова вглъбена в разни нищожни мислички,че и аз забравям да казвам или показвам обчита си на хората около мен.Незнам какво точно те е "връхлетяло"на този 5-ти март,но знам,че днес е вече 6-ти и НИКОГА не е късно да кажеш на някого колко много го обичаш.Пфууу,малко тъпо и клиширано се получи,тъй като доколкото те познавам и ти си наясно с това,но почувствах,че искам да го кажа.... :329
cchery написа:Така искам да си поговоря с някого и така няма с кой...... че въздухът у дома крещи от празнота.....
Ето това изречение ме накара да изтръпна,защото много добре познавам това чувство,дано при теб е моментно,защото на мен ми се налага да се боря с него едва ли не всеки ден...за жалост хората около мен са на "друга честота" и аз често се чувствам така :oops: :oops: :oops:
ЕЕе,както казах днес е 6-ти и се надявам всичко да е преминало :329 :329 :329 :329 :923 :923 а и тук винаги има с кого да "поговориш" :oops:

ПП:
cchery написа:фазомерът да не беше гръмнал в ръцете ми
Какво по...лите пак си ремонтирала???? :955
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Публикувай отговор