Толкова много мразя вечери като тази, която ще се изтърколи след час......... Днес целият ден върви сякаш напук. Просто да го има. Да се каже, че 5-и март 2014 е минал. Е, на ........ мина. И утре ще дойде. И дали утре ще повтори днес, очевидно зависи само от мене..... Затова моите усилия ще са насочени към мен самата, да преодолявам себе си........... Мамка му..... поне фазомерът да не беше гръмнал в ръцете ми

.....

.....
ОБИЧАМ........ ОБИЧАМ, ОБИЧАМ толкова силно, толкова мощно, толкова непреодолимо, че съм зависима от това чувство.... За съжаление, когато отидох да взема поредната си доза емоционален "наркотик"

, двата субекта

вече спяха.... След като не им го казах, когато бяха будни, сега е късно...... А всеки един ден е важен! Ето урока ми за утре! Утрешният ден е най-важният за ....... утре!
Така искам да си поговоря с някого и така няма с кой...... че въздухът у дома крещи от празнота...... че даже и ехото му чувам

А уж друго планирах.... Планирам, но очевидно не разполагам..... А дано, дай Боже, утре да се тръцна както трябва, защото нищо от това, което съм, не е дошло даром..... така че знам и мога и знам, че мога........ да бъда АЗ...... когато трябва. А не като ми се наложи.
Ако можех да рисувам, сега щях да въртя кръгчета с четката...... е такова въртеливо-центрофугиращо ми е в момента. И интересното е, че не го виждам в цветове..... Добре е все пак, че не мога да рисувам.
Това беше....... аз казах. Хау!