Диляна е едно прекрасно момиче, което ни води тренировките по фитбол и комбинирана гимнастика (на мен и на Боби). Запалена е по идеята за здравословен живот и преди малко разбрах, че Боби й е предложила да дойде на нашата среща. Надявам се и аз да нямате нищо против. Става въпрос наистина за готина мацка - даже можете да добиете и визуална представа за нея - мацката вляво от Боби със синия потник.
С Фюти си говорихме на скайп днес - ще мине да резервира местата.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Диляна е едно прекрасно момиче, което ни води тренировките по фитбол и комбинирана гимнастика (на мен и на Боби). Запалена е по идеята за здравословен живот и преди малко разбрах, че Боби й е предложила да дойде на нашата среща. Надявам се и аз да нямате нищо против. Става въпрос наистина за готина мацка - даже можете да добиете и визуална представа за нея - мацката вляво от Боби със синия потник.
С Фюти си говорихме на скайп днес - ще мине да резервира местата.
Наистина, последно, ще има ли мъже и деца? Марчи нещо говореше, че ще е с мъжа си... Ако е така, аз също мога да съм с моя... А като гледам май има и други желаещи? Или предпочитате само дамска компания? Кажете?
Аз ще бъда сама - както се казва отпускат ми каишката - първоначално исках и моята половинка да дойде, но той отказа.
Смята че няма да се чувства на място. Така че го разбирам и приемам да съм само с мецаните