ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: ОКТОМВРИ вече ни напуска, ала ДЕТОКСА не пропускай!

Мнение от futarela »

Здравейте и от мен . И този път нашия детокс ще започне в поеделник или вторник тъй като Кики отказва събота и неделя да детоксва. това е под влияние на почивните дни . За мен още по добре ,че вчера и дмес си ме боли главата и без да гладувам . Така че на всички много успех и ще съм с вас от утре вероятно . ЧЕВА , да си щастлива и много здрава и усмихната с малката принцеса . Тя да здрава и да те радва и слуша . Леко майчинство ти пожелавам и се възхищавам на куража ти . :923
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
diva

Мнение от diva »

Здравейте!
Отдавна наминавам наоколо и чета за Вашите успехи с детокса по пълнолуние.
Ето, че най-после и аз започнах. Мислех, че ще имам възможност за два дена, но виждам, че и някои от вас ще го правят третия ден във вторник. Надявам се да успея и аз до тогава.
Имам нужда да споделя, мисля, че така ще съм по-мотивирана.
Днес си направих два литра сок от цитруси и го разредих с два литра вода. В момента имам още литър за пиене, не ми се мисли за нищо друго, не усещам глад. Само ми е малко студено.
Преди много години съм си правила по 2-3 разтоварващи дни с английска сол, вода и чай. Бях го чела в книгата "Йога" на Венцислав Евтимов. Тогава не забелязах отслабващ ефект, но чувствах много енергия. После съм го правила инцидентно. Днес направих нещо, което не е от препоръките на д-р Михайлов - изпих 30 грама английска сол. Затова съм и често до тоалетната :)
Но от утре ще пия по-малко - 10-15 грама. Това количество как се отразява на ежедневието ви? Бих искала да знам, за да мога да си планирам деня по най-удобния начин.
Надявам се да ме приемете при Вас! Благодаря Ви!
:) :) :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добре дошла diva,

Солта с малко вода не следва да действа разхлабващо, но при мен винаги има и такъв ефект. Лично аз си предвиждам 3 часа между солта и излизането от къщи и почти не съм имала проблеми - само веднъж ми се наложи да спра в една бензиностанция :221 .

Вече ми се спи - лека нощ на всички и успешен втори/трети ден утре.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
diva

Мнение от diva »

Много благодаря, danid!
Ще предвидя и аз 3-4 часа сутринта в къщи.
И на мен ми се спи, а и ми е студено.
Лека нощ!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Отчитам успешен ден днес. :1216
Пих много вода ( топла) , един чай и кафе. Хапнах грейпфрут и ябълки.
Доволна съм. :222 Не съм се теглила, но знам горе долу колко съм. :1062
Утре по план си продължавам - започвам с плодове и завършвам със зеленчуци.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
mira_b

Мнение от mira_b »

Добро утро! И аз съм на линия. Англ сол - изпита още в 5,30, защото към 9 трябва да излизам. За сега само зелен чай и една ябълка. Дано успея да пия повече вода, че това ми куца при всеки детокс, който съм правила досега :1044 и аз не знам как така става...
Успех на всички и много и положителни емоции в новата седмица :922 :922 :922
srundak

Мнение от srundak »

Добро утро и от мен!
За мен е вече третия ден, защото при ориентирането за пълнолуние обикновено не чета часа, което изглежда е грешка.
Иначе - доста добре се чувствам и карам деня на ябълки - по няколко 3-4 на ден, с шипков чай.
Не съм писала във форума, щото малката фурия в момента, в който ме види седнала изправя тази несправедливост. Точно сега се чу едно сладко "момиче, не права" - и като се обърнах, тя вече е права на стола си, та - да. Иначе съм неотклонно с вас и сума ти народ около мен се интересува. Усилията по форума определено си заслужават, момичета!
Поздрави на всички и специални на Cheva, на която въобще не и личи някога и изобщо да е имала корем. Да ти е жива и здрава дъщеричката и да се наслаждаваш на всеки миг от това пътуване.

Поздрави
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Мацки и аз съм с вас от вчера. Всичко е по план. Вчера съм на около 3л. вода и чай и насила изядох половин ябълка. Днес ще наваксам с течностите.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Пих солта и сега съм на тола вода . Успех !
Дива добре дошла !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И аз стартирах от днес. Сол, кафе, вода + сокове. Соковете са от ябълка и портокал. Засега е ок. Солта подейства, ама тя на мен винаги си действа. Студено ми е....... брррр.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

srundak, добре дошла! Много се радвам на нови попълнения!
Не се гледа часа. Това не е лунна диета, просто ние сме малко вманиачени. :1062

И аз зъзна. :)
Кантарът ме зарадва тази сутрин :1206
Продължавам по план.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено