Привет от мен!Не че по-горе беше някой друг,но дълго се чудих да пиша,или може би не
В Понеделеник имах РД,станах на 30,както една моя приятелка ми каза,имах малък юбилей.Разминах се без празник,подаръци и близки около мен,ма то не че ми е за първа година.И всеки път се чудя защо толкова много нерви и внимание отделям на всичко това,ама пусто сърце хич не ме слуша,а си страда,пък после мен ме боли главата.празник нямах по много причини-две от които отново финансова и това,че Боби беше на път.Беше ми крайно тъпо.А и самия факт,че се падна в Понеделник,т.е работен ден ми беше ясно,че едва ли някой ще ме уважи,но както и да е.Минало-заминало.По интересното беше,че около 10 и нещо вечерта,малко след като започнах да забравям горчилката в устата си-Ивето ми вдигна почти 40 градуса Т

.За по-хубав подарък не бих могла да мечатя

.На следващия ден бяхме при личната,оказа се някакъв вирус,започнах си мое си лечение,с одобрението на личната,но нещата до четвъртък се влошиха тотално.Избиха множество налепи по гърлото и направи ангина,след цяла седмица борба с много висока Т и никакво спане се предадох,сега нещата са вече по-спокойни,но на мен ми се разказа играта.Освен всичко това майка ми трябваше да дойде миналата седмица,за да ходим по доктори.Милата ми майчица се е превила на две и за няколко месеца започна да ходи с патерици.Предисторията е,че миналата година падна от една стълба,съответно в Горна никой не и обърна внимание,пак тогава се възпали и жлъчката и всички си мислеха,че болките са от това,но не би.Сега милата едвам крета.Незнам дали вече не е късно да и се помогне с каквото и да било,та в този ред на мисли,ако Верчето или някой друг скоро са посещавали невролог по София,нека ми пише на лични,че въобще не съм се ориентирала какво ще правим.Та,така мили момичета измина тази седмица-безславно и мъчително,НО МИНА.Анджи беше няколко дни при баба си,та ходеше с нея на работа,чакам я днес или утре да си дойде,че с нея пък ще борим хреми и кашлици ми казаха по телефона.И сега да не ви стане мъчно пак за мен,нееее,вече съм добре и се радвам,че всичко мина,ама на',имала глава да пати.
И сега за да ви разсея малко ще ви разкажа една съвсем друга история.Родителите на баща ми никога не са се разбирали,цял живот живеят в една къща,но в различни части,всеки си беше обособил вход,всеки имаше баня и тоалетна и кухничка,Щура работа,какво точно делят-немога да ви кажа,но преди седмица получиха решението си развод

Дядо ми,който е на 93 вече беше решил,че не иска да е женен за ...жена си

.Сега са официално разведени.Шегата на страна.Той човека отдавна не живее в тази къща,преди няколко години сам реши и отиде в старчески дом във В.Търново,милия не е добре със слуха,а и има куп други болести.Още преди години баба ми се опитваше на всяка цена да ме настройва срещу този човек,но аз бях дете и "слушах"със сърцето си.Когато можех си играе с дядо в двора,а той ми късаше доматче или ми изнасяше сладко от ягоди от мазето.Никога не съм имала нищо против този човек,но времето и разстоянието ни разделиха и не го бях виждала може би 3-4 години.Онзи ден,точно на Рд-то ми звънна телефона и ми се обади една жена от старческия дом,представи се,каза,че дядо не чува добре и неможе да се справи с тела,но иска да ме поздрави за празника,в онзи миг исках земята да се отвори и да пропадна някъде,от срам че толкова години не намерих начин да отида при този човек,да му звънна поне,но изглежда толкова години опити да ме държат настрана от него(баба ми и баща ми)просто бяха успели.Сълзите се търкаляха по бузите ми,а аз нямах никакво обяснение,просто изпитвах неистова мъка,дори сега....Хлипайки попитах как е,има ли нужда от нещо,а жената ми каза,че е добре и иска само адреса ми,за да ми напише писмо....представяте ли си...писмо.Нямам идея какво точно иска да ми каже,но от сърце се надявам да иска просто да възобновим нашите отношения,а не да ме занимава с техните глупости.И вярвам,че ще е така.Просто си мисля,че неговото обаждане беше най-истинския подарък за рожденият ми ден.
Много писах май,но няма да чета,защото най-вероятно ще изтрия всичко и ще напиша 2-3 реда,както обикновено.
Желая на всички работещи днес-една прекрасна почивка утре