Хей, здравейте вече по-официално

, че от тел-а много трудно се пише. Такъв студ набрах на стадиона в с. Требич..... не стига, че паднахме, ами и дъжд ни наваля... абе кво да се прави?!

Ще си гледам снимките на
Верката и синьото гръцко море и ще се топля от спомени, спомени...... прекрасно е, че и тях ги има. Освен това вече е време да посрещнем есента. Предпочитам да не закъснява, защото това се отразява и на зимата и накрая март месец вместо да се пробуждаме за нов живот и пролет, слагаме пак апреските

.
Декс, честит ви Мяучо!

Надявам се той да е щастлив с вас... защото в обратното съм сигурна. Но понякога, ние хората, не си даваме сметка какво причиняваме на домашните любимци. При нас пък имената на котките си бяха бая мислени

...... особено това на Арти е съставено от буквите на 2 любими ТВ героя, нищо че звучи другояче. Като прочетох за минералните бани, на които сте били, и направо ми се прищя да скокваме и ние на топла вода и басейн...... Вече наистина много ми се ходи на такова място.
Ver написа:dexter написа:...от другата седмица започваме ремонт на кухнята, за което още не съм готова да говоря...

Няма какво да се говори, това е достатъчно

Човек никога не е готов за ремонт на кухня/баня
Даааааа, и на мен 1 живот не ми стига за настройка

..... Виждам проблемите и при нас в хола и терасата към него. Дори знам какво искам да постигна, но в никакъв случай не искам да си го причиня....... Не мога!!!

Честно казано не живея за това да робувам на къщи и апартаменти..... Та на вас пожелавам.... възможно най-малко дертове или пък възможно най-малко да им се впрягаш!
Леле..... от утре стартира първата седмица с 5 учебни дни

..... случват се нещата при нас, ама...... едно ми е никакво такова. Искам да променя нещо. Да направя нещо. Пък нищо не правя по въпроса... Знам ли, сигурно не го искам достатъчно силно.
Въпрос към дамите, които са около 40 +/-

. Напоследък забелязвам, че цикълът ми се скъсява - примерно вече е с продължителност 5-6 дена, а не 7-8, както е било преди. И освен това е и по-оскъден откъм кървене... Мисля си, че е обвързано с възрастта. Та затова питам дали и при някоя от вас се наблюдава такова нещо.
Ами айде - спокоен неделен следобяд!!! Аз днес

мисля да поработя върху забуксувалия ми проект за нов блог и сайт

... Признавам си, че последните 2 седмици бях замразила работата си по него къде заради това, че пътувахме, къде и поради началото на учебната и новия режим в ежедневието, но най-много заради това, че съм на същия препъникамък, до който стигнах някъде първата седмица от септември и все още нямам решение за него. Днес ще ползвам "консултански" услуги на професионален програмист

..... знаете кой.... досега се блъсках сама, но вече и аз се предавам.

.