Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Булка Марулка

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от Булка Марулка »

Елис :922
Сладуранка (нали може вместо Сладка Дебеланка?) три-четири ... няма значение. Те и Мускетарите са били само трима и един в проект, ама виж какви работи свършиха :mrgreen: Само не се зтатривай, моля те! Че ние с теб ако изчезнем, с оглед какви кг борим значи работата ще е много сериозна :222
Давай само така :326

Аз днес съм протеинка. Малко наруших, че ... абе пържих си нещичко :1028 и го залях с много кисело мляко. Ми от един месец ми се яде! И да не се затрия и аз викам ще си направя. Та протеина ми е киселото мляко с копър и чесън вътре. У-хааа. На всичко отгоре вечерях не планирано много късно. После направих 30 мин разходка да ми олекне, но още ми тежи. Та затова вместо да си легна кукнах във форума да философствам.
Хайде лека ви и успешен утрешен ден!
Ще си казваме ли кой какво яде? Малко като идеи да бъде. На мен не ми пречи. Нещо против?
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Добро утро! Едва не се затрих след вчерашния плодов. Резултата е добър - сега съм килограмите точно след детокса. :1216 Аз нямам нищо против да пишем какво сме яли. Марулке, наричай ме както ти харесва. И аз имам дни, в които нарушавам, но си добавям по една четворка след края на диетата след всяко прегрешение. :oops:
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Момичета,според мен също е добре да споделяте какво сте хапвали за съответния ден,така ще черпите идеи една от друга.Давайте само така :524
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Тогава давам отчет:
закуска - голяма ябълка
обяд - две пържени яйца в съвсем малко олио + салата домати и краставици + 1 филийка хляб Бонус
вечеря - едно яйце със същата салата
Булка Марулка

Закуската ми е една и съща на мен. Само кафе, но пък нес със захар и сметана. Рядко ми се яде каквото и да било.
Обядът ми беше царевица с масло. Дребосъка не пожела да идем до магазина за слата, а не се подготвих от вера. Вечеря - царевица със салата домати и краставици.
И аз съм на килограмите след детокса и ме хваща яд вече като я видя тази цифра на кантара. Сякаш няма да се махне никога!
Булка Марулка

Добър ден :922
Бутнах аз някакви грамчета, ама колкото да си повдигна настроението.
Днес съм на въглехидрати. Вечерята е ясна - правих кекс. Обаче обяда още е тъмна Индия, а вече съм гладна. Май ще е филия с лютеница или нещо подобно.
Къде сте?
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Здравейте и от мен :)
С някой се познаваме с други не,но както се вика за общото благо сме се събрали.Надявам се да съм по редовна в писането и да се подкрепяме.
Не съм писала от много време,ама аз не съм и влизала във форума.
Цяла зима се угоявах като коледно прасенце и сега се напъвам да свалям.Каквото бях постигнала преди от детоксикациите и миналото лято отиде по дяволите,но при мен нервите така действат.
Важното е че се стреснах и се взех в ръце.Май месец си направих детокса и сега съм на 90 дневната.Днес ми е 8-ми ден,плодов.
Започнах на 27,за втори път започвам диетата и се надявам този път да я изкарам и да постигна нужните резултати :)
Направих си днес една опростена таблица в която си пиша какво ям в отделните дни,защото предишния път ми се случваше да объркам дните.
Булка Марулка

mimi the elefant дали не си останахме само двете? Радвам се, че се записа да си бъдем опора! На мен днес ми е първият воден ден и ... УМИРАМ ОТ ГЛАД :221 Не, не е толкова зле! Просто сега сложих вечерята на семейството, направих им салатата, сложих им кебапчетата ... Абе слюноотделям активно и стомахчето застърга звучна песен :mrgreen:
Ще вървим заедно в дните. Утре и ти си на протеин :524 Обаче ти си много напред в борбата като цяло, като гледам лентичката. Успех :922
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Хич не ми гледай лентичката,оставила съм я нарочно,за да ме хваща срам.Иначе пак от тия кила тръгвам,но много хляб има да НЕ ям докато ги стигна показаните.
На мен предишния път най-ми бяха водните,че не ми се налагаше да мисля какво трябва да ям :221
Булка Марулка

Мими :lol: Изкарах го аз водния. Без прегрешение. Резултата е само -800 гр. слабо ми се вижда, ама колкото-толкова. Вече съм с кафето и обмислям обяда :mrgreen: От както съм почнала не съм яла месо. Просто не ми се ядеше. Протеина ги карах на яйца и млечни продукти. Сега обаче ми се прокрадва глад за пържолка. Още не съм решила какво ще ям.
pepa777

Мнение от pepa777 »

Не сте сами аз ви чета и така се чувствам по добре като знам, че не сме само ние на диетата. Нямам много време да пиша, имам си едно малко бебенце, което запълва цялото време, но ви чета и ми давате кураж. :940 На нас с мъжа ми днес ни е първия воден ден - засега върви добре. :922 Като резултати сме доволни, аз от 71 сега съм на 66, а той от 101 сега 94. Имаме си и много прегрешения, но все пак е по-добре от преди. Успех!!! Ще пиша пак, когато малката спи. :954 :954 :954
Публикувай отговор