Ееее, я какво яко вълнение има в тази тема

! Браво на всички момичета, които с ентусиазъм посрещат предизвикателството на диетата!

УСПЕХ е думичката, макар да звучи суховато, но именно това искам да ви пожелая! Ще ми се колкото се може повече хора да са щастливи от резултатите, които получават като следствие на положения труд!
Определено не вярвах баш Зорита да я видя тук

- това вече е изненада! Ама и
Дани си знае как да я подхване (даже и рима се получи

).
Зоричка, мен ако питаш и като те гледам как не ти се захваща, по-добре страртирай от днес, от сега! Щото до утре ще измислиш още 100 опрвдания и никога няма да почнеш! Странно, но на мен си ми харесваш такава, каквато си си в момента!

Някакси съм свикнала да виждам само собственото си неоформено и дебело тяло и да не ми прави впечатление, че някой друг имал излишни килограми. Дотолкова съм се фокусирала, че аз съм дебела и не изглеждам добре, че не виждам друго. Ти си знаеш защо почваш диетата и какво искаш да постигнеш! В крайна сметка, това си е един не лош начин на хранене, който освен намалените килограми, носи и ползи в изграждане на хранителните навици, т.е. вид дисциплина. Така го приеми и съм сигурна, че няма да ти е трудно.
Иначе и аз съм се омързеливяла - детокси не съм правила от доста време - писнаха ми! За диети повече не искам да чувам, но винаги бих подкрепила сериозните хора, като вас момичета, които почнахте и правите този режим - обожавам да чета за хора, които нямат оправдания!!!
Мърмори написа:Здрасти Пепи! Имаш моите адмирации за това, че си успяла да приобщиш и половинката за това благо дело, повярвай ми малко жени успяват!

Постигнали сте страхотни резултати, браво!
От колко време спазвате диетата?
Ето отговора:
Така че, Пепа трябва да отчита днес един месец

!