Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от Мърмори »

Здрасти Пепи! Имаш моите адмирации за това, че си успяла да приобщиш и половинката за това благо дело, повярвай ми малко жени успяват! :326 Постигнали сте страхотни резултати, браво! От колко време спазвате диетата? Ще се радвам да споделяш и ти опит, когато имаш време, защото всеки написан пост е опора за останалите.
Булке, бравос ! Много ми е готино като чета, че имаш резултати! Наистина. Кураж и продължавай все така упорито!
Дани, мила ми дружке, на теб какво да кажа- знаем се от 100 години, знаем, че и двете можем, но точно в момента ти си ми за пример. Дерзай, няма начин да не се получи- нали знаеш освен упоритост се иска и двойна доза инат, а това така добре ни се отдава.... :1209
Дебеланке, радвам се да те видя и теб, беше ни позарязала май... :1058
Мими, хайде да отсрамиш варненските дебеланки, че мен нещо ме е размързяло- всеки ден си казвам "Мамка му, ТРЯБВА да отслабна" обаче нещо "защото"-то хич го няма. Абе търтей велик! Такава мърда съм станала, че ми идва да се застрелям. Все някой ден ще ми се получи де, аз упорито си чакам музата дотогава.
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Аз днес имам малки прегрешения.
Не нещо фатално и смъртоносно,но факт.
Смесих всички възможни белтъци в малки количества естествено и си правих сл.закуска с банан.Сутринта пак с банан закусих.
Знам,че не трябва,ама няколко дни само череши и вече ми става лошо(от две места ми донесоха)Ябълките на цената на бананите,че и по скъпи и на нищо не приличат,а дини още нямам доверие да взимам,а и са сякаш скъпи още.
Та това от мен на обед смесих две хапки пилешко месо,кашкавал и риба :222 (почиствах хладилника.
А за вечеря сирене,мляко и яйца,че и малко брашанце(правих запеканка с тиквички).
Иначе от 23.05 когато започнах детокса съм яла само два пъти хляб.В неделя преди да започна 90 дневната и на един от белтъчните се отпуснах малко.
За сега съм -4.400 кг.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Браво момичета, радвам се за вас! Тук съм и ви чета, но съм в депресия и за това не пиша.
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Оооо, Мърмори :222 :922
На мен пък въглехидратните дни са ми най-силни и колкото повече ям в тях, толкова повече свалям. Много ми е странно, защото се притеснявах, а се оказа обратно. И то като ям тесто - милинки, рогчета, кекс ... В другите дни ако не сваля, то във въглехидратния ще смъкна.
Сладуранке, я се издай защо си депресирана? Виждам, че не мърдаш лентичката. Има ли общо? :922

Забравих: папкал бъркани яйца със домати и краставица.
Утре - ориз със зеленчуци и салата.
mimi the elefant

Аз съм намислила за утре да съм на боб вечерта,а за обяд грах и царевица. :1216
danid
Философска система

Мнение от danid »

Зорита,

Гледах снимките и не те харесвам така да знаеш. Хвърлям ти ръкавицата. Аз днес съм в ден 3 на тази диета - не искаш ли да се прежалиш и ти. С теб ми се състезава най-много :329. Помисли си и те чакам с нетърпение :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте, днес съм на плодов и ям любимия си плод - ДИНЯ! Надявам се любимата ми диня да ми помогне малко за депресията. Вие как сте? Аз си стоя на същите кила и не мърдам.
mimi the elefant

Днес съм на ябълки,задушен зеленчуков бъркоч с грах и царевица,а за вечеря боб.
Изненадващо след вчера съм -100 гр :plezya se
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Писах, писах и ... си го затрих сама :mrgreen:

Морген! :954
Аз снощи вечерях много късно, по ред причини, и резултата е на лице - качила съм половин килограм, ама няма да си мръдна лентичката :plezya se Менюто си беше ориз със зеленчуци и салата домати и краставица. С мноУ лук! :1028
Днес ми е въглехидратен. Не знам какво ще ям! Хвърлила съм оЧо на едни закуски, ама са ми далеко да помъкна децата и да ходя да си взема, а мъжо има задачи и не може да ми донесе ... Абе увисвам от всякъде. Вероятно ще си направя сандвичи на пресата - 2 филии хляб, между тях много малко масло, резен домат и риган. Вкусутия. За вечеря меденки от мама :mrgreen: или сладко бисквитено руло от мъжа ми :1215 Толкова пишман готвач е и така на магия го направи, че ме е страх да го опитам честно казано :222
Сладуранке-дебеланке! Аз също имах една седмица, в която не мръднах и йота надолу. За сметка на това си подмятах половин-един кг на горе и обратно. Не се отказвай, ще започнеш да сваляш. Да перифразирам един любим актьор - посрещни депресията с налудничава усмивка, за да се уплаши и да избяга :1209 Повечето дни на задържане са минали, скоро ще започнеш да сваляш :524
Приятен и отслабващ ден Мърмори :1129 Идвай тук! Я виж каква хубава компания сме! Да не казвам колко сме скромни :1098

Ох, аз добре, че не съм приказлива ... Един пост - една страница.
Успех и настроение момичета и момчета :922
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хехе, че то как да не дойде човек при такива любезни покани!
Дани, да не мислиш, че аз се харесвам така? На, ама и не правя нищо по въпроса. И всъщност днес докато си пиех кафето усетих огромно желание за цялостна промяна- във външния вид, в поведението ми, в начина ми на живот...Много странно ми стана...Като някакъв порив беше...
Така че, приемам предизвикателството ти! Утре ще се претегля и ще ти пратя мерки и теглилки на ЛС. Така де, да спазим правилата на състезанието. ОБАЧЕ- трябва да се въоръжите с много здрави нерви и биволско търпение, защото ще имам вероятно доста въпроси.
Първият е: днес до тук съм на една ябълка. С какво да продължа? Или да си започна направо от утре?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ееее, я какво яко вълнение има в тази тема :954 :954 ! Браво на всички момичета, които с ентусиазъм посрещат предизвикателството на диетата! :326 :326 УСПЕХ е думичката, макар да звучи суховато, но именно това искам да ви пожелая! Ще ми се колкото се може повече хора да са щастливи от резултатите, които получават като следствие на положения труд!

Определено не вярвах баш Зорита да я видя тук :1062 :1062 - това вече е изненада! Ама и Дани си знае как да я подхване (даже и рима се получи :1062 ). Зоричка, мен ако питаш и като те гледам как не ти се захваща, по-добре страртирай от днес, от сега! Щото до утре ще измислиш още 100 опрвдания и никога няма да почнеш! Странно, но на мен си ми харесваш такава, каквато си си в момента! :954 Някакси съм свикнала да виждам само собственото си неоформено и дебело тяло и да не ми прави впечатление, че някой друг имал излишни килограми. Дотолкова съм се фокусирала, че аз съм дебела и не изглеждам добре, че не виждам друго. Ти си знаеш защо почваш диетата и какво искаш да постигнеш! В крайна сметка, това си е един не лош начин на хранене, който освен намалените килограми, носи и ползи в изграждане на хранителните навици, т.е. вид дисциплина. Така го приеми и съм сигурна, че няма да ти е трудно.

Иначе и аз съм се омързеливяла - детокси не съм правила от доста време - писнаха ми! За диети повече не искам да чувам, но винаги бих подкрепила сериозните хора, като вас момичета, които почнахте и правите този режим - обожавам да чета за хора, които нямат оправдания!!! :923 :923
Мърмори написа:Здрасти Пепи! Имаш моите адмирации за това, че си успяла да приобщиш и половинката за това благо дело, повярвай ми малко жени успяват! :326 Постигнали сте страхотни резултати, браво! От колко време спазвате диетата?
Ето отговора:
pepa777 написа:Здравейте и ние с моя мъж сме на диетата от 07.05 - досега сме свалили по около-5 кг. И на нас днес ни е въглихидратен ден. Правим диетата за втори път. Пожелавам ви успех. :954 :954 :954

Така че, Пепа трябва да отчита днес един месец :222 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор