danid написа:Вярно много сте изписали.
И така, първото завъртане не е много успешно, но щом Зори е приела хвърлената ръкавица ставам сериозна.
Имам вече нейните мерки, ще добавя и моите и от вчера броим 90 дни.
За протокола да кажа, че и аз си я харесвам Зори, ама не бях виждала снимки от онези на стълбите на училището и се изненадах. А че и двете сме били доста по-зле всички знаем. Надявам си никой никога да не изглежда така, както ние през далечната 2008 година. Аз не успях много, но при Зори имаше поразителна промяна. Нека тя продължи и за двете ни.
Дани, много си права за всичко. Както казах, аз самата не мога да се понасям вече- от миналото лято досега имам качени 8-9 кг.Незнам как стана- хвана ме мързела, детоксвах все по-рядко, ПОД не съм правила от 100 години...неусетно се качиха. И всеки ден,докато се чудя какво да облека продължавам да се мразя, защото ми стават само една малка част от дрехите. Но аз инато отказвам да си купя по-големи. Даже малките ми стоят в гардероба,нищо, че не ги нося. Споменах вчера , че имах внезапен порив за промяна и точно същия ден Дани ме предизвика, някак просто се появи в подходящия момент. Винаги съм твърдяла, че не мога да спазвам диети и всяко едно ограничение ме прави нервна и ми създава дискомфорт. И дори не мога още да си повярвам, че започнах. Но истината е, че никак не ми ет трудно. След няколко дена мисля, че ще съм съвсем ОК.
Дани, стягай си задника, защото имам намерение да те размажа в това съревнование!