Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
mimi the elefant

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от mimi the elefant »

Здравейте и от мен :1216 и аз съм на въглехидрати днес.
Закусих с една голяма ябълка
На обед хапнах хляб с 5,6 маслини 1/2 краставица и 1 домата
Видя ми се малко и опрасках едни крекери+ две бишкоти :423 не казвайте на никой.
За вечеря съм замесила тесто и ще правя пици+салата.
Хванала съм се да чистя едни череши за конфитюр,може и да го опитам :955
Това за сега от мен,за съвет към Мърмори сигурно е късно,но ако си е още на ябълката да си хапне нещо белтъчно,по възможност без да смесва.Ако правиш салатка предполагам,че знаеш че някой продукти се изключват,защото спадат към варивата.
pepa777

Мнение от pepa777 »

Здравейте на всички, Чери го е написала, ние с мъжа ми сме от един месец вече на диетата. Днес не сме се мерили, но те килограмите варират, както знаете, но около 5 кг аз, а той 6. Нямам време за много писане, защото бебето и сега пищи, а през другото време трябва и друга работа да си върша. Миналия път когато бяхме на диетата той отслабна повече първия месец, сега по-малко, може би някъде грешим, но аз съм доволна и на това. Наистина е трудно да се накарат мъжете, но някакси успях, той сам вижда, че не се чувства добре когато е по пълен. :954 :954 :954 Благодаря че ви има, много ми харесва този форум!!!
mimi the elefant

Гъбите за кой ден са подходящи?Има ли ограничение?
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

mimi the elefant написа:Гъбите за кой ден са подходящи?Има ли ограничение?
Това и на мен ми е много любопитен въпрос! До сега се лишавам от тях, но много ги обичам. Останала съм с впечатление, че са предимно белтъчна храна, но не съм сигурна в кой ден мога да ги консумирам, дали наистина в белтъчният?

Аз съм режимна - ММ ми донесе лелеяните закуски, хапнах ги и 2 часа обикалях, та вярвам, че съм ги изразходила. Вечерята - малко от онова страшното руло и малко меденка, а после и шоколад :954
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ами ей ме на-къде на майтап,къде на истина-започнах. Хич не беше трудно. На обяд изядох едно кисело мляко, към 16 ч филийка черен хляб с масло и кашкавал, а за вечеря -пилешка пържола и салата от домати и краставици. Към нея прибавих и няколко маслини. Дали не сбърках с тях? :1044 И преди бях питала, и още не мога да проумея защо в протеиновия ден е разрешен и хляб- нали идеята е да не се смесват... :1044 Сега отивам да чета утре какво мога да ям. Ама като гледам какви сладкиши спрягате, какви закусчици, да ви се чуди човек вие на диета ли сте или на банкет...И отслабвате на всичкото тогоре. :1044 Странна работа е тая работа :1044
Черита, благодаря за пожеланията. А ти изглеждаш страхотно и изобщо не ми говори нищо за безформени телеса- в онзи розов екип изглеждаше перфектно-спортна мацка! :922
Булка Марулка

Хммм,. май ще пускате снимките и на нас :D
Зори, днес си на бобови- ориз, боб, грах, леща, картофи... И пак е разрешена филийка хляб на обяд. Защо е разрешена - не знам :lol:
Аз днес не мога да отчета минус. Вчера преживях много силен стрес, а тези моменти на мен ми действат надебеляващо и без храна. Де да бях като нормалните хора да си слабея при стрес, до сега щях да съм като от Освиенцим.
Аз съм на плодчета. Една комшийка донесе череши от двора на техни приятели. Ще ги уважа подобаващо.
mimi the elefant

Аз гъбки ям редовно.Въпросът ми беше по повод публикувана диета за отслабване с гъби и там пишеше че били протеинови,а аз си ги хапвам във всички дни.Маслини също ям редовно.За филийката хляб и аз не знам,но по принцип съм ограничила хляба и до сега само веднъж на белтъчен ден съм яла и каквото тестено хапна във въглехидратен.
Днес съм на плодове,но нещо ми липсва воля да изкарам цял ден на плодове и си хапвам фъстъчки в момента(за срамотиите и печени даже :423 )
По повод на стреса и аз бих била щастлива ако ми действаше като на повече хора,но уви дебелея си ако ще и само да гледам храната :126
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Аз съм преди цикъл и съм неудържима. Винаги преди цикъл се подувам неимоверно много и ям каквото ми попадне. Кажете как да се овладея?
Булка Марулка

Сладуранке, аз съм като теб преди цикъл. Скоро ще ме затресе вълната. Освен на воля, на друо до сега не съм разчитала, което далеч не означава, че ми се е получавало! Не се тревожи, имаше една мисъл "Успях не защото имам воля, а защото съм последователна". Мисля, че е на създателката на Системата -60 и ми звучи много разумно.
Между другото и на мен днес ми се яде неудържимо много. Майка ми сподели същото. Да не ни влияе нещо свише :mrgreen: Обаче ще скоча до магазина да разнообразя плода със сурови ядки.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Вярно много сте изписали.

И така, първото завъртане не е много успешно, но щом Зори е приела хвърлената ръкавица ставам сериозна.

Имам вече нейните мерки, ще добавя и моите и от вчера броим 90 дни.

За протокола да кажа, че и аз си я харесвам Зори, ама не бях виждала снимки от онези на стълбите на училището и се изненадах. А че и двете сме били доста по-зле всички знаем. Надявам си никой никога да не изглежда така, както ние през далечната 2008 година. Аз не успях много, но при Зори имаше поразителна промяна. Нека тя продължи и за двете ни.

За мен гъбите и маслините могат да се включват и в трите дни, а в четвъртия аз ям и зеленчуци, не само плодове, даже си овкусявам салатите и пак има ефект.

Успех на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

danid написа:Вярно много сте изписали.

И така, първото завъртане не е много успешно, но щом Зори е приела хвърлената ръкавица ставам сериозна.

Имам вече нейните мерки, ще добавя и моите и от вчера броим 90 дни.

За протокола да кажа, че и аз си я харесвам Зори, ама не бях виждала снимки от онези на стълбите на училището и се изненадах. А че и двете сме били доста по-зле всички знаем. Надявам си никой никога да не изглежда така, както ние през далечната 2008 година. Аз не успях много, но при Зори имаше поразителна промяна. Нека тя продължи и за двете ни.
Дани, много си права за всичко. Както казах, аз самата не мога да се понасям вече- от миналото лято досега имам качени 8-9 кг.Незнам как стана- хвана ме мързела, детоксвах все по-рядко, ПОД не съм правила от 100 години...неусетно се качиха. И всеки ден,докато се чудя какво да облека продължавам да се мразя, защото ми стават само една малка част от дрехите. Но аз инато отказвам да си купя по-големи. Даже малките ми стоят в гардероба,нищо, че не ги нося. Споменах вчера , че имах внезапен порив за промяна и точно същия ден Дани ме предизвика, някак просто се появи в подходящия момент. Винаги съм твърдяла, че не мога да спазвам диети и всяко едно ограничение ме прави нервна и ми създава дискомфорт. И дори не мога още да си повярвам, че започнах. Но истината е, че никак не ми ет трудно. След няколко дена мисля, че ще съм съвсем ОК.

Дани, стягай си задника, защото имам намерение да те размажа в това съревнование! :1055 :1055 :1055 :221
Публикувай отговор