На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от cchery »

bubalina написа:На работа съм :423 ,ама не мога да се стърпя да кажа-АХ,КАК ОБИЧАМ ПОЛОВИ ДНИ! :1133
И аз искам ОТПУСКАААААА :328
Егати, добре че ме светнахте, въобще не се сетих що е това "полов" ден на всички домакински задължения..... Аз си го тълкувам.... по старому :955 :955 :955 :955
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

cchery написа:
bubalina написа:На работа съм :423 ,ама не мога да се стърпя да кажа-АХ,КАК ОБИЧАМ ПОЛОВИ ДНИ! :1133
И аз искам ОТПУСКАААААА :328
Егати, добре че ме светнахте, въобще не се сетих що е това "полов" ден на всички домакински задължения..... Аз си го тълкувам.... по старому :955 :955 :955 :955
Ех ,Черита две сме недоразбрали и талкували по старому :221 :1140
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Полов ден - за_бавам работата и отивам да спя :plezya se :plezya se :plezya se
Чери,Фюти,то и по старому не е лошо :1047
Ехааааа,само като си помисля... :oops: :oops: :oops: :1140 :1140 :1140
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Смехурко, да, и в "Часът..." съм си вихрогонче, както и в бг-мама, и в дир-а :plezya se
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Мари-Жоли

Мнение от Мари-Жоли »

Сърдечен поздрав от мен за всички вас! :954 - The first cut is the deеpest...
Липсвате ми, но наистина време не ми остава за писане, а доста често си представям как ще напиша нещичко... Имам толкова теми, които съм си наумила... ;)
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Mrav4o написа:
vihrogonche написа:Мравчо, обожавам такива коне като в твоя подпис - волни и свободни, силни и живи (ех, ако можех да съм дива кобилка! - нищо де, нали съм конче-вихрогонче, засега и това ме устройва)
Аз не съм много запалена по конете, но тази снимка много ми хареса.
Твоя ник е запазена марка и си е за теб, предстаава си да се пишеш "кобилата" или кобилчето"... някак не върви. :1062
Я да те питам, ти и в "Часът..." си под този ник нейм нали? Ако е така, съм те срещала там :)
vihrogonche написа:Смехурко, да, и в "Часът..." съм си вихрогонче, както и в бг-мама, и в дир-а :plezya se
Вихрогонче, кой за кого си мисли :1062 :222
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Мари-Жоли написа:Сърдечен поздрав от мен за всички вас! :954 - The first cut is the deеpest...
Липсвате ми, но наистина време не ми остава за писане, а доста често си представям как ще напиша нещичко... Имам толкова теми, които съм си наумила... ;)
Благодаря ти за поздрава :329 Нажна песен.
Като ти прочетах поста, същите мисли ми минават, когато не ви пиша известно време.
КОгато можеш наминавай, а сега от мен имаш :923 :923 :923 :329
Mrav4o

Мнение от Mrav4o »

Сега вече да ви кажа Добро утро :222
Лек и усмихнат ден, много слънчев и приятен ви пожелавам.
КОйто обича чисто черно кафе:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... PkjEfLELQd[/img]

И за тези, които обичат с мляко:
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... jnS9I-An5V[/img]

Аз тази сутрин си имам компания. Синът ми в 5:52 бе с отворени очи. ПОсле като видя татко си, само в него иска, а като тръгна голям рев.
Вчера ходихме на консултация, а на мен ми махнаха конеца.
МАлкия е 10,600 и 83см, а преди е 3-4 мес е бил 11кг и 80см - малко дупито му е изтъняло :221
Биха му и ваксина, ама не знам дали ще има последствия, дано да не вдигне Т, пък ако вдигне ще я смъкнем :222
Това е от мен за сега, няма при нас нещо ново.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехооооооооооооо, бандитките...... ми кеде сте, бре?!?! Аз се наработих и сега отивам да си прибера колета от майка на гарата. Очаквам пресни и истински краставички в него, както и от нейните картофи...... Мммммммм, вкусотия! Снощи крещях с пълно сило на концерта, но така и не си изгубих гласа :221 :221 . Само слуха, защото звукът беше адски висок. Но... това са те концертите...... :329 :329 :329
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,момичета!
Не съм ви забравила,но нещо не ми е настроение и не искам да развалям тук нещата.
Малкият в събота падна от колелото ,разби си устичката и вътре и вън.Преди това ми кашляше,почна да вдига т от събота,уж беше почнал да се пооправя.
Дали стресът от падане:защото беше мноого сериозно:може да се е отразил инфекцията да се е задълбочила.Пък не кашля :1044
Оф,объркана съм,моля да ми простите,вие си говорите за отпуски!
Но с кварталните мами просто не мога да говоря по такива въпроси.
Отново ви моля да ме извините :329
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

valrus написа:Здравейте,момичета!
Не съм ви забравила,но нещо не ми е настроение и не искам да развалям тук нещата.
Малкият в събота падна от колелото ,разби си устичката и вътре и вън.Преди това ми кашляше,почна да вдига т от събота,уж беше почнал да се пооправя.
Дали стресът от падане:защото беше мноого сериозно:може да се е отразил инфекцията да се е задълбочила.Пък не кашля :1044
Оф,объркана съм,моля да ми простите,вие си говорите за отпуски!
Но с кварталните мами просто не мога да говоря по такива въпроси.
Отново ви моля да ме извините :329
Ей, ей, ей, ей, ей! Какви са тези извинения?! Фюти и тя - "да не ви занимавам..." Ами занимавайте ни, де! Ние, ако не искаме да се занимаваме, можем да попрескочим някой и друг пост, нали?
Какво става с кашлицата, някой преслуша ли го? Я разкажи по-спокойно, сподели...
:923 :923 :923 :923 :923
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Заключено