Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Подфорум за здраве и живот чрез хранителни режими и диети
Публикувай отговор
Sladka Debelanka

Re: Диетата BAD CAT (90 дневна диета)

Мнение от Sladka Debelanka »

От утре се взимам в ръце - цикъл не цикъл това е! Казах го!!! Можете да ми се карате мнооого!!!

Днес съм на плодов, защото сметнах за начало на диетата 01.06.2013. От сега замислям утрешния обяд - салата домати и краставици, със сирене, малко кашкавал и печени чушки! Ох как припадам за такава салата само ммммммммммм :1209 За вечеря мисля да е Активия. Май си пиша сама :328
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

И аз съм днес на плодов. Засега е добре, повече съм жадна, отколкото гладна. Но след малко отивам да готвя тиквички с чесън и копър ииииии.......няма да им се дам :1046
Айде, утре повече, че тъкмо изгоних домочадието по разходки, да си оправя къщата на спокойствие.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Зорита, още не вярвам, че се нави! :) :) :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Стягам се Зори, няма да се давам, че кантара беше жесток с мен тази сутрин - 82, а Мария 62. И двете сме качили по 6 кг от свалените за 2-та месеца на 90-дневната зимата.

Проблема е един и същ - знам как, знам че ще стане и отлагам... Но стига вече, да става СЕГА!!!
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Брейййй, оставих ви за няколко дни и хич не сте писали :lol: Аз днес съм на протеин. Вчера ми беше плодов, но се оциклих и ... нищо не съм яла. Сякаш стадо бизони ми подскачаше в корема, та и без храна минах. Само на водичка. И днес като се качих на кантара бях с кило и половина отгоре :955 По-нататък ще видим. Явно пак задържам. Тези дни не са ми най-подходящите за теглене. Обаче вчера ми казаха колко много си личи ефекта от режима :1028
Зори, Дани, възхищавам ви се на търпението да чакате и да не скачате ден през ден на кантара (като мен) :922
Не знам днес какво ще ям. Трябва да излизам и ако обяд ме хване из пътищата сигурно ще изпия някой яйрян и това ще е.
Спечелих и майка ми за режима, харесва и, а и дава резултат.
Лек ден, момичета :922
Sladka Debelanka

Булке, не сме писали, че си пиша сама :( Аз днес съм на плодов (досега на 1 ябълка) и всеки момент трябва да се изцикля и съм подута и като се гледам ми се реве. Купих си половин диня и ще нападам след малко.
Булка Марулка

Добър ден!
Добър деееен! :954 Точно ей такова ми е след 2 чудесни новини - отслабнала съм още малко и май ме взеха на работа :222
Вчера - кашкавал пане и слата за обяд, зелена салата с риба тон за вечеря.
Днес - ориз със зеленчуци за обяд, а за вечеря ... не знам! Ще бъдем на гости, домакинята е на ясно с режима и ще ме изненада с нещо подходящо :954
Слънчев и успешен ден момичета и момчета :922
Sladka Debelanka

Булке, чудесни новини миличка - мноого се радвам за теб :923 Аз съм в чакане на цикъла - би трябвало да ми дойде днес. Хайде да идв3а вече, че сигурно имам 3 литра течности дето съм задържала.Иначе от вчера съм си кажи-речи на същите килца - 200 гр, което за мен след плодов ден е нищо. Отдавам го на факта с цикъла. Пожелавам ви ползотворен ден и пишете по-чесно, че ми е много скучно, пък и мога да прегреша :1058

ЕЕЕЕ, ама много сте лоши - никой не пише! :328
Булка Марулка

Привет! :922
Днес съм на диня.
Вчера за обяд рогчета, за вечеря - понички :1028

И освен динята микс сурови ядки и сушени плодове. :mrgreen:
mimi the elefant

Мнение от mimi the elefant »

Привет :922
Днес и аз на плодове.Сутринта ядна ябълка,на обед 10-тина ягодки,следобед и вечеря по 2 прасковки.М/у другото хапнах и 4 череши :1062
Булке Марулке,честито за хубавите новини.И аз тръпна в очакване за новина за работа,ама нъцки за сега :126
Публикувай отговор