Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
droidd
Философска система

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от droidd »

ellis_stoyanova написа:но аз трудно издържам на такива режими,нямам воля за храната,обичам да си хапвам,а и ми е вкусно и си мисля,че само човек като мен би ме разбрал,но ето,тук съм и ще успея........ :923
Елисче, радвам се че си тук :923 :923 :923
А за хапването напъъъъъълно те разбирам, защото и аз много обичам да си хапвам :oops: и не мога да пазя никакви диети. И точно затова ми допадат детокса и ПОА-а, защото не ги приемам като диета.
Зная, че всичко е за малко и после мога да си хапна пак кавото си поискам :221
Преди малко и аз още като вървях към дома - се почувствах освирепяла от глад.Осъзнах, че е чисто психологическа реакция и един портокал, оправи положението. :1062
Днеска поради студа, реших че мога да облекча малко режима с повечко ориз/ все пак се сдобих с кафяв/ и малко повечко мед от обикновено, жалко че не ти се намира в момента - голям помощник ми е в тези дни.
Верка, Петя/ мама на мария, да не бъркам?/, Цвет благодаря ви :923 , определено се чувствам отговорна да успея след толкова подкрепа :329
мама на мария написа:то не му е ден,според таблицата,но си мился,че е подходящо за захранване
Таблицата не е задължителна за спазване, макар че тогава ефекта е най-голям.За мен по-важно е да го направя един път седмично в удобен за мен ден.
За захранване мисля е добра идея. :1044
Не остана, ще се справим :524
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

droidd написа: Елисче, радвам се че си тук :923 :923 :923
и аз се радвам,дори немога да ти опиша колко,все си намирам оправдания да не правя ПОД,а истината е,че просто нямам воля,ето днес устисках с малки изключения на вечеря,които не ми се коментират,но мисля да започна всяка седмица да правя ПОД,така и няма да ги приемам толкова като ограничение,а просто като дневно меню :955 ,само да споделя,че тъй като кърмя днес нямах особенно кърма,въпреки изпитата течност(чай и вода) :1044 ,както и хапнатите плодове,които обаче неможах да докарам до кило(нямам везна и ги "меря"на око :1028 ,а ориза като никога ми беше вкусен :roll: :fan,май нещо тотално съм се посмела :1069 , като цяло смея да обява днешния ПОД за упешен :1128
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

ДобрЮтро !!!
Рано се излюпих, още в 4ч., но цяла нощ, въпреки мощното снаряжение - умрях от студ :1150 :1150 :1150
Сега отчета. Течностите бяха на 1/2 от друг път.Както вече споменах, бях завишила количеството на ориза и плодовете, заради студа - но не помогна. :1062 И за вечеря ,от лиготия и глезотия :oops: :oops: :oops: , по никое време, хапнах 2 лъжичища безсолна извара./домързя ме да си правя салата :oops: / :128
Резултатът е -700гр., но за мен това е добре, защото целта ми вече е само да поддържам килограми и да си давам почивка на организма.
Замислям се и за някакъв друг вид разтоварване, за студеното време, но не мога да го измисля. :1044
Някой да има идеи ?
Чакам отчети и желая успех на днешните Оризантки :524 :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

И един поздрав от мен, за да ви е лек и позитивен деня :923 :329

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Браво Диде :326 Виждам, че си успяла :)
Аз, както можеше да се предположи не направих нищо вчера :1062
Но нали те ПОДкрепях, това е доста енергоемко да знаеш! :221 :923
П.П. Дали да споменавам изобщо, че от известно време на десктопа си си имам снимка на Aurora Borealis (Северно сияние)?! :524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ver написа:Но нали те ПОДкрепях
:524 :923
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Въпреки лекото отклонение вчера днес съм 2 кила надолу :shock: :shock: :shock: дори не повярвах на очите си,остава сега да се опитам да задържа резултата,нямам думи :1139
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
мама на мария

Мнение от мама на мария »

Привет момичета,аз днес ПОД.За сега е успешно , дано да довечера да е така.Да ви кажа честно изобщо не съм и предполагала,че кафявия ориз с канела и мед,ще е толкова вкусен.Както вече писах в другата темичка и дъщеря ми се включи в хапването.успешно си раделихме порцията.Лошото обаче беше,че го изтървах и водата беше извряла...така,че с течностите съм назад.
Сега да имаше един читам кантар да се претегля..дано поне да съм с 1-2 кила по-надолу..Не губя кораж и се надявам след 4-5 детокса и 4-5 ПОД,и това да стане и най-после да се отърва от малко кг. и см.
НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА,КОИТО КАТО МЕН ПОД-ват, ДНЕС ИМ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО,УСПЕХИ И ОЩЕ СВАЛЕНИ КГ И СМ.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:Въпреки лекото отклонение вчера днес съм 2 кила надолу :shock: :shock: :shock: дори не повярвах на очите си,остава сега да се опитам да задържа резултата,нямам думи :1139
droidd написа:ДобрЮтро !!!
Рано се излюпих, още в 4ч., но цяла нощ, въпреки мощното снаряжение - умрях от студ :1150 :1150 :1150
Сега отчета. Течностите бяха на 1/2 от друг път.Както вече споменах, бях завишила количеството на ориза и плодовете, заради студа - но не помогна. :1062 И за вечеря ,от лиготия и глезотия :oops: :oops: :oops: , по никое време, хапнах 2 лъжичища безсолна извара./домързя ме да си правя салата :oops: / :128
Резултатът е -700гр., но за мен това е добре, защото целта ми вече е само да поддържам килограми и да си давам почивка на организма.
Замислям се и за някакъв друг вид разтоварване, за студеното време, но не мога да го измисля. :1044
Някой да има идеи ?
Чакам отчети и желая успех на днешните Оризантки :524 :923
Eлис, Диде, браво момичета!!!! Супер е като чета, че сме толкова много и заедно! :923 :923 :923

Дидка, и аз мисля, че ти няма накъде да свялаш повече. А що се отнася до поддържането на кг, това наистина е страхотен метод. От друга страна.... ако не ти се прави постоянно, защото задържаш константно килограмите, можеш да минеш към една по-крайна фаза на ДЕТОКСА, а имено да го правиш по 2-3 годишно и да включваш ПОД при нужда. Лично на мен, това ми е стремежа. Да достигна отпималните килограми, да ги задържа отново чрез ДЕТОКС и ПОД и после.... да оставя организма ми на спокойствие и силна, но не трупаща килограми храна! :221 :221

Елисче, ти верно си герой! Я виж какви страхотни резултати. Ми ти може само с ПОД да минеш щом така добре ти се отразява! :326 :326

Петя, успех и на тебе днес! Ще се справиш! Ще ме навиете накрая да си купя и аз кафяв ориз значи :1053 :1053 :D .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Чери,и аз неможах да повярвам,по принцип до сега винаги съм сваляла много бързо килцата,а и да си призная моя основен и многоооо голям проблем е ХЛЯБА,ама многото хляб,за една вечеря например изяждам най-малко 3-4 филии :oops: и от там идва проблема,обичам много тестени неща и не се ограничавам в яденето им,но ето че дори един единствен ден без тях ми "струва" 2 страхотни килограма в минус :1057
От лседващата седмица започвам да оризя всяка сряда,с вас ще съм но няма да мога да ви пиша тъй като ми спират нета за известно време,но да знаете-С ВАС СЪМ :329

Епиктет
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Аз пак в 4ч. :1062 Къде ми бяга съня -незнам :1044
Елисче, изби рибата :326 :326 :326

Петя, как мина при теб? :923
cchery написа: От друга страна.... ако не ти се прави постоянно, защото задържаш константно килограмите, можеш да минеш към една по-крайна фаза на ДЕТОКСА, а имено да го правиш по 2-3 годишно и да включваш ПОД при нужда.
Чери, ниакак не ги задържам константно килограмите. :128 Ако не е ПОД-а, съм загубена, особено сега зимата.Днес даже съм вече 100 гр. повече от преди старта на последният ми ПОД.Та, докато не се "стабилизирам" откъм кг., никакво отказване.
Но за детокса и аз това си мислех, че за здрави хора, Док го препоръчва 2 пъти годишно.И тъй като слава Богу съм здрава и се надявам да няма промяна в обстоятелствата - ще се придържам към това.
cchery написа:Ще ме навиете накрая да си купя и аз кафяв ориз значи
Мисля, че не е зле да опиташ.Аз само един път бях на бял ориз и го изхвирлих - страшно "лигав" ми беше след кафевия.Иначе в ежедневието, съм на бял.

Хубав ден :923 :923 :923
Заключено