Вчера имах големи ядове с учениците - дано днес да не е така. Взех Бели в 15,30 часа от занималня и до този час беше написала само половината от домашното си по Писане! По същия предмет имаха още да изпишат една цяла страничка от тесни и широки редове с ченгелчета както и в учебната тетрадка да очертават по контури пак ченгелчета и фигурата, която се получи - да я оцветят. По математика имаше пак очертаване, оцветяване и писане на знак "минус" - 5 реда. Нищо не беше готово. Почвам да се чудя какво правят в занималнята - не ми харесва! Не искам да давам оценки от първата седмица, но искам и да съм спокойна като си взема детето и нищо да не пишем - само да проверя домашните....... Дано да се оправят нещата до края на седмицата. Т.к. водих Бела на отчет на манту - в събота й го правиха, а после беше на тренировка, снощи писа, очертава и рисува до 10 без 15
А г-н Донев-младши отново си влезе в кожата - още първата седмица от учебната година и той вече си е загубил тетрадката за домашна работа по математика

Както и да е! Това ми бяха притесненията. Иначе най-сетне вече се чувствам добре - лягам си в 11 часа, ставам навреме, правя закуската и без да се бавим успяваме в 8,00 часа да сме в училище. И на фона на всичко това се чувствам заредена с енергия - нещото, което ми липсваше миналата седмица. Получава ми се така, че след като оставя Бели в у-ще имам време да тичам в парка, което е по-добрият вариант от онзи, в който преди трябваше да изляза в 7,00 часа да тичам, за да успея после със закуска и водене до у-ще. Така че всяко нещо си има предимствата.
Суити, трябва да намериш време и за себе си! Ей, трябва! На всяка цена! Знам че е трудно. Знам, че ти е гадно, ако не отделяш време за детето, но никой няма да ти върне нито годините, нито младостта, нито нищо..... Ти самата трябва да мислиш за себе си и да почнеш със спорт или танци поне 1 час седмично! ПМС-то - при мен беше доста тежко изразено, но от нова година намалих драстично месото. От това да ям всеки ден такова, че и по 2 пъти, сега ям през ден, по-често през 2 дни и може и повече. Ограничила съм го до телешко и домашно пиле. Свинско - много рядко. Смених си почти всичката битова и "козметична" химия